Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayana sahibinden kaliteli araba

Lithran

Öne çıkan mesajlar

Araba alıcam hatuna ,otomatik vites diyorda başka birşey demiyor.10 yıllık ehliyeti var ,lakin korkudan sürmedi hiç araba felan .Şimdi bir gaza geldi sürücem edicem alalım diye triplerde.

Kısaca bir bayana hitab edecek ufak böyle 20 bine kadar birey bakıyorum.Benim araç bilgim koca sıfır.Motosiklet sürücüsüyüm arabaya gerek duymadım hiç.

Böyle önerebileceğiniz birşey varsa kalite yönünden iyi ,parça yönünden ucuz az yakan ,hiç kaçmayan ama sakin sürülebilecek.Değiştirmek istediğimizde ikinci el de elden cıkarılabilecek.

Birşeyler önerirseniz ona göre araştırayım alayım dedim.Kesin sağa sola bindiricek eminim yani bundan ürkek bir kedidir.O yüzden parça bulunurluğu ve ucuzluğu önemli .
Sosyal ağlarda paylaş

Toyoto prius direk eledim.

toyota iq ikinci el yada sıfır nerden temin edicem onu bulamadım sahibindende felan.Ama baya ucuzmuş olabilir alabilirim hemen .Yokmu bi site neyim vs

İbizanın 20 bine kadar olanınıda bulamadım ayrıca.

Bir iki tane smart buldum.Şu toyota sardı beni ikimizi çeker bu sanırım dffds

Evet swiftede bakıyorum buda ufacık neyim bunuda yazdım listeye
Sosyal ağlarda paylaş

Evet cidden az bir rakam .Lakin motosikletimi yükselticem diye arabaya bu kadar para ayırabiliyorum.Motosikleti almasam iyi bir auto olurda.Birde kesin masraf açıcak başıma vurucak kırıcak .Vergisi algısı sigortası hep ihale bende olacağından fazla çıkmak içimden gelmiyor.Bizimki gariban autosu olsun işte 1 2 sene binsin yeter .
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Hacılar mecburiyetten artık araba alma durumuna geçtik kardeşle. Şimdi sizin yazdığınız arabalara baktım ama topikteki fiyat aralığında bulamadım 2. el. Bir iki tane vardı 93-94 model onlar değildir herhalde dedikleriniz. Fiyatlar mı uçtu, normal mi bu durum.

Birde şey olayı var 1,2 motor ne yaa? 2000 den aşağısı yokuş çıkmazdı, şimdi ben 20k-30k aralığında otomatik vites şehir içi hangi markaya bakayım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...