Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 "Tatar Ramazan" said: tangoya gitse daha memnun olurdun yani? aynen ya edit: tek gitmesi konusunda aynen. yoksa birlikte gidilecekse tango güzel dans aslında
Drall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 abi şimdi hint danslarının içinde kamasutra falan da yok mu? sen mesajı tam almamışsın bence. bollywood dansıysa bilemem tabi sdf
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Aceace said: Abi neden? Amaç ne? ilginçlikler kadınıdır belki? misilleme olarak azerbaycana git.
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 şurda yazılanlardan sonra dans kursuna gidesim geldi
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Soris said: Kız düşürmek için dans kursuna gidenler kız düşürmüyorum böyle yerlerde. onlar düşmüş oluyor, düşenleri topluyorum. kimsenin namusunda gözüm yok.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Bizim bi eleman son çare başlamıştı latin danslarına. İtiraf falan etmişti başka çarem yok abi belki birşeyler olur diye; manitasyon yapmakla kalmadı, İtalya'da, İspanya'da milongalardan falan davet alıyor. Mühendisliği bıraktı bu işin ekmeğini yiyor herif
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Red said: bi arkadaşım dans kursunda partner kıtlığı yaşadıklarını ve kız kıza dans ettiklerini söylüyordu. dans kursunun ismini satarım sdfds Beşiktaş çarşının arkasındaki yer orası.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 izmir de kız bulamıyoruz arkadaş dans edicek
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 izmirde nasıl bulamıosunuz arkadaş?
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Zikko said: dans kursuna giden türk erkeklerinin %99.9'unun amacı ...fix'd
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Llama kızları bitirdi yiye yiye ondan bulamıyor artık
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Tangoya gitmek istemesinden iyidir.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Bimer'e şikayet edin kızlı erkekli dans ediyorlar batının ahlaksızlığı diye, hemen kapatsınlar.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Llama said: izmir de kız bulamıyoruz arkadaş dans edicek Istanbullu ol, kurt sakali birak.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Esh said: Istanbullu ol, kurt sakali birak. ya onlar ne türedi ya izmirde azınlılardı şimdi her yerdeler
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 k1nJo said: alanı neydi mühendis arkadaşın? Makina tabiiki:(
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 uleyn su makine muhendislerinin her biri bir makine icad etmis olsaydi ..hersey daha guzel olurdu.. hadi her birini de gectim 10000 de bire de raziyim..
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Llama said: Esh said: Istanbullu ol, kurt sakali birak. ya onlar ne türedi ya izmirde azınlılardı şimdi her yerdeler Bu amele modasını kim çıkardıysa abv, ulan traşlı gezmek beyefendilik yakışıklılık göstergesiydi, şimdi karıkız hep gür sakal istiyor. ErmenistanKürdistan coğrafyasında OrtaAsyalı olmak zor arkadaş:(
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Esh said: Llama said: izmir de kız bulamıyoruz arkadaş dans edicek Istanbullu ol, kurt sakali birak. B)-
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 "Tatar Ramazan" said: Llama said: Esh said: Istanbullu ol, kurt sakali birak. ya onlar ne türedi ya izmirde azınlılardı şimdi her yerdeler Bu amele modasını kim çıkardıysa abv, ulan traşlı gezmek beyefendilik yakışıklılık göstergesiydi, şimdi karıkız hep gür sakal istiyor. ErmenistanKürdistan coğrafyasında OrtaAsyalı olmak zor arkadaş:( yaş ilerleyince zevkler değişiyor mu bilmiyorum ama ben sakal bırakmayı bıraktım. traşlı geziyorum pasparlak sdfs
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20120629150429/adventuretimewithfinnandjake/images/3/3b/Yes-meme-rage-face.png
Öne çıkan mesajlar