choner Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Yeniyim vurmayın ergen değilim hatta orta yaşım. Seviyeli sohbetler için buradayım(küfürleri içimden ederim).Kız tavlamak içinde gelmedim (olursa hayır demem). Bu forumda bilgili arkadaşlar olduğunu biliyorum. Engin bilgi ve fikirlerinizden yararlanmak elimden geldiğince faydalandırmak için buradayım. Sağolun var olun beni de aranıza alırsanız beraber oynarsak sevinirim. Teşekkürler. Edit: kayıt olduğum tarih 18/02/2009 10:45 (ama ne önemi var ki) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Hoşgeldin Melike. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Hala bu foruma nedn geliyor insanlr aklım almıyor. Hoşgeldin mehmet abi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ay ne şeker şey Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 biri zulayı açıyor yine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 kimin altisin. ban yedinde nadasa birakilmis acc ile mi geldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 zulayı açmak ney lan kimin altı ne demek. Yeni terimler heycanlandım valla. Arkadaşlar yeniyim sadece selam demek istedim. Daha önce duymuşluğum okumuşluğum var burayı. Beni hababam sınıfı ahmet eylemeyin. Hiç bir yer sıcak soba başı bir forumdan daha konuşulmalık değil. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 tits or gtfo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Hoşgeldin Harun abi, nasılsın görüşmeyeli Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 HOŞGELDN CANER Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Kojiroh said: HOŞGELDN CANER çok yaklaştın.(tu) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 fake Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 hoşgeldin buse wasappa gelsene öpüşürüz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Laorx said: fake vay arkadaş valla çözemedim. Fake olan nedir ki? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 tuts2 bu mu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 hoş sohbet nedir abi??? bırakın bu işleri ya.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 soner karşim hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Hoşgeldin, bakma sen bu haytalara. Herkes uzun zamandır burada ondan böyle. Fazla içli dışlı oldu - güncel başlıklar sekmesi var yukarıda gördün mü? Oradan yürür genelde ortam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 hesap 2009'da alınıp bugüne kadar kullanılmadığına göre birinin feyki bugünlerde tekrar kullanılmaya başlandığına göre yeni banlanmış birisi editör forum hayatına "2" olarak devam ettiğine göre editör değil biyik olabilir belki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 http://i.imgur.com/OnKypmG.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 adamı kaçırmışsınız zaten HOŞGELDİN CAFER Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 paranoyak aktivitiy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Kaçmadım beyler buralardayım. Hoş geldinlere hoş bulduk. isim Soner. Hesabım biraz eski zamanında üye olmuşum giriş yapmadık. "Aaa üyemiyim ki len" diye bakarken evet üyeymişim. Sağolun var olun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ahahahhahaha kız tavlamaya gelmemiş ama olursa yok demezmiş ahahhaa. selam gülçin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.