chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 http://pbs.twimg.com/media/B18ZiMBIIAAxApM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Sıcak havada çok koktugu için hala Şirdan, munbar sezonunu acamadik adanada. Hala gündüz Klima acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 gece cam açık yatmışım, farkında bile değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 chrome said: yerden en ekonomiği. peteğe verirsen 50 derece min ısıtman lazım. yerden ısıtmada 35 maksimum yeterli oluyor. ısı üst katın tavanında 25 li derecelere düşmüş oluyor böylece gerekli ısı enerjisi miktarı da azalıyor kat toplamında. izolasyon da iyi olduğu için go go energy+ oluyorsun. bir de petek homojen dağıtmıyor ısıyı fancoil sistemler de öyle, yerden ısıtma sadece duvar kayıpları yaratıyor ki oda içini etkileyen bir durum değil. yerden ısıtma varis oluşmasına neden olmuyor muydu? yoksa kalörifer petekçilerinin PR çalışması mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 neden olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Ankara 0'in alti artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 izmir 19 bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 dışarısı soğuk ama evde kaloriferler cayır cayır yandığı için cam fln açıyorum odada ben. terliyorum tshirtle otururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 adam gibi kar yağmıyor ondan oluyor.yağsaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 chrome said: yerden en ekonomiği. peteğe verirsen 50 derece min ısıtman lazım. yerden ısıtmada 35 maksimum yeterli oluyor. ısı üst katın tavanında 25 li derecelere düşmüş oluyor böylece gerekli ısı enerjisi miktarı da azalıyor kat toplamında. izolasyon da iyi olduğu için go go energy+ oluyorsun. bir de petek homojen dağıtmıyor ısıyı fancoil sistemler de öyle, yerden ısıtma sadece duvar kayıpları yaratıyor ki oda içini etkileyen bir durum değil. Yerden ısıtma 58 , petekde 38 derece değil miydi o :S?ısıyı homojen dagıtmak içinde kollektörlü sistem var , en azından benim evimde böyle 2 tane hap kadar kollektörden dagılıyo kombiden cıkan su Edit: Dereceleri yanlış hatırlıyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mc_Lovin said: mersin'deyim, kapı pencere açık oturuyorum, kazağın kolları sıyrık falan Gerçe- of refleks olmuş. Eve girer girmez klima açıyorum, bide panço + battaniye kombosu yapıyorum ellerim hariç açıkta tek bi noktam yok. Yine de üşüdüğüm oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Yerden ısıtma ıcın saglıklı degıl, yerdeki tozları kaldırp ınsanları hasta edıyor dıyorlardı sankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 demek ki saglikli olmayan toz. temiz tutarsan problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ayakları sıcak tutmak önemli yoksa cırcır olursun çocun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 yerden ısıtma bazı insanlar için gereklilik, mesela toza akara hassas olan alerjik bünyeli insanlar için, evde ne kadar az eşya ve halı olursa o kadar iyi, o yüzden yerden ısıtma bir gereklilik haline geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mc_Lovin said: mersin'deyim, kapı pencere açık oturuyorum, kazağın kolları sıyrık falan olm kapı pencere açık oturuyon madem neden kazak giyiyon? kazak giyiyon madem neden kapı pencere açık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Masakari said: Yerden ısıtma ıcın saglıklı degıl, yerdeki tozları kaldırp ınsanları hasta edıyor dıyorlardı sankı eğer benbim gibi aldığınız evi alış sırasında kırıp dökmek imkanınız olursa özellikle mutfak ve banyoda kalorifer borularını yerden geçirtin. kışın güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Ben de Izmir'de pencere acik oturuyorum. Pencere acik cunku temiz hava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 KuddusiMavra said: Mc_Lovin said: mersin'deyim, kapı pencere açık oturuyorum, kazağın kolları sıyrık falan olm kapı pencere açık oturuyon madem neden kazak giyiyon? kazak giyiyon madem neden kapı pencere açık? welcome to mersin mont giyip terlenen tek şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 biliyom mersini. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Fistan said: Voys said: budapeşte 6 dereceyarından sonra ordayım yağış var mı 2 gündür yok, yarın da göstermiyor ama cumartesi pazar yağmurlu (iphone hava durumuna göre) ortalama hava da 5-6 derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 fistan mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Siradan bilimsiz insan olmak ne fena lan. Yerden isitmayi tartismislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar