chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 google bizim arama sonuçlarımızı arşivliyorsa ve bu da herkesin fişlenmesine neden oluyorsa, google da bizim hesabımızla rastgele aramalar yaparak hakkımızdaki arama sonuçlarını kullanılmaz hale getirecek ve arkaplanda çalışacak programlar yapılsa, bu kişisel gizliliğin korunması için şirketlere yaptırım yapmaktan daha pratik bir çözüm olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 hı hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ıhh yok öyle bişi .... ama siteler şuşu şu bilgileri cacheleme arşivleme diyebilir google a işlerine gelirmi peki ? tabi ki hayır... niye google aramada çıkma düzeyini düşürsünler ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 adam zorla indekslemiyoki, indekslenmek istemeyenin yapacağı işlemler zaten belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 google kullanacağına ixquick kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 DuckDuckGo kullan sorun kalmasin. Her gun populerligi artiyor zaten DuckDuckGo'nun. DuckDuckGo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 otomatize edilmiş her işlem belirli bir pattern'e göre çalışacaktır, ve adamların elindeki işlem gücüne bakarsak yapılan otomatik işlemler (saçma aramalar vb) arasındaki pattern'i bulmak çok zor olmasa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Kim acmis boyle gereksiz konuyu diye girdim, sasirtmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Google'in arama sonuclarini arsivlemesi senin isine geliyor bu arada, daha kolay ilgini ceken seyleri bulmana yariyor. Istemeyen bunu dedigim gibi Startpage ya da DuckDuckGo kullansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Google sıçık ya, seoluk saolsun aradağını buldurmama motoru haline geldi eğer yazdığın şey baya spesifik deilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Beğenmeyin kullanmasın hıh. - Google Kabataş Ekibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Oo ne ara google cop ya x kullanin hipsterligini yapacak seviyeye geldi dunya lan ben baska arama motoru bilmiorum annasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Suark said: Google sıçık ya, seoluk saolsun aradağını buldurmama motoru haline geldi eğer yazdığın şey baya spesifik deilse. sdlfkgalsdsfslasşfçömzöçx.c.ç.c.cxöxcçxvwe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 hispterlık deil olm, hürriyet.com un banlanması bunun bir belirtisidir yani aratıosun bişey site açılıo şöle bişi var bak karşında OSMAN RECEP ONYX PATATES AKIL OYUNLARI ÇIPLAK OSMAN YX PATATES AKIL OYUNLARI ÇIPLAK OSMAN HURRİYET PATİCİK RECEP ONYX PATATES AKIL OYUNLARI ÇIPLAK OSMAN YX PATATES AKIL OYUNLARI ÇIPLAK OSMAN HURRİYET PATİCİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 şuna benzer sonucu bulmak için ne aratıyosun çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ben hep hipsterdım, dünya bana ayak uydurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar