chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 google bizim arama sonuçlarımızı arşivliyorsa ve bu da herkesin fişlenmesine neden oluyorsa, google da bizim hesabımızla rastgele aramalar yaparak hakkımızdaki arama sonuçlarını kullanılmaz hale getirecek ve arkaplanda çalışacak programlar yapılsa, bu kişisel gizliliğin korunması için şirketlere yaptırım yapmaktan daha pratik bir çözüm olmaz mı?
2 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ıhh yok öyle bişi .... ama siteler şuşu şu bilgileri cacheleme arşivleme diyebilir google a işlerine gelirmi peki ? tabi ki hayır... niye google aramada çıkma düzeyini düşürsünler ki ?
elesso Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 adam zorla indekslemiyoki, indekslenmek istemeyenin yapacağı işlemler zaten belli.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 google kullanacağına ixquick kullan
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 DuckDuckGo kullan sorun kalmasin. Her gun populerligi artiyor zaten DuckDuckGo'nun. DuckDuckGo.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 otomatize edilmiş her işlem belirli bir pattern'e göre çalışacaktır, ve adamların elindeki işlem gücüne bakarsak yapılan otomatik işlemler (saçma aramalar vb) arasındaki pattern'i bulmak çok zor olmasa gerek?
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Kim acmis boyle gereksiz konuyu diye girdim, sasirtmadi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Google'in arama sonuclarini arsivlemesi senin isine geliyor bu arada, daha kolay ilgini ceken seyleri bulmana yariyor. Istemeyen bunu dedigim gibi Startpage ya da DuckDuckGo kullansin.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Google sıçık ya, seoluk saolsun aradağını buldurmama motoru haline geldi eğer yazdığın şey baya spesifik deilse.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Beğenmeyin kullanmasın hıh. - Google Kabataş Ekibi
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Oo ne ara google cop ya x kullanin hipsterligini yapacak seviyeye geldi dunya lan ben baska arama motoru bilmiorum annasini
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Suark said: Google sıçık ya, seoluk saolsun aradağını buldurmama motoru haline geldi eğer yazdığın şey baya spesifik deilse. sdlfkgalsdsfslasşfçömzöçx.c.ç.c.cxöxcçxvwe
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 hispterlık deil olm, hürriyet.com un banlanması bunun bir belirtisidir yani aratıosun bişey site açılıo şöle bişi var bak karşında OSMAN RECEP ONYX PATATES AKIL OYUNLARI ÇIPLAK OSMAN YX PATATES AKIL OYUNLARI ÇIPLAK OSMAN HURRİYET PATİCİK RECEP ONYX PATATES AKIL OYUNLARI ÇIPLAK OSMAN YX PATATES AKIL OYUNLARI ÇIPLAK OSMAN HURRİYET PATİCİK
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 şuna benzer sonucu bulmak için ne aratıyosun çok merak ettim
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ben hep hipsterdım, dünya bana ayak uydurdu
Öne çıkan mesajlar