-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 barbu benim param senin nerene battı birader, soyle dusun cok param var, misafirime ozel arms aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 900 liraya ben armlarımı verirdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 lol rage e gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 900 liraya stajyer tutardın monitoru de tutacak. istemediğin kadar esnek ve hareketli de olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 bombilo bana ufak bi monitör yollarsan baya kıyak geçer, kib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 satılık monitor ilanım var 200tl'ye, al iste birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 İki monitörü de satıp üstüne 900 lira koyup 34" Curved falan bişiler alabilirdin. O zaman zaten herkes yanına gelirdi monitöre bakmaya sdfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Anhora said: off şunda ne euro truck simulator oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paperwhite yine indirime girmiş http://4.bp.blogspot.com/-Lb3oP8otdHA/VdCp1Uq2RfI/AAAAAAAAEsA/f_mUSYahleA/s320/KEMAL_SUNAL_FAKIR.Gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 oho..ustune para verdiklerinde uyandirin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bu monitor kollarının ucuz yollu bişileri var mı ya en çok istediğim şey setupımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 ucuz yollular sabitler var, benim aldıgım gibi hareketliler tuzlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 1400 TL gümrüğe takıldı 245 TL vergi soktular :D çok mutluyum ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 lan sw yüzünden foruma girmeme kararı aldım filmi izleyen kadar ama amazondan geri dönüş oldu bir konuyla ilgili, paylaşmazsam olmaz. BT kulaklık aldım, sağ kulakta yüksek seslerde cızırdama bozulma falan oluyor. amazon'a yazdım garanti kapsamında ne şekilde ilerlemek gerek size mi gönderiyoruz veya üreticiye mi falan dedim. said: I understand your concern regarding the item "SOL REPUBLIC Shadow Wireless In-Ear Headphones-Grey/Rose Gold". In this case, to make this right, I've created a replacement for you at no additional charge. Here are the details: Order Number: Shipping Method: One-Day Shipping Guaranteed Delivery Date: December 22, 2015 - December 24, 2015 In this case, I've made an exception to our standard procedure. There's no need to return the item. You're welcome to keep, donate or dispose of it--whichever option is most appropriate and convenient for you. VAY ARKADAŞ. order'ı da açmışlar: Visa Order Summary Item(s) Subtotal: $0.00 Shipping & Handling: $0.00 Total before tax: $0.00 Estimated tax to be collected: $0.00 Grand Total: $0.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 bana da bir isiklandirma ekipmani yerine yanlis urun yollamislardi. tabii ben urunu araci firma ustunden kendi ulkeme kargolatiyorum ve refund cok zor olacak diye sarcastic bir seyler yazdim review olarak. urunun ustundeki bar-code yanlis yapistirilmis, hata barcode kaynakli yani. her neyse, adamlar parasini aninda parasini geri yatirmislardi. elimdeki isiklandirma ekipmani (istedigim olmasa dahi) bedavaya gelmis olduydu. seviyoruz kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Ee napalim simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 bingildak said: order'ı da açmışlar: Visa Order Summary Item(s) Subtotal: $0.00 Shipping & Handling: $0.00 Total before tax: $0.00 Estimated tax to be collected: $0.00 Grand Total: $0.00 account basina senede 2 replacement / 1 refund. fazlasi account banlatir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ben ne replacement istedim, ne refund istedim. adamlar kendi kendilerine vermişler. ayrıca o hesabı banlamak müşteri hizmetleri noktasında ayağına sıkmaktadır. yılda 2k'a yakın harcayan adamı fraud yoksa neden banlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 replacement/refund istemek degil gonderilmesine bakiyorlar :) $2k az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 boş konuşuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 yazdiklarini tekrar okuyor musun sen? bilgi veriyorum burada... 2 refund / 2 replacement limit arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 limiti geçmişim demek ki, hellban atacaklar tüh ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 abi bu amazon mal ama.... Deliver oldu ve imzalayan olarak kardeşim yazıyordu. Kardeşim dedi yok öle bişi gelmedi. Hah dedim sıçtık. Kontak kurdum amazon ile böle böle, gelen bişi yok ama geldi gözüküyor ne iş dedim. Aaa öle mi yarın refund yapalım dediler. Eyvallah dedim. Ertesi gün oldu. Kapıcı almış meğerse ve hem kardeşimin ismiyle almış, hem de 24 saat sonra getirdi kutuyu. Kontak kurdum Amazonla, dedim ki "hacılar geldi paket, kapıcı almış, ya onun ya kargo görevlisinin bok yemesi kardeşim adına imzalamaları, refund yapmanıza gerek yok." Ulan şimdi mail geldi Amazon'dan "Siparişiniz ile ilgili yaşadığınız sorun nedeniyle özür dileriz, biz refund'ı yapıyoruz, sizin item'ları geri göndermenize falan gerek yok, iyi günler" "Olm mal mısınız lan????" dedim okuduğum anda mail'ı. Bu kadar mı boş yere para kaybedilir, müşteri memnuniyeti falan eyvallah da, enayi durumuna da düşürmeyin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 kapıcı niye alıyo ya kargoyu hemde başkasının adına imza falan atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar