KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Seele said: ne bu ne icin kullanilir? bu malzeme görüntüsünden anladığıma göre adamların yerden toplamaya çalıştıkları apretan binderidir. PVA esaslı sanırım. malzeme, tekstil kumaşlarının RAM adı verilen makineden geçmesi sırasında yine bu makineye ait fularda uygulanır ( suyla kumaşın kalınlığına ve istenen sertliğe göre değişik oranlarda karıştırılarak uygulanır). kumaşın sertleştirilmesinde kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 tamam sus be :D kafam karıştı lan okuyunca sabahtan beri koşturuyorum beynimi yaktın kuddusi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 oha sertlestirici yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Acaba Kuddisinin elinde fırsat olsa hanımı adrina ile değiştirir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 adana limanina yatirim yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Tori said: dworgian bıyıkın yokluğunu aratmamış resmen yavaş gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 KuddusiMavra said: kadıköy anadoludan tanırım bu acunu. saçları jöleler, kızların peşinde gezerdi. kimse adam yerine koymazdı. hatta biz henüz üniversitedeyken bile televolede soytarılık yapardı. ne oldu, nasıl oldu, arada feto üfledi bunu, şimdi milyonlar içinde yüzüyor. hal böyle olunca amacı paralı erkeklerin parasını yemek olan yurtiçi-yurtdışı hatun kişilerin acunla sevgili olması normal. hatta ve hatta, acun gibi adamlar sırf bu imajı vermek için bile adriana lima ve benzeri hatun kişileri maaşa bağlarlar. dis iz şov bizınıs. iyi de bahsettiğin kadında askeri ücrete çalışan birisi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 DA2019 said: Tori said: dworgian bıyıkın yokluğunu aratmamış resmen (tu) devrim. bana laf etmek istiosan başkalarına thumb yapmana gerek yok. yazdığıma cevap verebilirdin edit: mesaj mesaj aratıp alt alta koyucam ne demek istediğimi anlatmak ve nerede yanlış düşündüğünü göstermek için ama olayı algılayacak kadar (hatta daha fazla) zekan var (bunda da sarcasm yapmıorum zeki bir adamsın), o yüzden böyle devam etme ltfn. başta da lafıma alındıysan öm ile, face den vs her türlü bana "o dediğin ayıp efe" demiş olsan dediğimi editlerdim. sen alıntılamasan da editleyecektim zira senin bana kırılmanı da istemem. ama şu yaptığını yapman gereksiz tavrının devamı oluyor sadece. ayıp abi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 siz istediğiniz gibi "adriana ilah" demeye devam edin beyler. o kadın ve üstü güzellikte tonla kadın var bu dünyada yaşayan milyar kadın içerisinde. bu gayet doğru. bunu söylüyor olmayı "adriana çirkin" ile bağdaştırıp onu kötülüyor olduğumuzu düşünmek için bayağı dar bakıyor olmanız gerekir. bıyık ile karşılaştırılmak ise gerçekten pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Okumadım ama baş düşmanın attığı son mesaja bakarak bişiler yazayım(ankaralardaymışsın sanırım bi ara sıkıştırayım seni tenhada :P ) Olay adrianadan güzel zibilyon tane insan olması değil. Kadın viktoryanın sırrı meleklerinin baş meleği, ismi marka olmuş bir insan ki ederi de baya yüksek o markanın. Siz istediğiniz kadar meh diyin kadından başarı akıyor. Bir de o tipsizle evlenmeyeydi çok iyi olurdu. Tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 abi okumadın işte. kadına meh diyen yok. kadına "insan üstü varlık" gibi davranıldığında, "fiziksel olarak ona eş veya üst kadınlar var, bu kadının önemi marka değeri" diyoruz sadece abi nolur okuduğumuzu anlayalım, hele okumadan hiç yorum yapmayalım ya lütfen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Hayır allahtan "adriana güzel değil" demek gibi bir gaflette bulunmadım taşlayacaklar öyle bir şey desek demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ya bi gidin sifir beden karidan duvardan duvara olmaz..sagi solu yamulur kirilir filan..alican bunu selfie cekiceksin fap malzemesi ureteceksin ama o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ben derim ya.super guzel kari degil iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 adriana lima 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Dworgian said: Hayır allahtan "adriana güzel değil" demek gibi bir gaflette bulunmadım taşlayacaklar öyle bir şey desek demek ADRESİNİ ALDIM SARI TAKSİLERİ YOLLUYORUM. BUNU DA SHIFTE BASILI YAZIYORUM BAK O KADAR ÇILGINIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ankaraya taşınabilince bi görüşelim bakalım merak ettim ölüm döüşünü sjkdlaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 https://www.facebook.com/video.php?v=10152507109157807&pnref=story şaka şaka beyle yaparım sanırım https://www.facebook.com/video.php?v=752651354880399&set=vb.338233632988842&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ciddi fight olsa 1 round veriyorum kendime maks o ayrı lkjdaslkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Dworgian said: abi okumadın işte. kadına meh diyen yok. kadına "insan üstü varlık" gibi davranıldığında, "fiziksel olarak ona eş veya üst kadınlar var, bu kadının önemi marka değeri" diyoruz sadece abi nolur okuduğumuzu anlayalım, hele okumadan hiç yorum yapmayalım ya lütfen =/ abi random hafta içi bir gün bir devlet dairesine git saat birde falan, uzun tatillerden önceki cuma günü olsun mümkünse, insanoğlunun ne kadar çirkin bir yaratık olduğunu bir hisset, içine çek bir ter kokusunu, sonra telefonunu çıkar adriana'nın fotoğraflarına bak, etrafındaki atmosferin değiştiğini hissedeceksin, böyle kadınlar demigod gibi bişiy, m.ö. 5000'de falan yaşasaydık günümüze tanrıça olarak gelecekti, adriana kadar güzel kadınlar yok demiyoruz, vardır mutlaka, ama az işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Istari said: KuddusiMavra said: kadıköy anadoludan tanırım bu acunu. saçları jöleler, kızların peşinde gezerdi. kimse adam yerine koymazdı. hatta biz henüz üniversitedeyken bile televolede soytarılık yapardı. ne oldu, nasıl oldu, arada feto üfledi bunu, şimdi milyonlar içinde yüzüyor. hal böyle olunca amacı paralı erkeklerin parasını yemek olan yurtiçi-yurtdışı hatun kişilerin acunla sevgili olması normal. hatta ve hatta, acun gibi adamlar sırf bu imajı vermek için bile adriana lima ve benzeri hatun kişileri maaşa bağlarlar. dis iz şov bizınıs. iyi de bahsettiğin kadında askeri ücrete çalışan birisi değil. Türkiye'deki örneklere bak (kesinlikle Adriananın muadili olarak söylemiyorum ama bu şov bizınıs işi manasında). Sibel Can Hülya Avşar Gülben Ergen Bu hatunlar elbette güzel para kazanıyorlar. Ama 1)kazandıkları süre fiziksel görüntülerinin "vay lan, kadına bak" dedirteceği dönem içerisinde veya seslerinin "vay lan, sese bak" dedirteceği dönem içerisinde geçerli ki Sibel Can dahil olmak üzere öyle ahım şahım sesleri yok. 2)Bunların kazandıkları paranın yarısından fazlası üst,baş,pahalı parfümler, sahne önü ve arkası ekiplere verilen para, diğer masraflara gider. Dolayısıyla yaşamlarını 50 yaşından sonra alıştıkları standartlarda sürdürebilmeleri için SAĞLAM ABİlere ihtiyaçları var. Evlenerek ya da sevgili olarak. Adriana Lima örneğinde ülke farklı ama şartlar aynı. Üstelik oralarda popüler kültür çok daha çabuk harcar, yer, bitirir böyle şov bizınıs karakterlerini. Ne yaparsa 15 senelik bir zamanı var. O süre içerisinde kenara attığı ile hayatının geri kalanında alıştığı standartta yaşamını sürdürmek zorunda. Adriana gibi karakterlerin senelik silikon, dudak doldurma, kestirme-biçtirme masrafları zaten yine aldıkları paranın önemli bölümünü götürür. İşte yine devreye SAĞLAM ABİ faktörü giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 dana22 said: ya bi gidin sifir beden karidan duvardan duvara olmaz..sagi solu yamulur kirilir filan..alican bunu selfie cekiceksin fap malzemesi ureteceksin ama o kadar.. yamulmaz işte onun belini erkeğin thrust gücünü absorbe edecek şekilde kuvvetlendirmiştir evrenin yaratıcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 yav tamam ok abi taam sizin tanrıçanız anladık. çok sıktı bu mevzu. tüm şu salaklığın çıkışı da benim "onun üstü tier tonla kadın var" lafım üstüne "1 tane örnek versene" denmesi yani. taam lan yok ondan güzel kadın, böyle düşünenler hepimiz malız bir sizin fikriniz doğru, sizin keyfiniz ve zevkiniz tüm dünya için genel geçer doğru ok? hadi başka konularda görüşürüz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 demigod mi? yok canim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar