Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN Bug :P


vasortflam

Öne çıkan mesajlar

Benim yakın bir arkım var ve onunla genelde hep kızların kalçaları hakkında muhabbet ederiz :D bu muhabbetin bi bölümü de sanal alemin kral chat programı MSNde geçer. Neyse işte bir gun ben yine açtım kalça muhabbetini arkadasa msnde ve devam ettim ark benı garipsedi ve sen manyak mısn falan yazdı ben sandım geyik yapıyor. Tabi aradan 10dk geçti e-mail adresine bir baktım KALÇALARI HAKKINDA KONUSTUĞUM KIZIN YAKIN BİR ARKI!!! profil resimleri aynıydı nick ise tamamen cumleydi cok utandım ve uzuldum. Kız da bunu gitti kalçası guzel kıza yumurtladı tabi napayım bir hata yaptık bedelini agır odedik :([signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue
Dünya Kötülerin Dünyası...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok rezil bir durum.bnmde başıma geldi :)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eah benim msndeki insaları mailleri benziyor diye model satışı yapan bir yerin sahibi sanıp sizli konuştuğum olurdu işte ne diyon olm falan derlerdi :D

bide yabancı arkadaş sanıp ingilizce gitmiştim ne diyosun ya diyince uyanmıştım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 12 Ocak 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
bende arkadaşla bi kız hakkında konuşurken başka bi kıza yakalandım vay vay vaaayy dedi gitti.

msnde sizin masaya girip an lor atmış glb dızıııt coort[signature][hline]
Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli...
UO'nun zararları example bir:
- Hapşuu
- Rel Sanet You!
Msn
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir gün dershanede bir arkadaşımızın arkadaşı gelip en yakın arkadaşıma ( komik bi cümle oldu =) ) bir kız muhabbeti açtı, kızın kalçasından girdi göğüslerinden çıktı, bu arada da hiç tepkisiz dinliyoruz biz..

Yalnız lafları falan abaza muhabbetinin doruklarında geziniyor, sonunda bahsettiği kızın arkadaşımın sevgilisi olduğunu öğrendiğimizdeki tepkiyi tahmin edebilirsiniz heralde..

*!Çotaaaa*

( Kafa efekti )

Gerçi çocuk hala neden öyle bir tepkiyle karşılaştığından haberdar değil tahminimce =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xharloan lame'sin abi sen ya :lol: ashuehuheuheuhe[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım..
                                                                                                                                
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...