razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 2-3 gündür hatırlamaya çalışıyorum, nette araştırıyorum vs ama bulamadım ya. kesin izlerim ben bunu demiştim bir sahnesini izledikten sonra ama yok çıkaramadım hangi film olduğunu. bi el atıverirseniz sevinirim. büyük ihtimalle sınıfta geçiyordu sahnemiz ve öğretmen rolünde keanu revees veya edward norton gibi bir oyuncu vardı (çıkaramadım ama bu ikisi değil sanırım). tüketim toplumundan, şirketlerin hükümetlerin insanları tüketmeye zorladığını falan anlatıyordu. hatta öğrencilerinden birine niye böyle güzel olmaya çalışıyorsun, bu toplumun algısı vs tarzında bir konuşma yapıyor da olabilir. tüm sahne aynı zamanda animasyon da olabilir (a scanner darkly tarzında). ama hayal meyal hatırladığım için çıkaramadım şimdi. edward norton'un socrates sahnesi de değil hocalık yaptığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 yalnız leave of grass da güzel film, iyi oldu hatırlattığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 enemy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Salò, or the 120 Days of Sodom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ölü ozanlar derneği olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 fight club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 http://2.bp.blogspot.com/-pAjw9_K0CJE/T7zIk_nHNyI/AAAAAAAACUg/av8uC_sjDDo/s1600/dunyayiku.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Detachment? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Bir Film/Dizi Vardı? diye kocaman sabit baslik var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Harir said: Detachment? OHA EVET. Başrol Keanu, Edward benzeri diye aklımda kalmış ama Adrien Brody idi çok teşekkür ettim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar