Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçükyalı / Istanbul

senko

Öne çıkan mesajlar

selam ilk başlığı okudum direk, Küçükyalı güzel yer. İş yeri tam nerdeydi?

Sahile yakın olması bonus,ama kiralar biraz yüksek olabilir. Küçükyalının karşısı yani e5'in öte tarafı k.yalı kadar ii deil ama yinede tutulabilir.

Biz içerenköyde oturuyoruz, evimizden memnunuz ve kirası ARTIK iyi düzeyde ( enflasyon saolsun ).

Gerçi ev yok, bulabilirsen içerenköy k.bakkalköy vs düşünebilirsin, metrolara yakınlar ikiside, e5 dibinde zaten.Sahile uzak, minibüse binmen falan lazım.

İş tam olarak nerde?

dudulluymuş iş, içerenköyden otobüs var direk. Onun dışında dudullunun kendisi ters yerde zatn =).
o fiyat baya iyi, git bak bakalım eve. Hemen tut, belki kış olduğundan ucuzdur
Sosyal ağlarda paylaş

küçükyalı ile maltepenin ilgisi alakası yok. arada adatepe idealtepe falan var ki oralar da yaşlılıkta yaşamak için bayağı ideal yerlerdir, keko nüfusu az, sessiz sakindir. maltepe direkt bombalanmalı ama yani işte idealtepeyi geçmeyin kartala doğru.

küçükyalı altıntepe 63 gibi yerler gayet güzeldir. her şey elinizin altında minibüs yolu üzeirndesiniz, artık metro da var, sahile yakın, kadıköye bir dolmuş ya da otobüsle gideiblirsiniz, taksiye binseniz 25 lira yazar kadıköy.

mis gibi yer çocukluğum altıntepede geçti benim. ayrı severim o ayrı da yani küçükyalı'yla maltepe'yi bir tutmak saçmalık.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

"Tatar Ramazan" said:

Kartal merkezden dene, hem ucuz yeni hem de ulaşımın her türlüsü var vapuru denizotobüsü metrosu otobüsü dolmuşu, hem de ilk durak sdfs
Küçükyalıyla arası 15 dakka zaten, oraya kadar göçmeye razıysan az daha ıkın

kartal çok uzak ya insalığa, kadıköye.

banliyo treni varken kadıköy 30 dk
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

riglous said:

bu saatten sonra imkansız k.yalı'da ucuza ev bulmanız.
Madem nato yolunda, eltes güneşine falan taşın.

oralarda da kiralar çok farklı değil ki
evin kirası 800 + 250 aidat

K.yalı'da 1050'ye kiralık ev bulamasın ki. Hoş, o civarda da pek bulamazsın 1050'ye anca 1+1'dir... K.yalı'daki ya kutu gibi bir şeydir ya da izolasyonu olmadığı için deli gibi para verirsin ısınmaya ya da gürültülü bir yerdir.. Çevresi kötüdür.. Vardır söylenmeyen bir handikapı. En rezil evler bile artık 1200-1300'den açılıyor.

Özellikle Kartal'da yıkılan binalardaki oturan insanlar bu tarafa göç ettiler. Zaten kiralık ev kalmadı.
Sonra buradaki binaları yıkıp baştan yapmaya başladılar, ucuz olan kiralıklar da gitti.
Vodafone'un binası açıldı bildiğim kadarıyla, kiralar daha da arttı.
E5'in üstü vardı. Turkcell geleceğini açıkladı, onlar da uçurdular fiyatları. Artık kazık yememek imkansız.
Sosyal ağlarda paylaş

1500+ kira öde ondan sonra yazın suyun kesilsin.

küçükyalı metro çıkışında oturuyorum. deli sikmesi lazım istanbulda iyi konut falan yok.

her şeyi iyi olsa park yeri + ses sorunu var. yeni bina diyip aldanmayın hepsi gazbeton. 3-4 kat aşağıdaki matkabı duyarsın, bir üsttekinin ayak seslerini duyarsın. yandakiler konuşur duyarsın.

AMA FRANKE MUTFAK VAR YANE 1500 OLMASI NORMAL TAMAM MI?
Sosyal ağlarda paylaş

ayıcık çok iyi anlıyorum seni
eve ankastre koyunca 3 kira depozit isteyen ev sahipleri var,
sanki 10milyar o ankastre.
emlakçı der abi valla mantolaması var diye, mantosu olmadığı belli olan evin, adama diyorum deleyim o zaman manto çıkarsa 200tl fazla kira veririm ama eksik çıkarsa da 200tl az veririm diye
duruyo abi mantolaması olmayabilir yalan söylemiyim o zaman diyor

her emlakçı ayakta adam sikme peşinde, ev sahipleri adam sikme peşinde, azcık çakal olmazsan sikilmen o kadar kolay ki istanbulda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...