yazuach Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Oyunun bu kadar iyi bir durumda olması gerçekten çok güzel. Şuan aktif oynadığım bir oyun olmasa tekrar dönmeyi düşünebilirdim. Vanilla zamanından beri inanılmaz yol kat etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 launchdan beri oynuyorum, bence şu anda piyasada ki en iyi mmo diyebilirim rahatlıkla... katettiği yol inanılmaz oldu gerçekten.. zaten sw fanı olarak bana hayalimdeki ortamı fazlasıyla veriyor, uzay pvpsi + normal pvp bile tek başına yeter benim için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 normal pvp ve UZAY PVPSİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 hiç bir şeye değil de şu devlere çok üzülüyorum ben ya ahah http://swtor.gamingfeeds.com/wp-content/blogs.dir/5/files/HLIC/e52428fd29fddcd517a3fc5e1fafb8ed.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 sen üzülmeye devam et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 quixef said: normal pvp ve UZAY PVPSİİİİİ sen bence başka şeylerle dalga geç dostum bu şekilde bir yere varamazsın.. ne demek istediğimi anlamadıysan o senin ayıbın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Şu forumun hali cidden içler acısı. Oynamadığınız her oyun kötü oluyor ve patlatıyorsunuz ya. İşte o sadece sizin hayal dünyanızda gerçek olan bir durum. Burda dalga geçmeye çalıştığınız, küçümsediğiniz oyun geçen yılın verilerine göre dünyanın en çok oynanan 3. p2p mmosu. Siz burda mmo yok ya diye ağlanmaya devam edebilirsiniz istediğiniz kadar. O dalga geçmeye çalıştığınız devlerinde hiç ama hiç acınacak halleri yok paraya para demiyorlar. Gayette mutlu olduklarına eminim. Release olduğunda bu kadar sorunlu ve eksik olan bir mmoyu bugünkü haline getirebilmek kolay değil. Adamlar ölüyü dirilttiler. Siz istediğiniz kadar ego tatmini yapabilirsiniz böyle forum köşelerinde onla bunla taşak geçerek, gerçekler ortada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 üstteki yazıya he kanka he diyorum oynanır mı cidden oyun wow'un aynısı falan gibi bişey demişti birileri bi zaman ben mi yanlış hatırlıyorum. wow gibi bi subs olayı söz konusumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 f2p ama f2p'i zulüm. marketten bir şeyler alarak ya da bir kere sub alarak pref status'e geçiyorsun. O zaman oyun sorunsuzca ve güzelce oynanabiliyor. Sub'ı da wow'la aynı fiyat işte xp bonus vs. geliyor bir de raidlere, warzone'lara sınırsız girebiliyorsunuz. pref'te ve f2p'de sınırlar var. Gerçi oyun içi credits ile warzone haftalık giriş vs. alabiliyorsun ama para kasman gerek sürekli vs. vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Bugün yüklüyorum senelerin wowcusu olarak şu oyuna köyü diyebilmem için yüklüyorum. Adam gibi fikirlerimi yazıcam sanırsam haftaya bi yüklensin hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 yazuach said: Şu forumun hali cidden içler acısı. Oynamadığınız her oyun kötü oluyor ve patlatıyorsunuz ya. İşte o sadece sizin hayal dünyanızda gerçek olan bir durum. Burda dalga geçmeye çalıştığınız, küçümsediğiniz oyun geçen yılın verilerine göre dünyanın en çok oynanan 3. p2p mmosu. Siz burda mmo yok ya diye ağlanmaya devam edebilirsiniz istediğiniz kadar. O dalga geçmeye çalıştığınız devlerinde hiç ama hiç acınacak halleri yok paraya para demiyorlar. Gayette mutlu olduklarına eminim. Release olduğunda bu kadar sorunlu ve eksik olan bir mmoyu bugünkü haline getirebilmek kolay değil. Adamlar ölüyü dirilttiler. Siz istediğiniz kadar ego tatmini yapabilirsiniz böyle forum köşelerinde onla bunla taşak geçerek, gerçekler ortada... releasede oynayip once sevip sonra nefret etmistim. releasedeki sorun ve eksiklerin hangilerini duzelttiler usenmedigin kadar yazar misin? kuzenim israr ediyor gel oyna diye. vakit vermeye degmez gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 bende eve gidince indiricem bakıcam. sırf meraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Ben oyunu güncel bir şekilde takip etsemde aktif olarak oynamıyorum uzun zamandır. Vulcan_Lionheart'a sorun sorularınızı o oynuyor bildiğim kadarıyla hala. Ayrıntılı bir şekilde cevaplar sorularınızı diye düşünüyorum. Hem pvp hem de pve olarka bi dolu yeni content eklendi oyuna. İlk release olduğunda var olan sorunların neredeyse hepsi düzeltildi. Ha sorun olarak oyunun karakteristik özelliklerinden bahsetmiyorsanız tabikide. Ben oyunun şuanki durumundan gayet memnunum. Oynadığım başka bir oyun olmasa tekrar başlamayı ilk düşüneceğim mmo olur herhalde ancak şuan hiç zamanım yok oynamaya. Bu arada bu kadar övüyorum oyunu filan diyede beni gelip kimse fanboy ilan etmeye kalkmasın. Dediğim gibi oynamıyorum oyunu. Ki eski konulara bakarsanız ilk çıktığında oyunu en pis eleştiren ve en çok hayal kırıklığına uğrayan insanlardan biri bendim. Böyle toparlayacaklarını hiç aklımın ucundan bile geçirmemiştim. Ben sadece üzerinden yıllar geçmiş üç kuruş bilgimle burada butthurt yapıp bilmediğim şeyleri gözümü karartarak eleştirmiyorum. Hakkını veriyorum yaptıkları olumlu şeylerin o kadar. Son olarak şunuda ekleyeyim. Oyunu ciddi bir şekilde oynamak istiyorsanız f2p oynamayı aklınızın ucundan geçirmeyin. Açın 1 aylık sub öyle oynayın. Yukarda da yazdığım gibi kim ne derse desin bu oyun hala p2p. F2p oynamak imkansız. F2p lafı sadece ufak bir pazarlama tekniği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 ilk çıktığında eleştirdiğin ve seni hayal kırıklığına uğratan şeyler çözüldü mü onu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 F2P kısmını ellemeyin bile. Inventory'de taşıyacağın paradan, hotbar sayısına kadar her noktada fahişelik yapıyorlardı. Oyun aylık sub olmadan neredeyse oynamayadığın raid tarzı kısımlar olmadan wow'un pve kısmı gibi. Gezegen değiştiriyorsun farklı renkli levelı daha yüksek moblar oluyor falan. Hotbardan 2 ve 3'e basıyorsun. O kadar f2p eğlencesi. Hikayeyi merak edip girmiştim. Hikayeyi başlarına çalsınlar deyip act 2'nin başında çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 ben de indiricem bakalım release'de digital deluxe olarak almıstım neler degısmıs bu kadar abartılacak ne yol katetmiş bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 zamanında biizm gibi para verip alan sığırlara bi bonusu var mı oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 founder title ı var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Bide yeniden account açmıon işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 nası bi patchmiş lan bu %99.98 de sürekli hala download yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 oyunun boktan downloader'ı yüzünden o, TR'dekilerin çektiği ülkeden kaynaklı bir sorun mu neydi. Biz arkadaştan oyunun kopyasını alarak halletmiştik. VPN ile başka ülkeden mi ne girerek hallediyorlardı. Netten arat bulursun. Kolay çözülüyordu galiba asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 abi questlerdek uzun konuşmalar bile oyunu bırakmak için sebep aslında. level 3 oldum bakalm nereye kadar gidicek adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 seslendirme iyi de karakterlerin hareketleri mimikleri cok batiyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 oyunun başka olayi yok ki zaten oyun butcesinin yarisindan cogu o seslendirmeler/muhabbetlere harcanmis isonra gitmis indie oyun motoru almış firma işte. Bu oyun sayesinde artik hiç bir oyuna pre-order yapamıyorum kazandirdiği tek sey o oldu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar