arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 tanımıyorum ben, afgan hipsterı mı? vidyo falan varsa koyun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 vidyo sıkıcı kızda baya mal ama sikersin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 kim milyoner küfür videosuna şimdi baktım da çok şok ediciymiş gerçekten dehşete düştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Aluriel said: meme yoksa söyleyin izlemiyelim boşa +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 bana denk gelmiş o zaman ziyan zaten vaktinizi harcamayın asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 masa said: vidyo sıkıcı kızda baya mal ama sikersin tabi Ne kadar içten, ne kadar halkın bağrından kopmuş bir yorum. Gel gardaş alnından öpem seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 o kafalardaki karı EVLENMEDEN OLMAZ der lan anca saplamayı maplamayı bırak bence herif %100 katıksız meriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 arkadaş bu tiplerden neden bu kadar çok nefret ediyorum? bana bir zararları yok sonuçta... enteresan. kendimi biraz daha anlayışlı olmaya davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 lol evlenmeden olmaz mı der ahahahaah çok alakasızsınız belli. neyse şunu söyleyeyim kadının tarzı var. tamam bullshit ama yani türkiyedeki yapılan işlere göre iyi bi noktada bullshit. ileride biyerlere gelir. bienallerde görebiliriz belki ne bileyim. bienal de kalmaz gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 masa said: vidyo sıkıcı kızda baya mal ama sikersin tabi şimdi gerçekleri konuşmaya başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 masa said: vidyo sıkıcı kızda baya mal ama sikersin tabi rahatlık şu boyutta http://pbs.twimg.com/media/B3NnFmUIIAA8OiF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 masa said: vidyo sıkıcı kızda baya mal ama sikersin tabi AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Viral kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Tori said: o kafalardaki karı EVLENMEDEN OLMAZ der lan anca yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 monoscope said: benim merak ettiğim paint terk bir ton insan var ve bunlar sergi falan veriyor sanatçıyım ben falan diyor. hayır böyle sanatçı olunuyorsa ben de olayım valla belki zengin olurum sanatını ne kadar iyi icra edebildiğin önemli değil kimi ne kadar iyi tanıdığın, çevren, eşin dostun daha çok önemli çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 bişeyler çiz/yap sokaktan 4 adam bul, bi boka benzetemezlerse yaptıklarını sanat yapıyorum dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 sanatın bir ölçütü yok ki.yani burda kızın yaptığı sanatı beğenmeyip veya anlamayıp kız mal ama sikersin demek "ben böyle sanatın içine tükürürüm" diyen melih gökçek ile aynı levela çekiyor sizi.zaten bu yorumu yapanın da tgbli masa olması beni hiç şaşırtmadı.ulusalcılar akpliler ile aynı tierda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ha yani sokagin ortasina sicip..bu benim sanatim bok gibi ama siz bilmezsiniz sanat bu demek gibi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Valla "sanat" göreceli bir kavram ama her "sanat yapıyorum" diyenin yaptığını beğenmek zorunda mıyız? Değiliz ya. Ha bu kızın çizdiği gibi şeyler çizemem ama copy paste ledikleri gibilerini yaparım gibi geliyor mesela. Onun yüklediği anlamları yükleyerek/düşünerek yapamam elbette. Gayet random copy paste yaparım ksdşlskad Ayrıca bu konuda çevre önemli herhalde. Ben yapsam "bu ne lan" der çevremdeki insanlar, onun çevresi o saçma (bence) copy paste işlerde bile bir derinlik, bir anlam görüyor demek ki(?!) işte. Mesela ben anish kapoor'un eserlerini de anlamıyorum ama adam dünya çağında bir heykeltraş fln; Related Pic: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 bir de ole bir salaklik var..sanatci acaba ne anlam yuklemis.. saolsun reality tvlerde vardi project art mi neydi..5-6 saatte sanat eserleri yarattiriliyordu yarismacilara..ole fast food tadinda sonra karsina gecip uzun uzun yukledikleri anlamlari filan anlattiriyorlardi.. bunu yaparken acaba ne kadar karisik kelimelerle hangi zengin okuzunu kafayalacagimi ve es kaza yaptigim boku satabilirsem ne kadar buyuk sanatci olabildigimi filan dusundum durumlari.. birseyler yapiyorsun..2-3 tane yanci laf kalabaligi ile bunu zengine cakabiliyorlarsa senin yaptigin sanat oluyor..sonra diger okuzleri cekiyorsun son eseri 1 milyon dolara gitti diye.. ha o okuz de birsey anlamiyor ..ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 şimdi şöyle bir şey var.mesela picasso ünlü birisi olmasa en basitinden şapkalı adam portresine baksanız bu ne böyle gözler burun ağız hiç olmamış bu mu şimdi sanatçı dersiniz.demek ki yapılan sanatın sizi enterese etmemesi onun bir sanat objesi olmadığı anlamına gelmiyor.hadi onu geçtim herkesin eleştirme özgürlüğü vardır yani ben bunu sanat olarak görmüyorum deme olasılığı var ama adam beğenmemiş bir de videoyu izlerken beğenmediği için küçümseyip onun rahatça sikilecek birisi olduğunu falan hayat etmiş.tam sığır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 o son dediğin default düz erkek kafası değil mi ya? yani orada kızın sanatçı/artist/sokaktaki x insan fln olması değil etken olan. sadece görünüşü. Ayrıca picasso ile günümz abstract art ı kıyaslamak bence yanlış. Adam ressam, nasıl çizerse çizsin bir yetenek onu çizmek. Ama mesela elini boyaya daldırıp tuvale rastgele sallayıp çarptırıp, renk bulamacı bir tablo (?) yaptıktan sonra "burada insanların yaşam karmaşası ve dertlerini işledim" diyerek bir sergide 100 200k ya satabilmen için, sana prim verecek çevren olması lazım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 http://www.modamekani.com/wp-content/uploads/2014/05/Ayb%C3%BCke-Pusat-%C3%9C%C3%A7%C3%BCnc%C3%BC-G%C3%BCzel-Miss-Turkey-2014.jpg pusat daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=A7z4rcbdoco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 seksi fotoğrafları yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar