chrome Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 mümkün müdür abi. türkiyeden avrupaya kargo ile. 2 ya da 3 kilo. kutusunda açılmamış bir şekilde jelatinli falan. gönderebiliyor muyuz? eğer mümkünse ptt kargo mudur adres? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 yurtdışındaki kıza yurtdışından göndersen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ptt kargo ile 1 ayda gider o çikolata. kuru gıda gönderilebiliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 gabe e gönderirken yapıyprdun tatava demek ki gönderilebiliyor al kargoya ver cahil misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 YURTDIŞINDA KIZ ARKADAŞIM VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 gider 1 haftada ptt kargo ile sikinti olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 öküz herifler ya. olm neyle göndereyim diye sordum gönderen var mı diye sordum. ptt kargo son çare olsun istedim. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 para yolla çikilate alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 afrikada mı yasiyo kız ülkenin bir cikolata firmasinin eve teslim ve kredi kartiyla ödeme seceneklerini birlestir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Lan olm scam onlar yaaaa yollamayın bir şey, gelmiyorlar. Hepsi düzen sizin paralarınız çalmak için. Yok pasaportuma polis el koydu, yok bilet param kalmadı. Hepsi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 adres ver ben götürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Masakari said: Lan olm scam onlar yaaaa yollamayın bir şey, gelmiyorlar. Hepsi düzen sizin paralarınız çalmak için. Yok pasaportuma polis el koydu, yok bilet param kalmadı. Hepsi hikaye. sdgfsdfgsdfh(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ptt kargoda bir opsiyon var 3. günde teslim edilmişti benim paket ingiltereye. 10tl farkla yolladım o yani hatırlayamadım şimdi. görevliye sorarsın daha hızlı ve çok maliyetli olmayacak şekilde nasıl gönderebiliriz diye direk cevabı o benim yolladığım şekil:D hatırlamıyorum şimdi adını işte : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 hatırlamıyorsan milletin aklını karıştırma, kutuya girip kendimi yollasam nolur vizede gerekmez, ptt içinede bakmaz baktırmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 4kg luk bir paketti, 100 kilo olunca illaki açarlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Anelor said: ptt kargo ile 1 ayda gider o çikolata. kuru gıda gönderilebiliyor sadece. 1 haftada baklava yollamıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 oha adam baklava yollayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ee gaben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 hangi çukulatadan göndercen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 dogumgunu ya da kadinlar gunu degilse cikolata cicek micek yollayip standartlari yukseltme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar