GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ne alsak abi bu gün son gün dimi,varmı şunu kaçırma dediğiniz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 skyrim ve portal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 fps ortaçağ sevmiom lan,dışardan görmem lazımki keyiflenim oo diyim bu herif ortaçağlı gsdgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 skyrim third person da oynanıyor. Ayrıca o oyunu kamera açısından dolayi oynamama gibi bir lüksün yok al hemen .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Zaten Skyrim deyince ilk olarak "fps ortaçağ" geliyosa aklınıza bence bedava verseler de almayın ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Gelmedi ki Tamriel'e Fatih gibi bir adam da, orta çağı kapatıp yeni çağı açsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Buy XCOM: Enemy Unknown Complete Pack $6.24 USD acaba alsam oynar miyim, yoksa mal gibi durur mu DL bile etmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Marty said: Buy XCOM: Enemy Unknown Complete Pack $6.24 USD acaba alsam oynar miyim, yoksa mal gibi durur mu DL bile etmeden oynarsin en az 1 hafta. otesini bilemem. ama bir hafta kesin oynatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Tomb raider ı 7 TL ye almayanı dövüyorlar ona göre. Cidden harika oyun. http://store.steampowered.com/app/203160/?snr=1_4_4__850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 vaktiyle XCOM bundle dan almamistim, dayanamadim aldim: http://store.steampowered.com/sub/964/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Tompreydar güzel hakkaten. Yani ben oynamadım gıcık olduğum birkaç özelliği olduğu için ama saygı duyuyorum. Bi de oyun oynarken conflict'e çatışmaya gelemeyen, aşırı gerilen kuzenim var bi tane, adamın tek olayı sims, tycoon ve 3-4 kişi toplanıp konsey yapacaksak total war ve civ. O bile alıp "abi şahane" dediyse vardır bişeyler yani ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 X3 - Terran Confilct aldım ne güzel oyunmuş ya bayıldım resmen.. çok geç kalmışım almaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar