Angelmaker Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bu davetiyenin son durumu ne? hala geçerliyse yeni bir trial account ile başlamayı ya da hazır elimdeki triali upgrade edicem. Ya da steam den mi alsam bir tane bilemedm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Dün gece başladım arkadaş para gönderdi şuna şuna bas dedi cybertex mi öle birşey traine bıraktım 2 gün afk takılıcam hayvan gibi okuyorum anlamak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 eve online dan kolay bıkmak mı istiyorsunuz ? her zaman negatif bölgede kalın . (özelikle yeni oyuncular icin ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 13k$'lık guild bankası patlatmak nedir ya dsdfg http://www.rockpapershotgun.com/2015/03/08/here-we-go-again-600bn-isk-stolen-in-eve-heist/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar