chrome Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 gemili birşey mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Uzay gemili ama wasd ile oynanmayan bir mmo bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 wasd ile de oynanabiliyor artık bi sonraki patchle hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Ona oynamak demeyelim opsiyon diyelim sonucta halen herseyi overview uzerinden yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 nası lan ne gelıo? bide küçük fleet candır, bi corp'a katılmaya calıs. Yeni başlayanları alan pvp corpları olabilir FW zone da. Highsecte aksiyon için çok beklersin lowsecte en azından daha sık patlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 http://cdn1.eveonline.com/www/newssystem/media/66667/1/capture.gif http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/quick-give-me-manual-control/ http://www.youtube.com/watch?v=JMTrFX0Py0s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 @imamizer, nasil gidiyor? neler yapiyorsun anlat bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 PVP corpu ariyordu dun aksam ben biraktigimda :) Low secte yapayim dedi ama oyun basinda sec status zaten 0 bir de birini vursa mission fln hak getire olacak sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Simdilik iyi gidiyor. Dun basvurdum corpun tekine. Bi yetkili abiyle konustum bana yararindan cok zarari olurmus su an o corpa girmek. Min. Gereksinimleri, nasil hardcore takildiklarini tahminen en az 70m e yakin kaybim olacagindan bahsetti patladigimda. Tavsiye verdi iste. Karakterini gelistir sonra ben sunu sunu yapabiliyorum diye tekrar basvur diye. Drake e kasiyorum simdi. Arastirmama gore gayet iyi solo lvl 4 mission yapabilirmisim, bi kac fit buldum ona gore. 1-2 gune binerim. Onu halettikten sonra baska bi gemi ve fit hedeflicem pvp icin, onu kasarkende anomaly, mission kasicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 hayır ya drake falan train etme asdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 maden bile drake ile l4 yapmaktan daha karlı olur bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Hadii. E ne yapayim ne kasayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 :D Tipik eve olayi. Bence kimseyi dinleme ne istiyorsan onu kas belki senin hedefin az parada getirse ugrastirsa da drake ile lvl 4 yapabilmektir. Ben assault frigate ile anomally yapmaya kasardim tengu vs binemedigimden degil parmak kadar gemi ile yapinca vay anasini sunla bile yapiliyormus demek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Steamde oyun 7 kusur liraya dusmus ya 31 liraya aldiydim :/ plex de 24 lira mi ne, aksam bitane alip moyayim kenara diyorum. Bu arada level 2 mission yapamadim faction zimbirtisindan. Level 1 yaptim fena baydi. Tek atis indiriyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 abi sana dedik para vermene gerek yok hiç diye ama dinlemedin ki plexi de ben verecektim triali upgrade etmen için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 bi de sisters of eve epic arc var, lvl 1 görev serisi onu bi bitir bence ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 abi steamden almak yarı yarıya karlı geliyor enpara iadesiyle diye oyle yapmıştım ben. plex mlex de ordan alırım uygun gelir diye. neyse artık olan oldu. bakayım ben o görev serisine, onu yapayım bu akşam madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Bizim yontem ile bir seferde 21 trial + 30 gun senin odemen + 30 gun bizim verecegimiz plexten = 81 gun olacakti :) Neyse kismet artik onemli olan senin oyuna devam etmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 aslında şu kasma kısmı çok iyi geldi bana. envai çeşit mmo da bunalmışım bilgisayar başında oturup kasmaktan yıllarca. çalışan eden vakti az olan adam için birebir geldi. işte skiller kasılıyor kenarda kendi kendine. hani girip illa progress yapayım, illa level kasayım olayı yok. oynamadığın süre için geri kalma durumu yok. veya oyuna girince level kasmak yerine birşeyler yaptığında ilerleyememe durumuyor. combat skilleri kasarken ben gidip maden kazıyorum mesela. o açıdan bana çok ideal geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JohnKriptonite Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 İmam hoşgeldin aramıza :D abi ya özledim Eve'mi de istasyonlarımı da 5 aydır işler yoğun subc yapamıyorum oyuna . Allahtan en son tengu'nun traini de bitirmiştim :) Oyunda bir amacın varsa sorun yok her şey çorap söküğü gibi geliyor . Mesela ben en son :D o kadar didindim uğraştım 4.5 ay aldı bitirmek gittim Machariel i kastım her şeyi ile tüm t2 leri vs ama sonra bir gece ansızın görev sırasında :D göreve warplıyorum alt a atıp dizi bakarken unuttum patladı al sana 2.5 b zarar :( neyse sonra zaten son 5 aydır yokum . Ne lazım olursa sor söyle bilmesekte elbet bilen birine yönlendiririz. John Kriptonite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 "sırf mouse ile tıklanarak oyun mu olur ya" dan işyerinde bile skill queue kontrol etmeye evrildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JohnKriptonite Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 @nienna , Eve böyle bir şey işte Aylarca uzak bile kalsan mutlaka içinde bir yerde oluyor. Ben de dönecem inşallah haftaya :)Bakalım kim neler yapmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 teşekkürler john. şu an iyi gidiyor. geçen darkjedi elimden tuttu level 4 mission'a gittik. bi görmüş oldum güzel oldu birlikte takılmak. takılıyorum işte caracal'a terfi ettim. drake kullanabiliyorum ama gereksiz pahalı şu an benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 minmatar gemilerinin görüntü iğrençliğine rağmen tribal tasarımları yüzünden rupture'a terfi ettim. o da steampunk airship tadında. hurricane var sıradaki hedef. peki ben şimdi rupture masterlasam mı daha mantıklı yoksa ufaktan hurricane hazırlıklarına girişsem, arada mastery 2-3 falan rupture mi yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Ufaktan Hurricane hazırlıklarına başla rupture iyidir hoştur ama hurricane ana silahın olacak her fleet de yer bulursun onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar