arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 La ne vurdu babel vay emenike. Ne diyolar? yonetim uyuma..... devamini anlayamadim Bilege taban cok iyiymis ne patato bu hakemler be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Hakem mala bagladi iyice,recodan tel geldi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 mustafa beklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 lidereeee itaaat edinnn ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Bazıları 3 yer bazılarıda rahat rahat oynayıp 2 atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 fernandes dövmelik ortam vardı niye olmadı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 harbiden de şampiyonuz galiba 6 senede 1 oluyoruz zaten 6 sezonun en iyi ilk 10 hafta performansını göstermişiz. hadi inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 kaldııı yedi maç... geliyoruz hilmii reisss o lafı yedirmeye geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 şampiyonluk falan yalan bence. daha avrupası var bunun. bi yerde illa patlıycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ya içimin yağları eriyor takım kasımpaşayı yenince resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 devre arası transfer performansına bakar şampiyonluk hayalleri, tek sağ bek alıp kapatırlarsa mesela yine hüsran olur. en az iki kişilik orta saha rotasyonuna ihtiyaç var her şeyden önce, hep kilit isimler gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 kermit said: şampiyonluk falan yalan bence. daha avrupası var bunun. bi yerde illa patlıycaz bu ay sakat 1 ay boyunca 3 4 günde bir maç şimdi perşembe maçımız var bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 sakatlıklar olmazsa akariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Llamanın ilgisiz mac baslıkları yeni totem resmen adamın ilgisiz baslıklarında 90% kazanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 mersi canım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 önce ben de kızmıştım ama sonradan hak verdim. adamın totemi tutyor resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 abi atiba nın kıymetini bilmek gerek.adam ne güzel disiplinli la.necip öne gaza basınca nasıl da kademesine girmiş efendi efendi. biliç ne kumar oynadı necibi orada oynatarak.kötü oynasaydı linç edilirdi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 besiktasin 1'i tartismali 2 penaltisi verilmemis, uzuldum. kasimpasaya 40 atsaydiniz keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Beşiktaş başlıkları da oldboyz savar oldu resmen. takim catir catir oynayinca kuyruklarini bacaklarinin arasina kistirip gidiyorlar sdsf bir ara 4 yedikleri takim one geçince sevinir gibi oldular 9 kisi yendik hevesleri kursaklarinda kaldi. bu başlığa da sadece 1 tanesi uğramış. zaten futbola olan ilgisini penaltı kararı ve 2.gole ofsayt diyerek gostermis sdsfs iyi yoldayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 blackhavvk said: abi atiba nın kıymetini bilmek gerek.adam ne güzel disiplinli la.necip öne gaza basınca nasıl da kademesine girmiş efendi efendi. biliç ne kumar oynadı necibi orada oynatarak.kötü oynasaydı linç edilirdi valla Aynen, kumar oynayıp kazandı. Ben stoperde Atınç'ın şans bulması gerektiğini savunuyodum. Hala da aynı şeyi savunuyorum, Atınç şu anda moral olarak bitmiştir tahminimce, 2 stoper sakatken bile şans bulamadı. Ama Necip çizgiden gol çıkardı falan, kumar tuttu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 abi ama atınç da bu maçta kötü oynayıp golelre sebep olsaydı, gs kaybettiği hafta fırsatı kaçırttı diyip kariyeri de bitebilirdi asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Yemen Eksioglu ve Sinan Vardar altyapi ile ilgili gorev almis kisiler bu necip olayinda dediler ki zaten necipin oynadigi bolgeler stoper ve on libero... Yani aslinda cok bi kumar degil ki sonderece basariliydi necip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar