Yeager Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 17 yaşındaki Shinichi, anne ve babasıyla Tokyo'nun sakin bir muhhitinde yaşamaktadır. Bir gece parazit denen solucan tipli uzaylılar dünyayı işgal eder. İnsanların burun veya kulaklarından girerek onların beyinlerini ele geçirirler. Migi adında ki bir parazit, Shinichi'nin uykusunda kulağından girerek bedenin kontrolünü ele geçirmeye çalışır ama Shinichi kulaklık taktığı için başarız olur. Bunun yerine sağ kolundan girerek beyne ulaşmaya çalıştığı sırada Shinichi uyanır ve bunu yapmasını engeller. Sağ kolda mahsur kalan Migi farklı bir karakter ve zekaya sahip olurken Shinichi'nin de benliği olduğu gibi kalmıştır. Lakin bu tuhaf durum, diğer başarılı olmuş ve yemek niyetine insanları yiyen parazitlerin onlara saldırmasına sebep olur. Kendilerini korumaya çalışan Shinichi ve Migi, hayatta kalmak için birlikte çalışmaya başlarlar ve aralarında güçlü bir bağ oluşmaya başlar. Info Episodes: 24 Producers: Madhouse, VAP, Nippon Television Network Corporation Genres: Action, Drama, Horror, Sci-Fi, Psychological, Seinen Duration: 23 min. per episode Rating: R - 17+ (violence & profanity) Staff Director: Kenichi Shimizu Series Composition: Shoji Yonemura Episode Director: Chie Yamashiro (ep 1) Naoyuki Kuzuya (ep 2) Tohru Ishida (ep 4) Music: Ken Arai Original creator: Hitoshi Iwaaki Character Design: Tadashi Hiramatsu Art Director: Fuminao Akai Chief Animation Director: Toshiyuki Komaru Sound Director: Tomoaki Yamada Cgi Director: Naoya Fukushi Director of Photography: Akane Fukuhara 3DCG Chief: Kōta Shinohara 3DCG Works: Arimasa Omi (eps 1-7) Hisatetsu Sato (ep 1) Kōta Shinohara (OP) Ryoko Kojima (ep 3) Takashi Kujiraoka (eps 3, 5) Yoriko Candle (ep 1) Yoshihiko Ebara (ep 2) Editing: Kashiko Kimura Theme Song Performance: Daichi Miura (ED) Fear, and Loathing in Las Vegas (OP)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Sezonun en iyilerinden.
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Genel bir başlık altında yazık oluyor diye ayrı bir başlık açayım dedim. OP'u da şuraya iliştiri vereyim.
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 son bölüm iyiydi.izumininde emoluk yapmadan işi halletmesi süper oldu :D bebe tavırlarındanda kurtulur artık.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bu madhouse da iyi sardı fear and loathing in las vegasa
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 there're no brakes on the kiseijuu train. basliyoruz fsdjlkfjds.
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 çok iyi be pic related http://schools.graniteschools.org/simplicity/files/2012/12/cliff-hanger.jpg
taru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 umduğumu hiç bulamıyorum takip ettiğim mangaların adaptasyonlarından. tokyo ghoul, akame, terra falan. üçünü de hiç sevmedim. parasyte ayrı ama. çok yaşa migi!
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 aptallar öldümü mutlu oluyorum hep
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fa42JpBdY9c filmi de çıkmış. efektler fena gözükmüyor, bd düşsün izlenir :)
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=NumVrbn5CRg aralık 24'ünde çıkıyormuş soundtrack şunla idare edin
Yeager Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Şu müziği dinleyip etkilenmiyorum desem yalan söylemiş olurum. Özellikle Shinichi'nin annesi öldüğü zaman tam damardan girmişti.
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Kiseijuu bu hafta var mı ? Geçen hafta 2 bölüm birden yayınlamıştı, merak ettim.
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Her zamanki gibi bölüm çok iyiydi.Ayrıca saç çekme olayı baya komikti :D
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 goosebump.jpg lan her hafta gecmiyor ya. cifter cifter gideydiler artik iyiydi ahahahah. YA MURANO'YA SOYLESIN OLM ARTIK ILK DEFA BI` IKILI SHIP'LIYORUM
Ren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 e baba nasıl anlamadı gerizekalı kız. kaç kat zıpladı lan.
Öne çıkan mesajlar