kavurma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 abi hızlı okuma antrenmanı gibi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 bu hesap cons kalamar tarafından ele geçirilmiştir. http://i.imgur.com/F44YAVD.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 abi ahahahaha dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 YA AHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 el elden üstündür :)-D ama şu apo itini katmayaydın iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 çeto orçun seni dövmüş o yüzden böyle giflerle miflerle uğraşmaya başlamışın diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Stifler said: bu hesap cons kalamar tarafından ele geçirilmiştir. http://i.imgur.com/F44YAVD.gif ahahahhasdhaahasdha soldaki çeto mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ava giderken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 aboov foruma nolmuş lan, internetten soğudum yeminle re: dad jokes :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Yalnız yetenekli çocuk. Ama Kutahyada üniversite okuyan adam nasıl vakit geçirecek? Oyun oynayacak, gif yapmayı öğrenecek, 3 tane cafe var, dönüşümlü onlara takılacak falan işte. Yine de aferin harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 stalk level çeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 insan su yasinda, soyle bisey yapmaktan utanir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 dirsek gibi cevap gelmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Stifler said: bu hesap cons kalamar tarafından ele geçirilmiştir. http://i.imgur.com/F44YAVD.gif hak ettigini bulmussun kuddusi. bakin bakin gif yaptim diye dolanirsan boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ahahaha kaliteli olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 aquila said: insan su yasinda, soyle bisey yapmaktan utanir lan. Kuddusi zaten bu forumda ne arıyor anlamadım lan, hem yaşlısın hem oyundan bilgisayardan anlamazsın, hala gelmiş paticik paticik.. Kuddusi aile üyem olsa çok üzülürdüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 aquila said: insan su yasinda, soyle bisey yapmaktan utanir lan. benim de aklıma bu geldi. koca adam, üniversite öğrencisi ile uğraşmaya çalışıo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 biraz google'da çetin taş yazıp çıkanları buraya koyayım http://i.imgur.com/GNXaM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 http://i258.photobucket.com/albums/hh276/Rokstanski/imwithceto1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Marty said: Stifler said: bu hesap cons kalamar tarafından ele geçirilmiştir. http://i.imgur.com/F44YAVD.gif hak ettigini bulmussun kuddusi. bakin bakin gif yaptim diye dolanirsan boyle olur yav benimkisi acemilik ürünü. cons tipitipinin yaptığı gifte komik olmuş yav. gerilmenize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Dworgian said: aquila said: insan su yasinda, soyle bisey yapmaktan utanir lan. benim de aklıma bu geldi. koca adam, üniversite öğrencisi ile uğraşmaya çalışıo fln la olm, burada bir çoğunuzun mantık tersten çalışıyor. neden o soruyu "üniversite öğrencisi neden koca adamla uğraşıyor?" diye sormuyorsunuz. adamın benimle ilgili bir ton gif'i, caps'i, saçma sapan mesajları var. ben de heveslenmişim işte caps,gif,vs.ye bu ara. yaptık bir çalışma ve ilk gif'im de aha bu. acemice falan, evet. ama bence güzel valla. budur yani. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 o soruyu sormuyoruz çünkü cevabı belli. bkz: "üniversite öğrencisi" yani "genç" ayrıca, gif var gif var. adama IQ 20 demek? niye ki yani. hayır o adam kim onu da bilmiyorum. yani adam kimse onu savunduğum yok. sana yakışmıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 evveliyatı var be gözüm. samimi düşüncemi tişörtüne desen yaptım. adam da beni apoyla sarmaş dolaş yapmış. evveliyatta da var benzer marifetleri. işte burada klasik bir söylemdir; "eğleniyoruz" ya da "eğleniyorum" der patidaşlar. ben de eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 eyw abi ne diyeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 counter gif sert olmuş lan yastık savaşına balyozla katılmak gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar