Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyet ve Mutsuzluk

BalisticGel

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

Marty said:

wastyrx said:

Hundred club üyeleri gelmesin bi mümkünse buraya. Azıcık bi göbek olması iyi bir şey bence ya etliye sütlüye karışmayan adam için ideal hatta.

o ne demek?

Evden işe yürüyeyim şu parkta yürüyeyim, hafta sonu 1 saat bisikletle gezeyim harici spor yapmayanlar işte. Vücudu ne zorlayıp, ne de salanlar yani.
Aha ben işte. Bildiğin emekli memur.
Sosyal ağlarda paylaş

Spor yapmıyorum.
Yürüyüş yapıyorum. Yürümeyi çok severim. Yürüyerek eğer acelem yoksa 45 dk altında gidebileceğim her yere yürürüm.
Yağ tüketii için spesifik bir miktar vermem zor. Kızartma ve yağlı yada üzerinde yağ gezen diyebileceğim yemekleri yemiyorum. Katı yağ yemiyorum, tükettiğim yağın büyük kısmı da zeytin yağı.

Kendimi güçsüz yada zayıf hissetmiyorum. Keyifsiz ve mutsuzum.
Sosyal ağlarda paylaş

5 hafta onu yememem lazim, bunu yememem lazim diye kurallara bagli kalirsan tabi mutsuz olursun.

diyet yapmak yerine oruc tut. kahvalti yapma. ogle yemegi + aksam yemegi ye. oglen 12 ile aksam 8 diye hesapla, o arada gunluk ihtiyacin kadar ye. aksam 8 den sonra ertesi gun 12ye kadar sadece su ic.

basta biraz zorluyor, ama acaip efektif.
ben sekeri kestim, nisastayi azalttim. onun disinda herseyi yiyorum kafama gore. yok et yagliymis falan hic umursamiyorum. alkolu de kesmedim. hatta arttirdim

2 hafta yaptim 73 den 67e indim. normal duzene dondum 67-68 arasi takiliyorum simdi azcik dikkat ederek

spor hic yok.

hatta ben niye yaziyorum azcik bilgimle, intermittent fasting diye arat oku.

hic oyle aman diyetim bozulcak, bilmemne derdi yok kafamda. gayet mutluyum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...