senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ikinizde iğrençsiniz. zipzip sempatik iğrenç ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 namaz kıl huzur bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 baklava olsa da yesek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 wastyrx said: Marty said: wastyrx said: Hundred club üyeleri gelmesin bi mümkünse buraya. Azıcık bi göbek olması iyi bir şey bence ya etliye sütlüye karışmayan adam için ideal hatta. o ne demek? Evden işe yürüyeyim şu parkta yürüyeyim, hafta sonu 1 saat bisikletle gezeyim harici spor yapmayanlar işte. Vücudu ne zorlayıp, ne de salanlar yani.Aha ben işte. Bildiğin emekli memur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Spor yapıyor musun? Yürüyüş yapmayı seviyor musun? Yağ tüketimin nasıl? Kilo verirken kendini güçsüz hissediyormusun yoksa moral bozukluğu mu var sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Spor yapmıyorum. Yürüyüş yapıyorum. Yürümeyi çok severim. Yürüyerek eğer acelem yoksa 45 dk altında gidebileceğim her yere yürürüm. Yağ tüketii için spesifik bir miktar vermem zor. Kızartma ve yağlı yada üzerinde yağ gezen diyebileceğim yemekleri yemiyorum. Katı yağ yemiyorum, tükettiğim yağın büyük kısmı da zeytin yağı. Kendimi güçsüz yada zayıf hissetmiyorum. Keyifsiz ve mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 spor yapman + sağlarda mutsuzluğun temeli büyük ihtimal o böreği yiyemiyor olman değil hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 yani tabi bi çikolata yemek sufle künefe profiterol falan. bunlar hep mutluluk. haftada 1 tane patlat bişi olmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Sıvı balık yağı takviyesi yapman gerek. Birde bir gün içinde ortalama kaç dk yürüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 katı yağ ye. tereyağı ye. aban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 spor yapmiyorsan hayat bos zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 5 hafta onu yememem lazim, bunu yememem lazim diye kurallara bagli kalirsan tabi mutsuz olursun. diyet yapmak yerine oruc tut. kahvalti yapma. ogle yemegi + aksam yemegi ye. oglen 12 ile aksam 8 diye hesapla, o arada gunluk ihtiyacin kadar ye. aksam 8 den sonra ertesi gun 12ye kadar sadece su ic. basta biraz zorluyor, ama acaip efektif. ben sekeri kestim, nisastayi azalttim. onun disinda herseyi yiyorum kafama gore. yok et yagliymis falan hic umursamiyorum. alkolu de kesmedim. hatta arttirdim 2 hafta yaptim 73 den 67e indim. normal duzene dondum 67-68 arasi takiliyorum simdi azcik dikkat ederek spor hic yok. hatta ben niye yaziyorum azcik bilgimle, intermittent fasting diye arat oku. hic oyle aman diyetim bozulcak, bilmemne derdi yok kafamda. gayet mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Reflü var bende, yalan olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Hormonal sistemin için yağ tüketimini biraz arttırman gerek. Şu an sıvı balık yağı kullanırsan düzelme ihtimalin var. Möllers markası güzel ona bir bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 sorise de inanma, bi anda kendini yoga yaparken bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 wastyrx said: Hundred club üyeleri SELAMIN ALEYKÜÜÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar