Istari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ivy said: Çıktığım mahkede hakim son duruşmaya gelmene bile gerek yok zaten kanıt bile yok demesinin ardından https://www.facebook.com/noyzura/posts/10205347590757540 hiçbir hakim böyle bir şey söylemez, söyleyemez hakimin reddi sebebi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Promenader said: abi kızın foto vs. varsa forumda onu linkleyin direk uğraştırmayın. bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Sen anlamazsin hakim bir yandan onu yalamak isterken diger yandan demistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 dayak bekleyen model umduğunu buldu olmuş hahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ''Sonra eve dönüş yolunu tutarken bir sessizlik çöktü ama dayanamadım elinmi tuttum . eve gidince de temizlik yapıp sonrasında skyrim oynamak kruvasan yerken süt içmek istiyordum ama tartışma yeniden alevlendi . bana "senin gibi aynı anda bir sürü kadınla sevişen bir herife sokak köpeklerinin hijyenik olmadığı anlatmaya çalışmak hataydı " dediğinde beynime kan sıçradı. Evet yalnız olduğum dönemlerde epic womanizer olabilirim ama dünyanın en saf kalbiyle seven ve sonuna kadar sadık olan biri olarak daha fazla aşağılanmak istemedim. Önce elimi tezgağa vurdum ve sonra kapıya tekme attım. "Evime zarar verme " dediğinde ise " ben gidiyorum git kendine mantık evliliği yap o zaman" diyerek suratına tükürdüm.'' skyrim oynamak ve kruvasanı süte batırmayı kim istemez ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 abi lanet olsun adam bizi anlatıyor, hep yanlış tanımışız. kendi ezikliklerimiz içinde boğulacağız. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ailesinden arada sırada 3 5 kuruş bekler, üniversite okumuştur ama sistem adamı olmamak için okuduğu bölümle alakalı iş yapmak istemez, kadıköy barlar sokağı, cihangir taksim beşiktaş çevresinde olmazsa evim başka bi yerde oturmam der. bu civarlarda ev bulur 2 bine en az 3 4 kişi yaşarlar leşlik içinde. kendi boklarını temizleyemezler ama evlerinde en az 1 tanede köpek olur. ev ciddi ciddi bok kokusundan geçilmez (suç köpeğin değil o kokuda. köpek gidip balkona yada dışarıya sıçıyo arkadaşlar yanlış anlaşılmasın) her ay başında kirayı nasıl denkleştiricez diye 500 kere sıkıntıya girerler.mutlaka 2 ayda bir ya elektrikleri yada internetleri kesilir faturayı ödeyemediklerinden. salaşlık zannedip bütün hafta sadece tavuk döner, çiğköfte ve ketçap makarnada başka bişi yemezler. herhangi bi bara gidip 10 tl biraya veremediklerinden "ya merdivenlerde yada kapı önünde oturup içmek o salak mekanlarda oturmaktan daha keyifli doya doya sohbet ediyoruz" diyip 1 sene sonra basur olurlar. mutlaka bi tiyatro, sinema vb sanat olaylarına girmek ister ama eninde sonunda siktirip gidip sosyal medya uzmanı olur. noyan ve benzeri adamların özeti direk bu lan benim kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Bizi anlatıyor ne be xD Sevgilinin suratına mı tükürüyoruz biz paticik ailesi olarak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 epic womanizer den sonrasi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 gerçek bir erkek bunu yapmalı dostum. noyan, çakralarını açmış gerçek bir erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Bence hepimiz onu kiskaniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ben bu dunyada sadece gokalpi kiskaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ben üzülüyorum. belli bir yaştan sonra artık geri dönüş imkanı da kalmayacak. yazık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Arkadaşlar :( http://www.youtube.com/watch?v=N2uG9vwrCN4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 abi adam 30 yaşında zaten hapse girerse geri dönüşü yok. iyice ibne olup çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Theridone''nin ve Xunn'un gambazlıklarını unutmuyalım unutturmuyalım. edit: ivy sende 6ay geriden geliyorsun biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 allah kurtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 İşte söylemediniz ki bana, yeni görüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Redeagle said: Bizi anlatıyor ne be xD Sevgilinin suratına mı tükürüyoruz biz paticik ailesi olarak xD Ben opmelere doyamiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 tamam vurmayın öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Theridone said: Ben opmelere doyamiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 NolaxThensbane said: Theridone''nin ve Xunn'un gambazlıklarını unutmuyalım unutturmuyalım. edit: ivy sende 6ay geriden geliyorsun biliyoruz Gammaz agir oldu yalniz. Benim durumla alakam cok da yoktu yanlis hatirlamiyorsam. Sayemde peygamber tanidiniz gerci bu arti olarak yazilmali haneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Theridone said: Sayemde peygamber MESİH tanidiniz gerci bu arti olarak yazilmali haneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Karag8z said: Theridone said: Sayemde peygamber MESİH Noyan tanidiniz gerci bu arti olarak yazilmali haneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Voys said: Karag8z said: Theridone said: Sayemde peygamber MESİH Noyan TANRI tanidiniz gerci bu arti olarak yazilmali haneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar