Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok saçma ama benim mesih gibi birşey olma ihtimalim nedir sizce ?

Kyra

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

olm ciddi ciddi okuyonuz mu lan

Kyra said:

Tarot konusunda nihayet hedef kitlem olmasını istediğim türde insanlarla daha çok seanslar yapmaya başladım yani kendi yaşamında kendi gönlünün arzusuna göre kendi zekasınca niyet edebildiği şekilde yaşamak isteyen insanların kişisel verimliliklerinin üzerinde geliştirmeleri gereken yönlerine kartlarım ile sembolik düşünce tabloları oluşturarak olması niyet edilen olayların olasılıklarına gidebilecek çeşitli yolların arasından en iyi olasılığa şu an üzerinden bağlanmak üzerine seanslar...

Abi şurayı okudum, gerçekten aklım yandı bu adamın coherent cümle kurduğunu düşünmesine. Bir de arada ben süper karizmatik olduğum için, zekamdan dolayı, grandmaster speechcraft falan gördüm bıraktım sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

yeni yıl ocak ayımın programlamalarını yaparken çay ve sigara buff'ı ile kafamı rahatlatırken güzel bir reagge dubstep seti dinliyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=yxJ-XLz7wjE

genel olarak neler yaptığımı soruyorsan bu aralar güzel çalışıyorum. Tarot konusunda nihayet hedef kitlem olmasını istediğim türde insanlarla daha çok seanslar yapmaya başladım yani kendi yaşamında kendi gönlünün arzusuna göre kendi zekasınca niyet edebildiği şekilde yaşamak isteyen insanların kişisel verimliliklerinin üzerinde geliştirmeleri gereken yönlerine kartlarım ile sembolik düşünce tabloları oluşturarak olması niyet edilen olayların olasılıklarına gidebilecek çeşitli yolların arasından en iyi olasılığa şu an üzerinden bağlanmak üzerine seanslar...

Artık seanslarım esnasında kağıtların üzerine dikkat edilmesi gereken mental ve duygusal durumlarının günlük hayat ile olan önemli olan o kişiye özel durumları maddeler halinde yazıp sonrasında bu durumlara ve arzu ettiği diğer durumlara dair güçlerini geliştirebilmeleri için okumaları gereken kitapları , izlemeleri gereken belgeselleri , filmleri , dizileri ve animeleri ve ayrıca araştırmaları gereken diğer kaynakları not ediyorum.

Ayrıca beslenmeleri ve fiziksel kondüsyonlarını yükseltmelerine dair yapıcı yönde bilgilendirici sohbetler de yapıyoruz.

Yazdığım kişisel notlarıda imzaladıktan sonra uzun cam deney tüplerinin içine koyup tıpa takıp veriyorum ki söylenen güzel sözler havada kalıp uçup gitmesin. Tarot seansından sonra insanların ellerinde kendilerine dair bir belgenmiş bir quest log ve profile sheet'i hayatta motivasyonları koruyarak hızlı bir şekilde lvl atlamalarını kolaylaşıyor... Benim gibi karizmatik mistik ve bir speechcraft grandmaster için çok eğlenceli ve kazançlı bir durum hem de diğer bir sürü insanı mutlu ve motive edebilmenin gururunu yaşıyorum.

bu esnada trade listme süper bir item ekledim bu sayede gerçekten gerçek hayatta gold farm yapabilmenin köprüsünü kurmuş oldum ;D böylece elimi parayla kirletmemiş oluyorum. fuck the system değil biraz suck the system oluyor... onu kurutana kadar suck ;D chrome'dan yaptırdığım uzun fanglerime uygun bir motto suck the system ;F

bu esnada favori trade itemımın nadir gold. 2015de çekeceğim belgesel ve yazacağım kitap ve diğer çalışmalarım için gereklii fonu bu şekilde kendim farmlıyorum. Malum 2014 en zengin yılımdı hayatımdaki fakat animelerdeki shibukailer ya da shinigami kaptanı gibi takılan zengin ve dünyayı kurtarma hayali varmış gibi takılan iş adamları ile daha fazla partner olmak istemiyorum. Paralarının güçleri yetmediği yerde yoldaş diye yanına yaklaştıkları benim gibi birinin ailesine zarar verecek şekilde şantajlar yapabilecek kadar çirkinleşebiliyorlar. Malum söz konusu gözü karalık ve tehlikelilik olunca ekosistem içerisindeki gözgöze yapılan karşılaşmalar her zaman kaderi rahatça belirliyor , bazen ses bile yetiyor. burada biraz fazla gereksiz bilgi girmiş gibi gözüksemde altını çizmek istediğim şey altını kazanmam gerektiren şeylerin altında yatan altın değerindeki nedenlerdir =))

insanlara iyi gelerek gold farm yapmanın dışında ücretsiz olarak iki farklı türde questler daha yapıyorum hem de ücretsiz olarak yapıyorum. Birincisi çevremde intahar eden insanların sayısı arttığı için intahara meyili olan kişilerle hiç bir karşılık beklemeden eğer gerçekten o mind stateden çıkmak istiyorlarsa kesinlikle onları kendi kendilerine çıkmaya belirledikleri zaman civarı çıkmaları için elimden gelen herşeyi yapacağımı söylediğimden beri bazı intahara meyilli insanların dikkatini çektim.

Çoğunlukla çok yoğun yaşanmış bir ilişkiden sonra erkek partneri tarafından yoğun şekilde hırpalanmış ve hayattaki kendi duruşu ve değerine dair netliklerini kaybetmiş güzel kızlar. Haftada boş vakitlerimi onlarla geçiriyorum . Bu esnada en başından açıkça söylüyorum ne kadar güzel olduklarından dolayı değil sadece güzel insanların güzel yaşamalarının gerektiğinden ötürü onlarla çalıştığımı ve hiç bir cinsel beklentim ya da sapık enerji aktarıcı yogacılar gibi şeylere dair bir beklentim olmadığını komikçe söylüyorum =)) Gülüyoruz genelde öyle ve güzel oluyor işte bana da terapi olmuş oluyor güzel insanlarla sıradan insanlar olarak vakit geçirmek, gezmek . Aşırı zekam berzerke bağlamaya insan doğasının aptallıklarıyla yaklaşmasına engel olmak için etrafımda güzel kızların olması hep neşemi yerime getiriyor. Onları güldürürken mutlu oluşlarının yaydığı enerji benim yang enerjimi yi enerjisi ile counterlamış oluyor. Onlarda tam toparlanmaya çalıştıkları dönemlerde böylece güzelliklerinden dolayı onlara çekilmiş şuursuz çapkınlarca hırpalanmadan hızla kendi değerlerini ve dengelerini tekrar kendi içlerinde huzurla sağlıyorlar. Kulağa bir çeşit ultimate meriç bankai gibi gelebilir ama kimin umrunda... sonuçta yaşamaktan bile vazgeçmeye karar vermiş birilerinin yaşamı ve kendilerini yeniden sevmelerine yardımcı olabiliyorum ya bir şekilde ... bunun verdiği huzur ve gururun enerjisinin tadı bambaşka...

bunun dışında yaşamında bir takım olası ya da olmayası paranormal durumlardan çeşitli kaygılar yaşayan kişilerle de ilgilenmeye başladım... aslında onların benimle ilgilenmeye başlamaları üzerine onların ricaları üzerine onlara yaşadıkları durumlarla ilgili bilgi ve ilgi vermek durumda kaldım.

Şimdi bu durumlarla ilgili ayrı bir belgesel film hazırlığındayım. Çoklu kişilik bölünmesi yaşayanlar ya da farklı dışşal seslerle bağlantı kuranların yaşadıkları durumları kontrol altına alabilmeleri, kapatabilmeleri ya da daha fazla geliştirebilmeleri üzerine. Bu noktada hem Xavier hem de Magneto karışımı bir ruh halindeyim. İşin güzel kısmı kendimi öyle güzel upgrade ederek evrilttim ki muhafazakar kesimin içerisinden ve hatta konyadaki dergahlarda bile ismim izmirli bitki karışımları yaparak boyutları gezen çocuk diye.. Show tv özel haber oluşum türkiyedeki her kesimden birbirinden farklı bir çok insanın dikkatini çekti ve feedback yaptı bazıları. Bana ne iş yaptığımı sordular. Hepsine benim işim dünyayı kurtarmak dedim. Sizin hocalarınızın, imamlarınızın çoğu sizlere sadece öğütler vererek cemaatler oluşturup güçleniyorlar ama her ne kadar aktif olurlarsa olsun ve ne kadar güçlenirse güçlensinler ellerinde dünyanın kurtuluşunu sağlayabilecek aktif bir planları yok gerçekten işe yarayabilecek ama benim var ve bunu gerçekleştirmekteyim ve bunu kendim için ya da beni destekleyenler ya da benim gibiler için değil herşey ve herkes için yapıyorum çünkü bu dünyada hepimizin çocukları doğuyor ve hepimiz onların hatrına daha yaşanabilir bir dünya için ufak da olsa birşeyler yapmalıyız ve ben bunun uğruna tüm yaşamımı ve hatta ölümümü bile adayabiliyorum. Benim elimdeki plandan daha iyi bir planı olan var sa da hemen seve seve herşeyi bırakıp onun planı için yaşarım diyorum =)) insanların saygısını kimseyi ötekileştirmeden iletişim köprüsüne silahsız çıkarak sağlıyorum. Ama son dönemlerde biraz tokatçı oldum. Aptallıklarıla birlikte terbiyesizleşen kişilere tokat çakmaktan keyif alan biri oldum. Her ne kadar bir barış yanlısı gibi görünsem de tokat konusundaki dobra tavrım ile insanların aptallıklarına tolere etmekten bıkmış zeki insanların rep puanını kazandım. Agresif yogacılar ve spiritüel takılan dövüş sanatçılarının da rep puanları fazlasıyla geldi.

bunlar dışında 20 ocakta 2010daki nü protestom ile mahkemin final duruşması var. Para cezasına ya da başka birşeye çeviremediğim 5 aylıkk bir hapis cezam var. Ne yazık ki bi yıl daha hiç bir suç işlemeseydim bu dava düşücekti fakat hayatımın en büyük ex aşkı "ekim ayı masaüstü" ile olan ilişkimiz sonunda üstüme kalan davalardan çok saçma bir şekilde suçlu bulundum ve suçlarım para cezasına çevrildi ve çevirilmeri iki tanesi 3000 tleden düşük diye tr kanunlarına göre itiraz bile etme hakkım olmaksızın nakit olarak ödeyip üstünede 2010daki mahkemem uyandı... ve 2015de tam beş yıl önce 5 dk çıplak protesto yaptım diye tam 5 ay hapis cezasına çarptırılmak üzereyim..

Bu ay bununla ilgili ayrı bir ya da bir kaç video olabilir. Yani madem başıma böyle durumlar geliyor en azından işimize yarasın ifade edilmesi gereken şeylerin ifade bulması adına. Hapse gireceksem bile öyle sessizce bir giriş olmayacak. Çıkışım ise bambaşka olur. Ama her nasıl olursa olsun sıfır noktasından en iyi olasılığın olduğu yerde olacağım.

Bunlar dışında bu aralar duygularım ve enerjilerim çok fazla kıpraşıyor. Platonik aşkım ile iletişimimiz çok zayıflamıştı. Hazır erkek arkadaşının ismi Angel iken bende "ille de aşkı meleklerden mi çalmak lazım ?" diye bir caps yayınladım devil may cry'dan kendi yaptığım.

bu resimden sonra enerjide bir takım değişimler oldu ve bunlar da mutlu edici yönde ilerliyor fakat bu olaydan önce platonik aşkımın bf'si olmasına o kadar gıcık olmaya başlamıştım ki facebookta kendi hayatımdan tanıdığım ve hayran olduğum veya hoşuma giden kızlardan fotoğraflı bir top 10 listesi yapıcam bu 10 kızı hoşuma giden 400 kız arasından yapacağım dedikten sonra kendi çevremdeki bazı süper kızlar bir biriyle bir yarış içerisine girdi. Çünkü evleneceğim kızın muhtemelen bu 10 kızdan biri olacağını belirtip artık evlenme çağımında geldini söyledim ve baba olmaya hazırlandığımı da belirttim.

..ve böylece hayatım yeni bir harem tarzı bir anime sezonuna girer gibi oldu. Bir birinden süper yıllardır bildiğim ama resmen hiç görüşmediğim kızlar benimle görüşmek istiyor ve böyle çok şaşırıyorum oha ne süper kadınlar yaşıyormuş bu dünyada falan diye... Ama Noyan'ın kalbine giden öyle kolayca bir koridorda yürüyüp kapıyı çalmak falan gibi birşey değil. Bu heyecanlı macerada noyan ve noyanın platonik aşkı ile arasına girmeye çalışan güzel kızlar ile hem keyifli hem de verimli vakit geçiriyorum. Gerçekten çok süper kızlar oldukları için birlikte geçirdiğimiz sürede birlikte yetenekleri dahilinde bilgi ya da çalışma yapıyoruz. Projelendirmem gereken şeylerin ön çalışmaları veya taslak çizimleri v.s. Hem güzel insanların birlikte vakit geçirmelerinden elbette güzel şeyler çıkar yetenekler güzelce harmanlanırsa.

Güzel, ilginç ve keyifli gidiyor yani herşey.. Bakalım macera nasıl şekillenicek bu ay.

bence oyle degil ya o isler
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...