Kyra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 sen neler yapıyorsun böyle... bu kadar bilgelik ve güç için evini, bedenini acayip varklıklara açıcağana kafa kafaya verebiliriz yani hem daha verimli olur.
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 kendi potansiyelimi orataya çıkarabilmek için, benim yürüdüğüm yolda daha önce yürüyüp bu hayatın döngüsünden kurtulmuş üstün varlıkların bilgeliklerinden yararlanmanın peşindeyim, bazıları gerçekten sevinçle karşılıyor bunu, bazıları ise tiffany-twisted tipler çıkıyor, verebiliriz kafa kafaya, yalnız benim kafayı pek beğenmeyebilirsin
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 adam "lsd kullanmayın" içerikli kamu spotu gibi lan. hatta "abi valla bak, görüyosun işte" gibi bi samimi.
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 basi verdikten sonra gerisi kolay zaten.
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 https://icmihraklar.files.wordpress.com/2012/11/sdc10547.jpg
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Ooo mesih alametleri baş göstermeye başlamış. Vücudunu açarak en yeni mesih fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Ondan sonra yoga yapiyorduk neden ağzımda penis var. Bu işin fıtratında var.
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Kyra said: ben mesih miyim? Kyra said: "Tatar Ramazan" said: sen 82li değil miydin zaten? 83lüyüm sekste güçlüyüm. şunları şöyle tekrar gözden geçir
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 noyan hayalet diye bir şey yoktur kandırmışlar seni
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Laraken said: adam "lsd kullanmayın" içerikli kamu spotu gibi lan. hatta "abi valla bak, görüyosun işte" gibi bi samimi. çok abartıyorsunuz şu mevzuları. ya birde ne güzel istediğiniz kadar yazıyorsunuz... ben lsd değil lcd yazdığımda bile yönetimden uyarı alıyorum bir daha görürsek perma ban diye. şu konu içerisinde en azından 8 kişi rahat rahat drugları yazabiliyor.
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Kostok said: kendi potansiyelimi orataya çıkarabilmek için, benim yürüdüğüm yolda daha önce yürüyüp bu hayatın döngüsünden kurtulmuş üstün varlıkların bilgeliklerinden yararlanmanın peşindeyim, bazıları gerçekten sevinçle karşılıyor bunu, bazıları ise tiffany-twisted tipler çıkıyor, verebiliriz kafa kafaya, yalnız benim kafayı pek beğenmeyebilirsin peki kendi potansiyelindeki hazineleri çıkarttıktan sonra onların gücüyle ne yapmayı niyetliyorsun. beni bu kısmı ilgilendiriyor. Birde üstün varlık dediğin şeyler düşündüğün kadar üstün olmayabiliyor ve onlardan medet umayı gereksiz buluyorum. Farkında pek olmasak da bizlerde süper varlıklarız bu gezegene inmeye cüret etmiş olanlar olarak.
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ben inanıyorum sana noyan. dininin ismi nedir nufus cuzdanıma yazdırıcam. yeni bir dinle birlikte mi gönderildin yoksa hali hazırdaki bir mesihe yancı olarka mı geldin.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Kyra said: Laraken said: adam "lsd kullanmayın" içerikli kamu spotu gibi lan. hatta "abi valla bak, görüyosun işte" gibi bi samimi. ...ben lsd değil lcd yazdığımda bile yönetimden uyarı alıyorum bir daha görürsek perma ban diye. şu konu içerisinde en azından 8 kişi rahat rahat drugları yazabiliyor. drug adını yazmakta değil, drug kullanmayı özendirmekte sorun var bence noyan. sen herşeyi o kadar keyifli bir dille anlatıyorsun ki, o sırada kullandıkların drug veya değil, okuyanda "denesem mi lan?" fikri oluşturabilir ve bu sitede gençler de var. hatırlarsan sana ben de bu konuda ricada bulunmuştum sen de anlayışla karşılamıştın vaktiyle.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 amazon'da var mı kitap, bir de kitabı okumak için öncesinde bir şey içmemiz gerekiyor mu? malum lesser beingler olarak o kafaya ulaşmamız gerekiyor asdasd. kullanmamız gereken şeyler kitap içinden çıkıyor mu? kullanım klavuzu var mı? fiyata dahil mi?
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bilgildak, bişey içmene gerek yok. yeterince uğraşman ve meditasyon yapman gerekio aslında. ama ben mesela o being senin vücuduna girerse (bkz: ruh vücut dışında iken vs), "git" dediğinde gitmeyebileceğini duymuştum not: evet ben de araştırdım amatörce bu oobe, astral seyahat, lucid dreaming vs vaktiyle
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 sonumuz böyle olmasın? spontane enerji aktarımı http://www.radikal.com.tr/turkiye/yoga_hocasi_enerji_aktariyorum_diye_uyesine_oral_seks_yaptirmis-1202398
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 hoca side mı öğrenci side mı bakıyoruz habere asldkjsal
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Gizli said: noyan hayalet diye bir şey yoktur kandırmışlar seni hayal-et gerçek olsun ;D
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Red said: ben inanıyorum sana noyan. dininin ismi nedir nufus cuzdanıma yazdırıcam. yeni bir dinle birlikte mi gönderildin yoksa hali hazırdaki bir mesihe yancı olarka mı geldin. LvL-Up ismi. Kendini aşarak ve co-op yaparak dünyayı değiştirebilecek insanların bir araya gelme noktası. kitap ve belgesel yolda. Gamer nesilden epic herolar recruit ederek dünya düzeninde dengelerin korunması adına düz yürüyeceğiz. Ciddiyim katılabilirsin. u......u müptelası, deli biri gibi görünsem dahi nefes alıyorum, bir bedenim, bir etki alanım, bu dünyaya dair birşeyleri değiştirmekte olduğumuza dair bir bilincim ve hep birlikte sistematik stratejileri takip ederek çok daha fazlasını "Hep Birlikte" başarabileceğimizin sonuna kadar farkındayım.
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Dworgian said: drug adını yazmakta değil, drug kullanmayı özendirmekte sorun var bence noyan. sen herşeyi o kadar keyifli bir dille anlatıyorsun ki, o sırada kullandıkların drug veya değil, okuyanda "denesem mi lan?" fikri oluşturabilir ve bu sitede gençler de var. hatırlarsan sana ben de bu konuda ricada bulunmuştum sen de anlayışla karşılamıştın vaktiyle. yani bir oyun düşün onda spawn olan bitkiler var toplayabildiğin ya da yetiştirebildiğin. hem alchemy falan var böyle kasıyorsun skill birleştiriyorsun regleri. sonra acayip buff potionlar çıkıyor ortaya falan. takılıyorsun kendi maceralarında ama birileri gelip sana "Ooooo buff kullanmak yasak bu serverda". Oldu gözlerim doldu ;..D
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Yazılanların hepsini okumadım, ama ilk postta yazana cevap veriyorum. Bence profesyonel bi yardım almalısın dostum.
Öne çıkan mesajlar