axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Hayır nötrino o bir mesih. Dünyayı sarsacak gelişimleri haber verdiğinde bugünkü şüpheciliğini bir kenara bırakıp sen de O'na inanmaya başlayacaksın. O gerçek kurtarıcı. O içimizden biri, ama aynı zamanda içimizdeki en iyisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 7thBreath said: gelen giden mesaj var mı ? ordan anlarsın mesih misin değil mi. benim gibi paranormal algı ya da durumlara geçenler genel olarak meleklerin ya da kutsal ulular, farklı boyut varlıkları , uzaylılar gibi şeylerin rehberliğine başvurabilir ama benim hiç bir zaman böyle yönelimlerim olmadı. Evet çok sıradışı normal dışı deneyimler yaşıyorum fakat bu deneyimlerde yaşadıklarım bana mesaj verebileceklerden not almak yerine tam tersine çizgisel zaman algısından çıkıp tüm zamanların bir arada bulunduğu boyutlarda gezegenimizde hep beraber yapabileceklerimize dair en yüksek etki gücüne sahip proaktif yönelimleri keşfetmeye ve onların dünya üzerinde nasıl hayata geçirebileceğine dair incelemeler yapıyorum. En nihayetinde bu dünyada birşeyleri değiştireceksek bunu harry pottercılık oynayarak , denizlere bölerek , suyun üzerinde yürüyerek, suyu şaraba dönüştürerek, ay'ı ikiye bölerek ya da böyle insanları şaşırtmaya yönelik hareketler ile değil, etki gücü yüksek insanların güzel niyetler ile bir araya gelip insanlığın en basitinden günlük hayatında kişisel tercihlerini daha bilinçli şekildee yönelmesine neden olup, hep birlikte insanlık olarak bazı şeylerin değişmesi için hep birlikte gerçekleştirebileceğimiz bir başarı olabilir. Bunun içinde zeka, içten güzel niyetler ve başarılı bir plan takibi ve bu plan dahilinde elde edilen güç ve kaynakların sürdürülebilirlik çizgisinde verimli bir şekilde uygulanmasına bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 neutrino said: Soon you'ill be informed. you'ill ill ill ahahahahaha aptal. saol ya ;D of yarım saatt yapmıştık hiç gözüze çarpmamış. teşekkürler farkettiğin için =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paticik komünitesi olarak en iyi mesihe ulaşmayı hedefliyorsak yetiştirdiğimiz mesihlerin kötü genler alma ihtimalini mümkün oldukça düşük tutmamız daha iyi olur. Mesela bunu daha hızlı koşan veya ilgi ihtiyacı daha düşük olan başka bir mesihle çiftleştirirsek diğer jenerasyonda daha güçlü bir soy elde edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Hızlı koşuyorum ya.. evlenmek istediğim kadın da türkiyenin en güzel modellerinden biri ama henüz sosyal statü lvl'im biraz düşük kalıyor. En azından maddi olarak biraz Sequo'ya yaklaşmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kyra said: En nihayetinde bu dünyada birşeyleri değiştireceksek bunu harry pottercılık oynayarak , denizlere bölerek , suyun üzerinde yürüyerek, suyu şaraba dönüştürerek, ay'ı ikiye bölerek ya da böyle insanları şaşırtmaya yönelik hareketler ile değil,.... katiliyorum. suyu saraba cevirmek gibi gereksiz hareketler yerine rakiya, viskiye hic olmazsa votkaya cevirsen mukemmel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Abi sequo'ya nasıl yaklaşmayı düşünüyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 olm şöyle düşün sen olmayacan da ben mi olacam mesih tabii ki de sen olucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Valla bilmiyorum şu saatten sonra benim mesih kriterlerimde sağa sola fireball, icebolt atabilmesi, ejderhaya binmesi gerekir. Kimse kusura bakmasın daha aşağısı kurtarmaz. Yapıyorsa gelsin başımın üstünde yeri var. Mesih deriz bağrımıza basarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 sequoya niye yaklassin adam? ne geregi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ejdarhaya binmek için photoshopa ihtiyacı yok mesihin. biner zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 sütyenli mesih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 isa da etek giyiyomus. sutyen mutyen farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Çevrende mesih olmaya daha yakın birini görmüyorsan mesih oluyorsun zaten. mesihlik içimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ejderhaların soyu tükendi arkadaşlar, reenkarne olan bir insanı kandırmaya çalışmayın. noyan sen en iyisi bir at bul, ata bin. http://3.bp.blogspot.com/--ZED9Geqw-U/T8g2bxrlwbI/AAAAAAAACZQ/JqUhxCjfGsA/s1600/jesus_returning_on_a_white_horse_348x500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kyra said: Hızlı koşuyorum ya.. evlenmek istediğim kadın da türkiyenin en güzel modellerinden biri ama henüz sosyal statü lvl'im biraz düşük kalıyor. En azından maddi olarak biraz Sequo'ya yaklaşmalıyım. Sana AKP gençlik kollarını öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 kesin mesih bu çocuk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kyra said: http://lvl-up.net/ gerçi henüz üyelik sistemini aktif etmedik. email takibine http://noyansama.com/ 'dan da geçebilirsin. valla böyle bir Türkiye için biçilmiş kaftan senin kafan. anlattıklarının %5 i bile doğru olsa geleceğin adnan hocasını şimdiden tanımış durumdayız. ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 neutrino said: Soon you'ill be informed. you'ill ill ill ahahahahaha aptal. ahaha süper bulmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 RamsesII said: Abi sequo'ya nasıl yaklaşmayı düşünüyorsun ? Para kazancı için ticari bir atılım yapmam gerekiyor. Bu konu için giyim ve aksesuar itemları satan bir marka tasarladım. Ürün koleksyonunun teması ise oyun,anime,çizgiroman, fantazi kurgu, bilimkurgu dünyasının fantastik çizgileri ile şu an dünyanın bir çok yerinde yaşayan direniş ruhunu post modern çizgide taşıyan farklı temalarda kıyafet setleri hazırlayıp satmak niyetim. Kıyafet setleri hem parayla hemde çeşitli questler yapılarak elde edilebilecek. Oyun seti gibi parçaları olacağı için bir çok insan onlara sahip olmayı gerçekten isteyecek. Bunun dışında tüm takipçilerimize de ekonomik kazanç sağlamaya ve onların kazancından komisyon alarak çok yüksek gelir sağlayacak ekstra bir sistem daha tasarladım ama onu şimdilik buraya yazmıyorum. Projenin hayata geçebilmesi için hem kickstarters , hemde ülkedeki yerli fonlandırma şirketleri ile birlikte hareket edicem. Kim bilir belki projenin finansörleri arasında Sequo da olabilir. Sonuçta random zenginlerle hisse vereceğime Sequo ile birlikte çalışarak zengin olup onun da zenginliğini katlamak daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Şu ortadoğu ve afrikayı düzelt bi şekil müridinim Noyancım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 tarot reader X Pro cracked. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kyra said: Kim bilir belki projenin finansörleri arasında Sequo da olabilir. Sonuçta random zenginlerle hisse vereceğime Sequo ile birlikte çalışarak zengin olup onun da zenginliğini katlamak daha güzel olur. ahhahahahahahdsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kyra said: Bunun dışında tüm takipçilerimize de ekonomik kazanç sağlamaya ve onların kazancından komisyon alarak çok yüksek gelir sağlayacak ekstra bir sistem daha tasarladım ama onu şimdilik buraya yazmıyorum. Ooo yeni bir saadet zinciri geliyor. MegaNoyans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kyra said: Bunun dışında tüm takipçilerimize de ekonomik kazanç sağlamaya ve onların kazancından komisyon alarak çok yüksek gelir sağlayacak ekstra bir sistem daha tasarladım ama onu şimdilik buraya yazmıyorum. bu bildiğin saadet zinciri kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar