FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Baya bakındım ben bu konuya. Hemen heryerde, fail olursa ya da hiç yapmayıp süre sonunu beklerseniz cd'ye girdiği yönünde yazılar yazmış insanlar ama %100 bilgi bulamadım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 gece 3 de alar üstüne salvage kutusundanda world drop gelince ben; http://i.imgur.com/idTRa1j.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Absolut said: Off ya bugüne kadar kro gibi yaşamışız followerlar ile :P köylü modeli follower bakıyorum bende sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 FreEmoon said: Baya bakındım ben bu konuya. Hemen heryerde, fail olursa ya da hiç yapmayıp süre sonunu beklerseniz cd'ye girdiği yönünde yazılar yazmış insanlar ama %100 bilgi bulamadım doğrusu. %100 bilgi ancak blue post olursa bulursun, o da yok zaten. CD suresiyle ilgili bile %100 kesinlik yok. Fail yiyenler yazmıs tekrar gelmedi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mythic için farklı sanırım cdsi var yanlış değilse Master Plan addon'unda 355h diye bir ibare gördüm buda yaklaşık 2 haftaya denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 O gorevin masada kaldıgı sure. Gorevi yapmazsan x kadar saat sonra kaybolacak demek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 toggie said: O gorevin masada kaldıgı sure. Gorevi yapmazsan x kadar saat sonra kaybolacak demek oluyor. haftada 2 kere full hc run ile her hafta mythic görev alabilecek miyim yani bunu mu anlıyoruz burdan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 mythici çin 15 heroic boss kes 100g ver bıdıbıdı yap yazıyodu wowhead guide da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Herhangi bir karakterle aynı bossu aynı hafta içinde mythic zorlukta 2 kere kesemessin. Mythic için raid ID sistemi var, bir grupla başladığın mythic raidinde başka birilerinin yarım raidine bile geçemessin, ID lock oluyorsun. Dahası garnizonda gelen görev için 15 boss kesme zorunluluğu her seferinde baştan başlamıyor. Bir kez 15 boss rakamına ulaşınca görev gelmeye başlıyor, sonra yaptıkça ya da fail oladukça cd'ye girip, sen bir daha hiç boss kesmesende o CD doldukça gelmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 FreEmoon said: Herhangi bir karakterle aynı bossu aynı hafta içinde mythic zorlukta 2 kere kesemessin. Mythic için raid ID sistemi var, bir grupla başladığın mythic raidinde başka birilerinin yarım raidine bile geçemessin, ID lock oluyorsun. Dahası garnizonda gelen görev için 15 boss kesme zorunluluğu her seferinde baştan başlamıyor. Bir kez 15 boss rakamına ulaşınca görev gelmeye başlıyor, sonra yaptıkça ya da fail oladukça cd'ye girip, sen bir daha hiç boss kesmesende o CD doldukça gelmeye devam ediyor. farkında isen heroic farm da sorduk mythic raidlerin sistemini bilmiyoruz değiliz. dahası için tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 15 hc kill aldıysan totalde mythic loot veren gorev acılır. gorevin cd'si ~2.5 hafta deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 eywallah, ben 2 haftada bir geldigini biliyordum 15 kill olayı kafayı karıştırdı biraz,ilk başlamak içinmiş meğerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 21 hc kill var görev gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 followerlar ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 - 2 tane 645 follower yok ise gelmez. - Daha önce 655 item veren görev geldiyse (ve yaptıysan, fail olduysa, kendi kendine silindi ise) CD'ye girmiştir o dolana kadar gelmez. - Masada 655 veya 670 veren görev varsa yeni görev gelmez. Aklıma gelenler bunlar. Eğer bunlardan hiçbiri değilse bir sorun var demektir, muhtemelen bug bile olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 ya da 15+ kill bugun tamamlanmıstır. yarın gelir gorev :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 FreEmoon said: - 2 tane 645 follower yok ise gelmez. - Daha önce 655 item veren görev geldiyse (ve yaptıysan, fail olduysa, kendi kendine silindi ise) CD'ye girmiştir o dolana kadar gelmez. - Masada 655 veya 670 veren görev varsa yeni görev gelmez. Aklıma gelenler bunlar. Eğer bunlardan hiçbiri değilse bir sorun var demektir, muhtemelen bug bile olmuş olabilir. 26 epix var 20 si 645 olmalı. dedgn gibi cd ye girmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Oramızı buramızı da yırtsak max follower 25 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 İnaktif bekliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 inaktif bekliyor evet toplamda 43 mü ne follower sayısı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Sonunda salvage dan birşey düştü. http://www.wowhead.com/item=118882 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Oo gz. bana da düstü epix ama low lvl hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bu heroic questiniin gelmesi için 650 falan yapmamız gerekiyor mu follewerları ? 11 tane 645 üzeri var, +15 bossta kestim hc highmaul questi bi gelemedi !3424231212eas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 gelir, bana bugun mythic geldi. 2 hafta once hc gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 aynen bugün geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar