toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 axedice said: Medium binalardan tradepost ve lumbermill GR veriyor. LM için çıkıp ağaç farmlıyorsun, tradepost herb ore vs. item kabul ediyor. Basic reagentların bu kadar ucuz olduğu bi dönemde tradepost atmak çok daha karlı, ama barn marn vs. yoksa ikisini de atabilirsin max gain için. Ha bide evet iki bina arasından tradepost çok daha karlı. LM 30 GR /wo vermek için lvl3 olacak bi ton questiydi şusu busu üstüne followerlardan birini oraya kitlemece çok uğraştırıyor, tradepost direk takır takır 30 GR/wo veriyor. LM'nin tek avantajı o başka türlü recruit edemeyeceğin followerı almak sanırım, bide resourcelar bu kadar ucuz olmasaydı parasal avantajı olurdu. LM level 3 yaptım, follower da geldi. Simdi bunu silip tradepost mu atsam acaba. Silmeden once soyle 2k resourse biriktireyim mi yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Son timberlarınla da work order ver onları topla, sonra sil direk. Günlük getirisi daha iyi değil. Bu akşam ben de aynısını yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 sabah verdim zaten 21 wo verili su anda. 3 gun sonra silerim o zaman. ya da aksam gittigimde verdiklerini alır silerim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Absolut said: FollowerGearOptimizer diye bir addon indirdim ama tam nasıl kullanılacak anlayamadım. Kullanan var mı 2 saniye bi anlatsa. Garrisonla alakalı diye buraya açtım. su addon nasil? kullanisli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Hala tam anlamadım kullanımını. Yani optimize diyorsun sana 615 630 ... seçenekleri çıkıyor birini seçiyorsun charları diziyor onu seçiyorsun ama bunu neye göre veya mantıkla mı yoksa en düşüğe mi veriyor falan emin olamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Followerlari, counterladiklara ozellige gore gruplayan bir addon ariyorum. Biz de ilvl e gore zayif oldugumuz yonleri gorebilirdik falan. h.sonu oturdum, sikintidan liste yaptim; hangi follower, kac ilvl ve neyi counterlayabiliyor diye ama iste kagittan takip etmek ve guncellemek zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Ben valla tamamen sallıyorum follower missionlarını. %si yuksek olanı topla gitsin veya direk addon ayarlıyor ona güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Garrison invasion ile alakalı merak ettiğim bir şey var. Ta paket ilk çıktığı zamanarda benim garrison'da sergeant bi' orc bana invasion görevi vermişti. Iron horde vs. geldi saldırdı, ben de savundum falan. Bunu her hafta yapabiliyormuşuz. Nasıl yapıyoruz? Nereden aktif edebiliyoruz? Kapının önündeki orc'ta bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 legion, ogre vb invasion'ları oluyo, trigger icin cok fazla mob kesmek lazım. bana legion geliyo genelde. bunun da sebebi daily shattrath questi sanırım. bir kere iron horde geldi ama ne kestim bilmiyorum, herhalde orc kesmisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Hmmm. Hep yapıyorum onları ama. Demek trigger oluyosa bi' şekilde denk gelecek falan, anladım. Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 follower ile cok ugrasmadan yuzdeleri yuksek yollayım yeter diyene master plan + garrison mission manager yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 toggie said: legion, ogre vb invasion'ları oluyo, trigger icin cok fazla mob kesmek lazım. bana legion geliyo genelde. bunun da sebebi daily shattrath questi sanırım. bir kere iron horde geldi ama ne kestim bilmiyorum, herhalde orc kesmisimdir. the pit güzel oluyo iron horde invasion için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 madcow said: follower ile cok ugrasmadan yuzdeleri yuksek yollayım yeter diyene master plan + garrison mission manager yazıyorum master plan var, mission manager ne ise yarıyor? @Saeros pit'ten gelmistir evet. hic sevmiyorum orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Scavanger followerları çoğaltın, resource questi çıktığında 2-3 ünü aynı anda yollayınca 500-800 resource geliyor. LM 'nin o zaman bir anlamı kalmıyor tabi. LM var yıkacağım yakında hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Valla son 3. seviye binamı dikiyorum bugün. Sonra işim bitiyor garnizon malzemesi ile. Üstelik 1 tane bile scavanger özellikli elemanım yok. Lumber mill binasınıda baya geç kurdum. Ancak genel olarak sıkıntısız bir süreç geçirdim malzeme açısından, bunu sağlayan da oyundaki tek sefer kesilebilen rare moblarla, tek sefer alınabilen hazinelerin hepsini dolaşıp bulmam sağladı. Toplamda 3-4k malzeme geldi bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Scavenger followerları nasıl cogaltıyoruz random degil mi bu? Bende sadece http://www.wowhead.com/follower=192/kimzee-pinchwhistle bu eleman var. Digerlerinde scavenger traiti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Tamamen random, bende 30 küsür follower var, birine bile denk gelmedi. Alt char daha 100 olmadı, 15 tane follower var, 3 tanesine scavenger geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 İnn'den scavenger traitli follower alıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 salvage yard dan 2. 665 epic itemımı aldım bugün. en başta dikmediğime pişman oldum şu binayı. bütün altlara kesinlikle dikmenizi öneririm. ne çıkacağı hiç belli olmuyor kutulardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Bana sadece çöp çıkıyor bir hayrını daha göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 emre3877 said: salvage yard dan 2. 665 epic itemımı aldım bugün. en başta dikmediğime pişman oldum şu binayı. bütün altlara kesinlikle dikmenizi öneririm. ne çıkacağı hiç belli olmuyor kutulardan 1000 taneye yakın açmışımdır, hiç bişey çıkmadı bugüne kadar, şans işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Sadece followera çalışıyor daha bana 630 dışında bişi çıkmadı salvagedan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 follower 645 armor upgrade su ana kadar cıkan en iyi item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 hakikaten ha, 1gold 2gold'luk gri item çıkıyor paso sdfs nefretlik bir rng'si var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Valla 200k'ya yakin para kastim sirf o level 3 salvage yard sayesinde. Ama bu expansionda her yerimden bal damliyor gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar