Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garrison

toggie

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Medium binalardan tradepost ve lumbermill GR veriyor. LM için çıkıp ağaç farmlıyorsun, tradepost herb ore vs. item kabul ediyor. Basic reagentların bu kadar ucuz olduğu bi dönemde tradepost atmak çok daha karlı, ama barn marn vs. yoksa ikisini de atabilirsin max gain için.

Ha bide evet iki bina arasından tradepost çok daha karlı. LM 30 GR /wo vermek için lvl3 olacak bi ton questiydi şusu busu üstüne followerlardan birini oraya kitlemece çok uğraştırıyor, tradepost direk takır takır 30 GR/wo veriyor. LM'nin tek avantajı o başka türlü recruit edemeyeceğin followerı almak sanırım, bide resourcelar bu kadar ucuz olmasaydı parasal avantajı olurdu.

LM level 3 yaptım, follower da geldi. Simdi bunu silip tradepost mu atsam acaba. Silmeden once soyle 2k resourse biriktireyim mi yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Followerlari, counterladiklara ozellige gore gruplayan bir addon ariyorum.

Biz de ilvl e gore zayif oldugumuz yonleri gorebilirdik falan.

h.sonu oturdum, sikintidan liste yaptim; hangi follower, kac ilvl ve neyi counterlayabiliyor diye ama iste kagittan takip etmek ve guncellemek zor oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Garrison invasion ile alakalı merak ettiğim bir şey var. Ta paket ilk çıktığı zamanarda benim garrison'da sergeant bi' orc bana invasion görevi vermişti. Iron horde vs. geldi saldırdı, ben de savundum falan.

Bunu her hafta yapabiliyormuşuz. Nasıl yapıyoruz? Nereden aktif edebiliyoruz? Kapının önündeki orc'ta bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla son 3. seviye binamı dikiyorum bugün. Sonra işim bitiyor garnizon malzemesi ile. Üstelik 1 tane bile scavanger özellikli elemanım yok. Lumber mill binasınıda baya geç kurdum.

Ancak genel olarak sıkıntısız bir süreç geçirdim malzeme açısından, bunu sağlayan da oyundaki tek sefer kesilebilen rare moblarla, tek sefer alınabilen hazinelerin hepsini dolaşıp bulmam sağladı. Toplamda 3-4k malzeme geldi bunlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

emre3877 said:

salvage yard dan 2. 665 epic itemımı aldım bugün. en başta dikmediğime pişman oldum şu binayı. bütün altlara kesinlikle dikmenizi öneririm. ne çıkacağı hiç belli olmuyor kutulardan

1000 taneye yakın açmışımdır, hiç bişey çıkmadı bugüne kadar, şans işi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...