scorch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Absolut said: Tamam bende onu diyorum işte. Mesela hangi classlardan olanları seçmek lazım. Tank healer sonra dps gibi falan mı yoksa garrison mission mantıgının başka bi yolu var mı? Veya hangi missiona ne tip follower yollanack yazan bi yer var mı? master plan diye addon var kur ve unut bu detayları. mis gibi kafan rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 yahu dwarven banker lvl 2 ben mi yanlış anladım ? sadece iron horde scrabs verdi 3 defa yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 %100 vermiyor armamentları ama hala karlı, ben sürekli veriyorum work order. Followerlara ilvl atlatabilmek çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 dün war mill'e work order verdim 20 garrison resource'a.. ( ki garrison resource suan resmen acil ihtiyaçtan alınır !! falan yani öle ilan çıkarım bıraksalar.. ) 3 saat sonra verdigi şey 1 tane Iron scarps mıdır nedir o.. Bir tane. ahahaha bsg yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Benim gözlemim 280 resource a ortalama 40-50 ilvllık falan item geliyor, lumber çalışıyorsa karlı tradeoff çünkü follower item arzı çok kısıtlı. Salvage yard lvl3 olmak üzere, ona rağmen söylüyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Salvage lvl 2 saçma şekilde 3 den daha fazla follower item veriyordu. lvl 2 si olanlar öyle devan etsin diyeceğim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bana hic 3 tane follower item vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 "Yüzbaşı Aşikar" said: Lvl3 salvage yarddan daha fazla demek istiyor. Yalnız salvage yardı lvl3 yapınca da daha çok crate geliyor. Son tahlilde daha fazla item var diyor kullananların bi kısmı, bi kısmı isyanlarda. Aslında elimizde yeterli data yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Sonuçta bi ayar yaparlar lvl3 daha fazla olur merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 salvage level 3ten "kaliteli" olanlar dusuyor daha cok. ben elvel 3 e gectigimden beri cok daha fazla 615, 630, 645 yap olanlar dusuyor. digerinde +3 dusuyodu bir suru. bi de tabi big salvagendan tum droplar dusebiliyor. Bana low level 6 7 epic dustu suana kadar. Kendi levelimda ilvl621 2 3 item dustu. Normal epic duserse bi gun o da class olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 guilden elemana 665 neckveya back biri cıktı salvageden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Yılda 1 tane epic düşer kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bugun bizde bi elemana da dustu 665 epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Ben bu garrison olayına bir türlü ısınamadım. Çok fazla zaman alıyor ve karışık geliyor. Akşam zaten yorgun gidiyorum, kafam almıyor kurcalamayı. Herb + inscription'ı lvl2 yaptım; gelen otlarla vs. günde 2 tane darkmoon card basıyorum (bende de ins var meslek olarak). En kötü ihtimalle her akşam 2k gold geliyor; çantada 60k para oldu. Zengin hissediyorum kendimi dsgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Bu zamana kadar followerları kasmak gerekmiş millet 640-645 ilvl item almışlar followerla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Daha 2 hafta oldu yav expansion geleni rahat olun kasmayın tatlı canınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Follower 630-645 questleri zaten beleş gear almak için birebir =p Cm felan kasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 bir sonraki major patch ile bu follower isi cop olmaz umarım. early game'de guzel upgrade ediliyo da, sonrası ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Tanaan jungle mıdır nedir orası açınca birşeyler bulurlar herhalde, ek quest felan yapıp o follower questlerini açma gibi. Yoksa zaten garrisonla ilk contentden sonra kimse uğraşmaz direk outdated olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Cahilce bir soru olacak ama garrison dışında bir iki yerde ek binamız vardı quest yaparken seçmiştik şu olsun bu olsun falan diye onların bi aksiyonu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 WoD: Guide to Followers with Profession Traits As I mentioned in my previous article, you can assign a follower with a profession perk to your level 2 garrison buildings for an added bonus. One bonus is that you have a chance to get 1 extra resource from your work orders. The chance for getting an extra resource is only 50% if you have a level 90 follower, but it will increase to 100% when you level your follower to level 100. For the Mine and Herb garden, the bonus is that you will get 8 herb/ore from your work orders instead of 5. There is another added follower bonus for every building: Alchemy - Alchemy Experiment daily quest, the reward is 5 random potions. Blacksmithing - You can ask your follower for two buffs: Song of the Anvil, Solace of the Forge Enchanting - Weapon enchant transmog for old enchants like Enchanter's Illusion - Mongoose. Engineering - Your follower will sell you unique items: Walter, GUMM-E, Gyro-Radiant Reflector, Gnomish Net Launcher, Ultra-Electrified Reflector Herbalism - You can speak to your follower to select which herbs to grow every day instead of growing random herbs. Inscription - Your follower will let you create Draenor Merchant Order. This generates a random receipt, and if you make two of the same, you can fuse them together. This creates either a Merchant Order or Large Merchant Order which can be sold to a vendor for gold. Jewelcrafting - You get a random daily quest. The reward is Jewelcrafting Payment which contains around 200 gold. Leatherworking - You can craft a bunch of tents like Fine Blue and Gold Tent for 25 Raw Beast Hide. Mining - Unlock mining carts in your mine. The carts contain a few extra ores, and can also contain the following items: Preserved Mining Pick, Miner's Coffee Skinning - You get more leather, fur, and feast from your work orders at the Barn. Tailoring - Your follower can craft these items: Inspiring Battle Standard, Fearsome Battle Standard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Absolut said: Cahilce bir soru olacak ama garrison dışında bir iki yerde ek binamız vardı quest yaparken seçmiştik şu olsun bu olsun falan diye onların bi aksiyonu var mı? O haritalarda bonus vermeye devam ediyorlar ama çok bir artıları yok açıkcası. Bazılarını değiştirip o binanın follower ını da alabilirsin tabi ama binayı değiştirme 10k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 benim lumber mill folower problemim var alexi barov var bende ama lumber mill de calistiramiyorum level 3 lumber mill folower atamak istediğimde çıkmıyor lumber traiti mi gerekiyor bulamadımda hiçbiyerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Alexi Barov değil Pylarch diye bi followerı var oranın. Medium LM varken bi petrified ancient bulup ondan quest alacaksın, 4 haritada 4 ancient kesip 75 LM work orderını da tamamladıysan large LM yapıyorsun, sonra gidip large timber toplarken gelen npcyi 3 defa kesince diz çöküp follower oluyor. Onu çalıştırıp 20 yerine 30 resource alabilirsin. http://www.icy-veins.com/wow/garrison-lumber-mill-guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Tamam şimdi oldu teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar