Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 2 gün önce hiçbir şeyi olmayan hayvan dün sabah çok halsizleşti bir anda göz akları gözünün ortasına kadar geldi. kurt falan var sandık antibiyotik ile kontile başladık. abi bu akşam eve bi geldik hayvanın ağzı kan içinde. inanılmaz zor nefes alıyo zaten küçüklüğünden beri ciğerlerinde problem vardı zor nefes alırdı falan ama iyice boku çıkmış vaziyette şu anda. öyle gürül gürül bi kan değil inceden bi kan var ağzının etrafında sürekli. kan kaybından öldürücek gibi değilde ya yazamadım bi türlü anlayın işte demek istediğimi iyice sinirlerim bozuldu. google da falan aratıyorum zehirlenme falan diyolar da ağızda ve makatta kan var tamam var , halsizlik falan o da var ama hayvanda herhangi bi koma hali falan filan yok adını söyleyince kafa kaldırıp bakıyo evde geziniyo ediyo. sabah veterinere götürücem ama yani bu hayvan bu geceyi nası atlatıcak hiç bilmiyorum. bu kanı durdurmanın falan bi yolu varmı bişeyi varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 nöbetçi veterinere götürün abi, beklemeyin kan geliyor diyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 MrLevie said: nöbetçi veterinere götürün abi, beklemeyin kan geliyor diyorsun ya. ya ben anlamıyorum gerçekten bu hayvan bakan insanları ya. kendi çocuğun gibi sevdiğin bi canlıya nasıl oluyor da böyle bakıl(m)ıyor. inanılmaz.. önce kendiniz teşhis koyup bilmemne ilacı verdiniz, bu zaten baştan hata ama hadi neyse geçelim. sonra baktın daha da kötüleşti ve hayvanın kanaması var, hala "sabaha veterinere götürücem ama bu geceyi atlatabilir mi bilmiyorum" yazabiliyorsun. ben hiçbişi demiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Üni yok mu abi yakınınızda hayvan hastanesi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 google'dan olmazsa bi de yahoo'da arat belki iyileşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ya şimdi burda 40 sayfa wot döşerim de neyse hadi yine sizin egonuz tatmin olsun. bu a.k memleketinde oturdugum yerde değil veteriner normal insan baktırabiliceğin bir yer bile yok. YAZIN Bİ AÇIK ACİL VETERİNER NUMARASIDA ARAYAYIM HADİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Antibiyotik dokunmuş olabilir, veterinere götür. Prospektüsü oku arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 gençlik hastalığı değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 he hasta kedi başlığında ego tatmin ediyoruz he. saban götüreceğin veterineri mesela aramayı falan deneyebilirsin. 2-3 tanesini denesen belki biri gelecek ve bakacak. google'dan aramaktan 500 kat daha mantıklı. neyse umarım iyileşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Üzülmüş, sinirlenmiş, gitmeyin üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ya olm amma çok konuşuyosunuz lan. harbi diyorum he. yani her boku bildiğinizi sanıyosunuz bi bok bilmediğinizi de bilmiyosunuz. ulan hayvan ölüyo olsa ben burada konu mu açarım? gelir burda senin salak yazılarını mı takip ederim? varsa kardeşim bildiğin acil nöbetçi numarası yazarsın buraya oturup "hayvana öyle bakılmaz böyle bakılır hihihi" tribine girmezsin yada benim nöbetçi veteriner olucak hırsız şerefsizlere gündüz 50 lira aldığı hayvana gece bakıyo diye 500 lira veremicek durumum varmı yokmu bilemezsin. ulan acaba hayvanı yatırmaları gerekir de cebimizdeki para yetmez (daha önce başımıza geldiği için) alın hayvanınızı siktirin gidin burdan çekerlerde heriflerle tekme tokat kavga etmemek için dua ettiğimi bilmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Kedi bakmak senin neyine ya. Akşam akşam sinirlerim bozuldu gelmiş birde konu açmış. Sokağa bırak belki bir hayvan sever görürde anında veterinere götürür. ................. Hakaret etmiştim ama silmiştim yok haketti. Lan salak ölüp ölmediğini nerden anlıyosun enerjisi var diye mi ağzından götünden kan gelmiş hayvanın sen nasıl bir profesörsünde öldüğünü anlasam yazıyosun. Madem çok biliyosun neden foruma konu açıyorsun. Kusura bakma ama tam bir malsın ve cehalet fışkırtıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 sen ne konuşuyosun lan ibiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 okudum abi bütün prospektüsleri okudum. hayatım boyunca kendim dahil hiç bi prospektüsü okumadan ilaç almadım yada bi canlıya vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 totoyu yalamıştır belki ağzındaki kan ondandır olabilir mi? kurt varsa dişetleri zayıflamış da olabilir, başıma geldiğinden söylüyorum.elinizden geldiğince sıcak tutmaya çalışın hayvanı, nöbetçi veterinere götüremiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Abi öyle anormal rakamlar değil merak etme. Şuan götürürsen muayene ücreti verirsin en fazla. 40-50 tl. Tabi sorunu anlamaları için röntgen veya bazı kan tahlilleri isteyebilirler. Bunlar tuzlu oluyor. Şuan durumum müsait değil dersin. En azından muayenede ne olabileceğini / tahminlerini falan anlatırlar. Bakarsın bir şeyi yoktur. Diş eti kanamıştır, dilini ısırmıştır nebilim basit bir şeydir. Götürürsen vicdanen rahat olursun en azından. Ben 1 yıl önce köpeğimi epilepsiden kaybettim. Ameliyat gerekebilir tek yapan yer Ankarada olan bir klinik demişlerdi. 5-6 bin tl fiyat veriyorlardı. Kredi çekmeyi düşünüyordum. Ameliyatı göremeden kaybedince elden bir şey gelmiyor. 50bin tl deselerdi de yaşasaydı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Son durum nedir? Geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 hangi memleketti orası ? ben ne zaman götürsem param olmadıgında sonra bırakırsın dediler, gittiklerimin hepsi hayvan kurtulsun önce sonra para mantıgındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Fransuxa said: ya olm amma çok konuşuyosunuz lan. adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Nerede yaşıyorsun ki? Bizim sokaktan buldugumuz kedi de gece fenalasmisti gece 3 te aradim vet. hekimi adamcağız kalktı geldi klinigi açtı 6 gun yogun bakim 3 gün normal bakimda kaldi hergun serum vitamin fln derken dedim batiracaksiniz bizi veteriner de bu yavru kurtulmadigi surece muayene ucretim disinda para almam zaten dedi. Hersey duzeldiginde 400tl gibi bir rakam cikti ve adam yine oldukca verirsiniz sorun degil dedi tabi odedik bir seferde ama ilgisi yetti bize ama veteriner zaten yok yaşadığın lokasyonda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Fistan said: google'dan olmazsa bi de yahoo'da arat belki iyileşir dsfdsfdsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 suadiye'de vetzone a götürdüm. kanamasını durdurmak için iğne yapıyolar 3 saatte bir. dijital röntgen istediler anatolia ya götürdüm. bağırsaklar ile karnında inanılmaz gaz varmış. bişey yuttu falan sandılar da hiçbişi çıkmadı röntgende. bakalım kalıyo şimdi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Fransuxa said: suadiye'de vetzone a götürdüm. kanamasını durdurmak için iğne yapıyolar 3 saatte bir. dijital röntgen istediler anatolia ya götürdüm. Haydarpaşa veterinerlik fakültesi var , çok ucuza güzel müdahale ediyorlar , bizim golden faranjit olmuştu bogazına bişey takıldı sanmıştık gece gece ortalıgı ayağa kaldırdım vet'e götürdüm hiçbşeyi yok üşütmüş dediler (caaart 160 tl) ama bunu o kadar noob bi şekilde söylediki inanasım gelmedi sabaha kadar hayvan köhür köhür öksürüp tıksırıyo ve köpüklü balgam çıkarıyordu sabah annemi uyarıdım kötüleşirse haber ver diye nitekim kötüleşti izin alıp iş yerinden atladık gittik fakülteye , adamlar görür görmez oyyy sen faranjit mi oldun dedi bogazını elledi bademciklerinde şişmiş yaptı , hop 2 antibiyotik hayvan toparlandı 2 güne 20tl mi öyle bişey ya ödedim ya ödemedim hatırlamıyorum tam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ben agızda kan gorunce once aklıma diş eti inflamasyonu geldi. kedilerimden birinde var. 3 haftadır veterinerde, kortizon ile geriliyor, tedavi bırakıldıgı anda tekrar baslıyor. agız hep yara. bir sey yediginde agzı kan doluyor ve hafif sızıntı sürekli var. ancak sonra okumaya devam edince zor nefes aldıgını soylemissin. iş biraz daha ciddi anladıgım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Neyi varmış hayvanın bulabildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar