barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 yok zaten server boş filan değil. son free migrate ile bir ton karakter geldi. Tonla level 100 var. baya iyi bir server olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 abi cogu hype ile gelenler. migrate edenlerin yarısı iki aya kalmaz bırakır gider. siz de gider tek basınıza balık tutarsınız artık emekli ogretmen gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Oku yukarıda yazdığımı cevap bile yazmaya üşeniyorum bu cahilliğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paticik guildi yok mu şimdi nedir durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Soylediklerin MOP'ta da vardı. Yeni seyler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paticik guildı yok ama şu topikte hepimizin b.net tagleri var http://forum.paticik.com/read.php?43,7830739 İletişim için addon maddon yalan herkes indirmez, chat kanalı da logout olduğun anda gittiği için hiç kullanışlı değil. İhtimal vent yapıcaz ortak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 toggie said: Soylediklerin MOP'ta da vardı. Yeni seyler degil. Premade Groups 6.0.2 ile eklendi o da WoD prepatch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 abi pre-made group ile bi yere kadar eyvallah. ah bosalırsa pre-made group kurtaramayacak. emekli ogretmen de kendi kendine yetiyor sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Xaviusun AH de Al'akirle falan ortak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Migrate edenlerin alayı siradan kacacam diye 2000 kisilik siranin kucagina dusmus gg lol. iyiki ara verdim su oyuna parasıyla millet rezil oluyor resmen:XB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 türkiye saatiyle forstmane e 16:30 ve 01:00 civarı oyuna giriş yapmak sorunsuz ama o iki sürenin arasında girmek iş çıkışı tem trafiğine girmek gibi 5 dakika geç çıktın mı ayvayı yedin, neyse bu akşam oynamicam biraz dinleneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Terbiyesiz herif neden akşam online görmedim ben seni? Ahlaksız dingil. axedice#1628 ekle çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 artık team viewer üzerinden işteyken açıcam battle.net'i giricem, başka türlü imkanı yok. eh ağlamaya da gerek yok sıra bekliyoruz hede hödö diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Öenmli olan işteyken evdeki PCyi remote açabilmekte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 onu diyorum abso abi, açtım şimdi şirketten team viewerı. garison missionlarını yaptırıyorum saatte 1 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Absolut said: Öenmli olan işteyken evdeki PCyi remote açabilmekte :P Onun için de hanımı kullanacaksın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 emeriss ve xaviusdan hangii giderli? bu axedice mulgear oradaymış ama detay bilgi yok xavius nasıl mesela su ılık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Abi xrealm raid ve arena yapabiliyorsunuz neden migrate ediyorsunuz ki. Sadece guild chat avantajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 AH de fark ediyor bi de gitmişken göt göte bir arada olalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 gel istersen healer/dps shaman lazım ama aktif olman gerek gearlarız sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 disc priestim var, yanımda druid ve rogue getirecem, ben daha çok pvp düşünüyorum alt kaasarken falan iflahım kesiliyor allilance oyuncularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 twisting netherde kendi çapımızda eski old schollardan oluşan biraz casual diyebileceğimiz bir guildimiz var, 20 man için dps gereksinimdeyiz katılmak isteyen olursa bekleriz, özellikle kedi druid, mage, lock, shaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 20man ne casual mythic mi giriyonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 huntard aramıonuz mu la yazık değil mi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar