Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

free migration ve pati olusumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sadece 800 kişi kalmış YAY. Patch gelmeden girerim herhalde.

People of the sun kolaymış, yarım saatte hallettim onu da. Sanırım 2 RAtM albümünü komple çalarım ben oyuna girmeden önce.
Mesaj tarihi:
bosphorus said:

Xavier ölü serverdi eskiden orda oynardım. migrate yapmıştım başka servera.

Sonra geçtiğim serverda adam kalmamıştı nereye gitsem orası göçüyor :D

Xavier suan full. Bi ton adam var :D
Mesaj tarihi:
tom said:

Bu arada, yeni grafikler nasıl ? Expansion almadan da yeni grafiklerle mi oynuyoruz?

evet yeni grafikle oynuyosun
ben sevdim yeni grafikleri
yalnız troll female charım vardı bi tane, girdim geçenlerde tam bir cadı olmuş eahu, neyse ki oynamıyorum zaten
Mesaj tarihi:
valla ben daha yeni para vererek twisting nether'a geldim. hemen vazgecip bos servera gecmeye niyetim yok. server hala locked ama tekrar free mig acarlar bence farklı bos server'lara.
Mesaj tarihi:
Ya biter hype yakında. TN de yine sıra olur ama öyle 2 saat beklemeler falan olmaz. Dolu server iyidir, blizz sıvamasaydı sıra olayına yine çok takılmazdı kimse. Çekmeyin mig falan, sonra ağlıyorsunuz bomboş diye.
Mesaj tarihi:
axedice said:

fffFFFFUUUUUUUU

lan hani 18ine kadar devam edecekti. Hevesimiz kursağımızda kaldı =(

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mesaj tarihi:
xavius'a geçtim çok mutluyum. bir de farklı serverdaki karakterlerimi de birleştirebildim free migrate ile. gene kuyruk oluyor ama eminim ravencrest ve TN'den azdır.
Mesaj tarihi:
Xavius hype!

Abi, boş server bıdı bıdı edenler şöyle önemli bir noktayı gözden kaçırıyorlar, artık PUG için bile servera bağlı değiliz, gir Premade Groups tabına, yap istediğin raidi. O olmadı, PUG düzenleyen bir arkadaşının bulunması yeterli yani her türlü.

AH'a gelince, şu an için bir sıkıntı yok, yine ne arasam sayfalarca buluyorum ileride tamamen boşalırsa ne olur? Küçük ihtimal ama bu servera 11 karakter birden getirdim, tüm professionlar var, kendi kendime yeterim en kötü ihtimalde sdf.
  • Yeni Oluştur...