deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Sadece 800 kişi kalmış YAY. Patch gelmeden girerim herhalde. People of the sun kolaymış, yarım saatte hallettim onu da. Sanırım 2 RAtM albümünü komple çalarım ben oyuna girmeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 99 Gif thread bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 AHAHAHASDFSDHsDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 27 Kasimda bitiyo askerlik, ins ozamana kadar duzelir bu problemler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 bugün offical forum da free migration yapılan en düşük popülasyon server da 2500 kişi sıra olduğu yazılmıştı. ona göre iyi karar verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Bu saatte 1k sıra var. Kesin kapasiteleri iyice aşağıya çektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Xavier ölü serverdi eskiden orda oynardım. migrate yapmıştım başka servera. Sonra geçtiğim serverda adam kalmamıştı nereye gitsem orası göçüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Dün emeralddreamde sıra yoktu bugün deneme şansım olmadı henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Serverlar kapalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 kaç kişi geçti şimdi bu xaviusa? dayanamayıp 1 charı aktarıcam heralde tnde beklenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 bosphorus said: Xavier ölü serverdi eskiden orda oynardım. migrate yapmıştım başka servera. Sonra geçtiğim serverda adam kalmamıştı nereye gitsem orası göçüyor :D Xavier suan full. Bi ton adam var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Bu arada, yeni grafikler nasıl ? Expansion almadan da yeni grafiklerle mi oynuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 biz gültçene emeriss'e geçtik seviyeli insanlar hiç alışık değilim gelin bekleriz emerissdeyseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 tom said: Bu arada, yeni grafikler nasıl ? Expansion almadan da yeni grafiklerle mi oynuyoruz? evet yeni grafikle oynuyosun ben sevdim yeni grafikleri yalnız troll female charım vardı bi tane, girdim geçenlerde tam bir cadı olmuş eahu, neyse ki oynamıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 emerizde sira yok mu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Şu an Emerald horde sıfır sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Frostmane yine ally ovası olmuş, sanırım ben de xaviusa geçeceğim. Al'akir FM'nin tam tersi horde ally ratio sahibi olunca güzel bi battlegroup yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Free migratei kapatmışlar btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 hangi serverdasınız şimdi bir oluşum yok mu ben The Venture Co'dayım yıllardır lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 fffFFFFUUUUUUUU lan hani 18ine kadar devam edecekti. Hevesimiz kursağımızda kaldı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 valla ben daha yeni para vererek twisting nether'a geldim. hemen vazgecip bos servera gecmeye niyetim yok. server hala locked ama tekrar free mig acarlar bence farklı bos server'lara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Ya biter hype yakında. TN de yine sıra olur ama öyle 2 saat beklemeler falan olmaz. Dolu server iyidir, blizz sıvamasaydı sıra olayına yine çok takılmazdı kimse. Çekmeyin mig falan, sonra ağlıyorsunuz bomboş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 axedice said: fffFFFFUUUUUUUU lan hani 18ine kadar devam edecekti. Hevesimiz kursağımızda kaldı =( ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 xavius'a geçtim çok mutluyum. bir de farklı serverdaki karakterlerimi de birleştirebildim free migrate ile. gene kuyruk oluyor ama eminim ravencrest ve TN'den azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Xavius hype! Abi, boş server bıdı bıdı edenler şöyle önemli bir noktayı gözden kaçırıyorlar, artık PUG için bile servera bağlı değiliz, gir Premade Groups tabına, yap istediğin raidi. O olmadı, PUG düzenleyen bir arkadaşının bulunması yeterli yani her türlü. AH'a gelince, şu an için bir sıkıntı yok, yine ne arasam sayfalarca buluyorum ileride tamamen boşalırsa ne olur? Küçük ihtimal ama bu servera 11 karakter birden getirdim, tüm professionlar var, kendi kendime yeterim en kötü ihtimalde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar