Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 2.1.2

Tori

Öne çıkan mesajlar

bir riftte 3 gob pack geldi.

elimde 3.3k dps lik bi bow var cluckeye ama 2.5k dpslik de bir kridershot var. deger mi emin degilim ama akıcılıgı cok az geliyo hala dh nin krider'siz.

fire a donsem mi dedim cindercoat var guzelinden ama tum itemlarda +cold var ceviremiycem hepsini de cok zor fire a multistrike a donmem.

neyse biraz daha farmlıyım bakalım. bi de act3 helmi dusmedi guzel bir turlu bi de.

surekli quiver rolluyorum en azından cakram quiverı gelsin de onla senlensin rotasyonum diye ama 3 tane bombardiers backsack dustu chakra dan hatred kazandıran dusmedi =(
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

ben şu kurbişlerle akıyorum, kafada mimic yaratan var, o da fena değil t4te, t5'te patlıyorum..

abi bende petler var, main attack kurbiş, spender da acid bişi yine böyle aoe vuran. 1.2m attack var gayet akıyor t6

edit: elde ve kafada pet dmg arttıran helm ve glove, bir de pet dmg gem var tabii
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

suan en iyi class DH mi abi ?

spec önerisi var mı bir de
valla dh en iyi mi bilmiyorum suanki durumda ama iyi durumda belliki. bana akıcılıgı az geliyor yeni sentry modeliyle cunku bazen hakkaten duruyorum hatred regen vurma alıskanlıgım olmadıgından ve cold hatred regen bi garip oldugundan.

neyse dh oynuycaksan 2 spec var gordugum kadarıyla.

cold - sentry/maelstrom (eski cold gearin varsa gecis yapması en kolay bu)
fire - sentry/multistrike (cindercoat lazım)

kridershot(bow) varsa hatred generation is icin elemental arrow alıyosun
spine of the bisey(quiver) varsa hatred generation icin chakram alıyosun

belki baska varsa soyler digerleri de benim dondukten sonra gorduklerim bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/nepenthe-2129/hero/49033221

Mal bu btw.

Ne yapsam da toplasam tafnısı bilemedim. Neleri değiştirmem lazım bir de? Nasıl daha iyi hale gelir karakter?
act3 bounty helmi ve reaper's wraps kas ilk olarak. attack speed cold da baya islevsiz sadece maelstrom atıyosun sentrylerde onu atıyo chd-chc yapabildigin itemları boyle yap. cost reduction alabildigin itemlara cost reduction al helmle birlikte %50 e yaklasırsan damageları dodgeladıkca cluster arrow vura vura kosarsın reaper's wrap sayesinde.

bi de all res'in 5 falan sanırım hic bi itemda goremedim. biraz all res alabilirsin armor falan yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Attack speed ben de istemiyorum da, saçma bir şekilde deli gibi birikti. Her item as'li çıkıyor.

All res 460 sdfk. Armor'lı itemlar için 20 30 kere falan roll'ledim de all res çıkmadı bir türlü anlamadım gitti.

Act. 3 bounty helm için de 5-6 run yaptım ama onu da göremedim daha. Zaten 2-3 gündür günde 1-2 saat oynayarak 0'dan bu hale geldi karakter :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...