Seru Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 krider olmayanlar ne yapacak. chakram hatred veren quiver hiç sarmadı, paso yıldız atmaca. multishot fire gidersek generator'e ne alalım. bir de sentry dmg buff'ın hardcap'i var diyoralar doğru mu, 5 tane koyunca %500 alıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bende generator yok sadece multishot atıyorum cok az hatred sıkıntısı yasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bi atsana panpa profil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Luriel-2593/hero/9956733 Hungering var ama kullanmıyorum hiç değiştirecemde ugraşamadım. zaten goblin buffı var diye düz rift yapıyorum item build falan deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 geçen gün rifte öldüm dirilemedim rift i kapatınca cesetim şehre düştü böyle garip bir andı, senarious bana bir fatiha okudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Doktorlar ne durumda, paso DH muhabeti dönmüş ya ayıptır :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 benim pet doktora ancient knife düştü bir tane 2800 dps, ondan beridir akıyorum :D ama hala bir smk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ben şu kurbişlerle akıyorum, kafada mimic yaratan var, o da fena değil t4te, t5'te patlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 bir riftte 3 gob pack geldi. elimde 3.3k dps lik bi bow var cluckeye ama 2.5k dpslik de bir kridershot var. deger mi emin degilim ama akıcılıgı cok az geliyo hala dh nin krider'siz. fire a donsem mi dedim cindercoat var guzelinden ama tum itemlarda +cold var ceviremiycem hepsini de cok zor fire a multistrike a donmem. neyse biraz daha farmlıyım bakalım. bi de act3 helmi dusmedi guzel bir turlu bi de. surekli quiver rolluyorum en azından cakram quiverı gelsin de onla senlensin rotasyonum diye ama 3 tane bombardiers backsack dustu chakra dan hatred kazandıran dusmedi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 suan en iyi class DH mi abi ? spec önerisi var mı bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 yeni sezon ne zaman başlıyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 yekeyeke said: ben şu kurbişlerle akıyorum, kafada mimic yaratan var, o da fena değil t4te, t5'te patlıyorum.. abi bende petler var, main attack kurbiş, spender da acid bişi yine böyle aoe vuran. 1.2m attack var gayet akıyor t6 edit: elde ve kafada pet dmg arttıran helm ve glove, bir de pet dmg gem var tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 applev0dka said: suan en iyi class DH mi abi ? spec önerisi var mı bir devalla dh en iyi mi bilmiyorum suanki durumda ama iyi durumda belliki. bana akıcılıgı az geliyor yeni sentry modeliyle cunku bazen hakkaten duruyorum hatred regen vurma alıskanlıgım olmadıgından ve cold hatred regen bi garip oldugundan. neyse dh oynuycaksan 2 spec var gordugum kadarıyla. cold - sentry/maelstrom (eski cold gearin varsa gecis yapması en kolay bu) fire - sentry/multistrike (cindercoat lazım) kridershot(bow) varsa hatred generation is icin elemental arrow alıyosun spine of the bisey(quiver) varsa hatred generation icin chakram alıyosun belki baska varsa soyler digerleri de benim dondukten sonra gorduklerim bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 lightning dh de iş yapar bayağı. hem az yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 marauder'ın bu hali cok daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ona herkes hemfikir sanırım. eski hali neydi öyle at sentryleri bekle. pet WD bile daha fazla aksiyon içeriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 DH fena olmamış da ben bir türlü defansı toparlayamadım. Hala 5m falan, t6'da tek atıyor her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://eu.battle.net/d3/en/profile/nepenthe-2129/hero/49033221 Mal bu btw. Ne yapsam da toplasam tafnısı bilemedim. Neleri değiştirmem lazım bir de? Nasıl daha iyi hale gelir karakter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ben defans kasmıorum valla. kaçak dövüşüyorum :D bende de 4.5 5m fln defans dh de. wd de 15m mi ne sadakşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 defans degil de ataga abanarak daha basarili oluyor DH. tabii daha dikkatli oynamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 deadwoll said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/nepenthe-2129/hero/49033221 Mal bu btw. Ne yapsam da toplasam tafnısı bilemedim. Neleri değiştirmem lazım bir de? Nasıl daha iyi hale gelir karakter?act3 bounty helmi ve reaper's wraps kas ilk olarak. attack speed cold da baya islevsiz sadece maelstrom atıyosun sentrylerde onu atıyo chd-chc yapabildigin itemları boyle yap. cost reduction alabildigin itemlara cost reduction al helmle birlikte %50 e yaklasırsan damageları dodgeladıkca cluster arrow vura vura kosarsın reaper's wrap sayesinde. bi de all res'in 5 falan sanırım hic bi itemda goremedim. biraz all res alabilirsin armor falan yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Attack speed ben de istemiyorum da, saçma bir şekilde deli gibi birikti. Her item as'li çıkıyor. All res 460 sdfk. Armor'lı itemlar için 20 30 kere falan roll'ledim de all res çıkmadı bir türlü anlamadım gitti. Act. 3 bounty helm için de 5-6 run yaptım ama onu da göremedim daha. Zaten 2-3 gündür günde 1-2 saat oynayarak 0'dan bu hale geldi karakter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://eu.battle.net/d3/en/profile/vaako51-2576/hero/53728002 season bitmeden barbarı deneyeyim dedim, bu charge atınca tüm mobları önünde toplayıp ilerleme olayı yalanmı oldu? hangi moba vursam içinden geçiyorum. buildde mi bi sıkıntı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yok abi patchle değişti o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Oyuna bi 2 yıldır girmiyorum, eksiğimi mazur görün. PvP geldi mi, gelmediyse gelme ihtimali var mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar