RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ARkadaşlar selam, Ben normalde bir şirkette çalışıyorum. İdare eder bi maaşı var. Fakat bazı ailevi nedenlerden falan 3-4 aylık süre zarfında ek olarak cumartesi pazar çalışayım diyorum. İstanbul'dayım.Bana önerileri olan arkadaşlar var mı?Ne yapabilirim, nasıl ararım vs diye... Benim aklıma cumartesi pazar çağrı merkezlerinde çalışmak dışında bir şey gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 freelance çeviri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 çağrı merkezinde çalışma. aldığın maaş yediğin küfürlere denk gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 inbound çağrı merkezi bulursan rahat edersin. outbound olursa yorar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 anketör - ilan dağıtımı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 H&M e basvur. Ceyrek part var onlarda sadece cumartesi pazar calisiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ÇEviri olabilir, ingilizceme de çok güveniyorum ama çeviri daha önce yapmadım. Kabul edilir mi bilemem :) INbound outbound olayını bilmiyorum ama bu akşam internetten çağrı merkezi olaylarına bakıcam.Ayrıca biliyorum, çok küfür yiyip gerilcem ama part-time olarak hem rahat hem garanti para. H&M dediğinde mağaza geliyor aklıma aynı markanın, oralara mı bak diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ben outbond olarak herkes biliyormuş gibi artislik olsun diye terimlerle konuşanları dövüyorum haftasonları ek gelir için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 outbond değil kardeşim outbound hayır hem bilmiyorsunuz doğrusunu hem de bizi dövüyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bond, outbond. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 abi içarama dışarama mı diyeyim ne diyeyim mahmut mu diyeyim. ülen efsunlu kaz ayağı diye item ismi çıkarınca kızıyorsunuz firmalara, yabancı terim kullanınca yine kızıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bu arada çağrı merkezleri rahat falan değil. insanı hayattan soğutan yerler. hele satış yapan falan bir yere düşersen allah yardımcın olsun. verdikleri para da çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ingilizce olmasıyla alakası yok ki. içarama dışarama desen de sektörden uzak birisi ne olduğunu anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Outbound inbound şeklinde çağrı merkezlerine kariyer siteleri üzerinden başvurcam, part-time(haftasonu özellikle) olanları seçicem. Kariyer siteleri (yenibiris,kariyer.net,vs) dışında başka nababilirim? Diğer önerileri de bekliyom gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ahmedinejad said: bu arada çağrı merkezleri rahat falan değil. insanı hayattan soğutan yerler. hele satış yapan falan bir yere düşersen allah yardımcın olsun. verdikleri para da çok düşük. E başka önerin var mı abi ne bileyim aklıma gelen oydu ilk olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 başka önerim bilmiyorum abi market standları falan olabilir part time olarak. çağrı merkezleri işe alırken eğitim vermek zorunda. eğer hiç deneyimin yokken seni bir firma işe alıp telefon başına oturtuyorsa muhtemen cinsel ürünler veya devre mülk falan sattıracaktır sana. ne kadar hayır görürsün bilmem ondan. kurumsal bir yere gireyim dersen eğitim falan verirler ama part time alırlar mı orası meçhul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 RamsesII said: ÇEviri olabilir, ingilizceme de çok güveniyorum ama çeviri daha önce yapmadım. Kabul edilir mi bilemem :) INbound outbound olayını bilmiyorum ama bu akşam internetten çağrı merkezi olaylarına bakıcam.Ayrıca biliyorum, çok küfür yiyip gerilcem ama part-time olarak hem rahat hem garanti para. H&M dediğinde mağaza geliyor aklıma aynı markanın, oralara mı bak diyosun? Aynen, git başvur mağazaya direk. Haftada iki gün çalışıcaksın işte aylık 650 tl veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Başvuram abi H&M'e o zaman gayet güzel olur bi bakıcam. Fiyatta iyi yeminlen. Bi de bende A2 ehliyeti de var acaba servis elemanlığı falan nası olur altımda motorla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 H&M e gitmiştim ben. sabah 9 öğlen 1 gidiyodum ticket felan 700 tl ye geliyordu. 1 hafta durdum tabi sıkıldım sonra. yok ya GAP tı o pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 her gün mü sabah 9 öğlen 1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 evet hergündü pazar tatildi galiba tam hatırlamıyorum. istinyedeki avm de. böyle devamlı çalışmayı düşünen birine gayet iyiydi imkanlar ama ben durmadım sıkılıyorum. 9 da git genel temizliği yap 1 de çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Ben cumartesi pazar bakıyorum abi hergün bana gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 gizli musteri ..gozlemci diye bir pozisyon var..caktirmadan musteriymis gibi gidip rapor veriyorsunuz..ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Onu hangi şirketler alıyo abi, nası başvurulur nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ben de senden sonra kariyer sitelerine baktim oralarda vardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar