Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Part-Time Çalışmaca

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

ARkadaşlar selam,

Ben normalde bir şirkette çalışıyorum. İdare eder bi maaşı var.

Fakat bazı ailevi nedenlerden falan 3-4 aylık süre zarfında ek olarak cumartesi pazar çalışayım diyorum.

İstanbul'dayım.Bana önerileri olan arkadaşlar var mı?Ne yapabilirim, nasıl ararım vs diye...

Benim aklıma cumartesi pazar çağrı merkezlerinde çalışmak dışında bir şey gelmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

ÇEviri olabilir, ingilizceme de çok güveniyorum ama çeviri daha önce yapmadım. Kabul edilir mi bilemem :)

INbound outbound olayını bilmiyorum ama bu akşam internetten çağrı merkezi olaylarına bakıcam.Ayrıca biliyorum, çok küfür yiyip gerilcem ama part-time olarak hem rahat hem garanti para.

H&M dediğinde mağaza geliyor aklıma aynı markanın, oralara mı bak diyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

başka önerim bilmiyorum abi market standları falan olabilir part time olarak.

çağrı merkezleri işe alırken eğitim vermek zorunda. eğer hiç deneyimin yokken seni bir firma işe alıp telefon başına oturtuyorsa muhtemen cinsel ürünler veya devre mülk falan sattıracaktır sana. ne kadar hayır görürsün bilmem ondan.

kurumsal bir yere gireyim dersen eğitim falan verirler ama part time alırlar mı orası meçhul.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

ÇEviri olabilir, ingilizceme de çok güveniyorum ama çeviri daha önce yapmadım. Kabul edilir mi bilemem :)

INbound outbound olayını bilmiyorum ama bu akşam internetten çağrı merkezi olaylarına bakıcam.Ayrıca biliyorum, çok küfür yiyip gerilcem ama part-time olarak hem rahat hem garanti para.

H&M dediğinde mağaza geliyor aklıma aynı markanın, oralara mı bak diyosun?

Aynen, git başvur mağazaya direk. Haftada iki gün çalışıcaksın işte aylık 650 tl veriyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...