di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Issiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 O degil de, su sikayetleri public hale getirsek, gorse millet bi ne sacma seyler geldigini, bi allahin kulu istemez mod admin falan olmayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bu da iki günde söylenmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ne istiycen..dertsiz basina dert.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Ben mod olsam herkese bölüm bani atarım. Beni mod yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 goldbären said: Aluriel said: goldbären said: ilişmeyin ne güzel haber yabıştırıyo adam. sayesinde reklamsız hızlı havadis okuyoruz. adblock motherfucker. do you use it? http://inciswf.com/1304375737.swf http://i.imgur.com/2nJkE.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 İşşim var, ama başımda patron yok. 2 saat iş 1 saat gazete okuyorum. Ayrıca doğru düzgün maaşlı iş arıyorum, bulursam, AKP teşkilatına duyrulur iyi maaş verirlerse satarım davayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 di said: O degil de, su sikayetleri public hale getirsek, gorse millet bi ne sacma seyler geldigini, bi allahin kulu istemez mod admin falan olmayi. name&shame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Masakari said: @aquila ne iş yaptığını merak ediyorum ben ya mudurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Remus said: Mod olmam, olursamda uğraşmam. Hahaahha Bugün forum çok eğlenceli ya lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 da ayrı olacaktı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 di said: O degil de, su sikayetleri public hale getirsek, gorse millet bi ne sacma seyler geldigini, bi allahin kulu istemez mod admin falan olmayi. di beni mod yapsana, TROLLERİ BULMA VE YOK ETME modu olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 self destruct mı yapıcan napıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bitişik yazmak konusunda ısrarcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Biyik said: di said: O degil de, su sikayetleri public hale getirsek, gorse millet bi ne sacma seyler geldigini, bi allahin kulu istemez mod admin falan olmayi. di beni mod yapsana, TROLLERİ BULMA VE YOK ETME modu olmak istiyorum. yok etme ne kadar kötü bir yaklaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 paticik için yok eden de yok olan da şereflidir. biyik çiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Biyik said: di said: O degil de, su sikayetleri public hale getirsek, gorse millet bi ne sacma seyler geldigini, bi allahin kulu istemez mod admin falan olmayi. di beni mod yapsana, TROLLERİ BULMA VE YOK ETME modu olmak istiyorum. Yaptim da ilk kendini atmayaydin iyiydi. Yine de guzel karar, destekliyorum Biyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 sdfdsfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 aghahahasdfsgfhasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bingildak said: gündemde mod olmak peygamber sabrı ister ya Ben şikayetleri gönderen insanlara göre okumadan siliyorum artık, kafam çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 çetintaş varken kimsenin haddine değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 oooo, reyis diyosun yani. saygılarrr B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Güncel başlıklara girdikçe gaza geliyorum, ben de artık Remus gibi post atıcam galiba. http://forum.paticik.com/read.php?62,7831392,7835072,page=3#msg-7835072 Black-ice bundan sonra ben de bütün postlarını Remus gibi atmaya karar verdi. Postları çok hoşuma gidiyor, şablonla hazırlanmış gibi. O yüzden diyorum ki artık ben de böyle atayım postlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Format Joker'e ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Xaenin said: bingildak said: gündemde mod olmak peygamber sabrı ister ya Ben şikayetleri gönderen insanlara göre okumadan siliyorum artık, kafam çok rahat. Hacı senin üstünde çok yük var anlaşılan gel garpıçı bana devret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar