bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 yeni eve taşındım, eski kiracı dünyalar zevksizi biri olduğu için her yere beyaz ampul takmış, onları değiştiriyorum fakat bir tanesini açamadım. ne denediysem olmadı fikri olan var mı? göbeği çevirmeye çalıştım, dönmüyor etrafındaki gümüş renkteki alanı çevirmeye çalıştım - dönmüyor çerçeveye asıldım çevirdim - onlarda olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 göbekten dönerek çıkıyor onlar, tek elle metalik kısmı tek elle plastik kısmı tutup o şekilde döndürmeye çalış, oturduğu yerden kurtulunca aşağı doğru gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Ortadaki zimbirtiyi cevirince cikmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 plastik kısım dediğin buzlu cam gibi olan bölüm mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 evet aynen. annemlerin teras balkonunda da aynısından vardı, dönerek çıkıyordu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 çok pas falan tutmuştur dönmekte zorlanıyordur. elinde kalmasın dikkat et ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 yok ya dediğini denedim, dönüyor ama çevresindeki parçayı yüzmekten başka hiçbir şey yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 göbekteki o parçadan olması gerek mantiken ama o da hiç tepki vermiyor anlamadım ya bu kadar zor olmamalı anasını satayım, 4 taneyi sökmem 3 dk sürdü, şununla 20 dk uğraştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 İşaretli şeyi saat yönünün tersine çevir. https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/aM6NuIn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Dönmüyorsa çekiç gibi bişeyle hafifçe tıktıkla o işaretli parçaya. Sıkışmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 bizdekikilerin dış alumunyum kaplaması donerek cıkıyor, sonra da camı tutan pimleri söküyosun. ama genelde ortadaki dönen zımbırtıdan cıkıyo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Geçmeli de olabilir, gizli tırnak bakın elinle karpuzun kenarlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ne cahil adammış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 pembe mor felan elişi kağıdı veya kadın çorabıyla kaplasana belki değişir ışığın rengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 yok abi ne yaptıysam olmadı hahah zaten denenebilecek 4 tane opsiyon var. büyük ihtimal bir şeyler çok fena paslanmış veya sıkışmış. değiştirecektim zaten, yerine bir şey alıp elektrikciye söktürüp taktırıcam artık beyaz ışık sabah sabah enerji girdabı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ne renk takacaksın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 sarı ışık işte, warm daylight dedikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 camı sarıya boya uğraşma çıkarmakla sadafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar