benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 gg navi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 4 awp aldılar. sonraki round sağlam throwladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 auto'yu almışsın uzakta bekle, adamların içine giriyor herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 uzak dediğin ct spawnsa direk indirirler 2 adam vurana kadar awp değil bu, ama daha düzgün bir açıda bekleyebilirdi. şu salak cypex mi ne kill aldıkça sinirleniyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 verdikleri ele bak asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 grenade damagedan 24 saat ban yedim bide comptan meh diyorum, her şey ters gitti bugün cs adına, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 d2'de akıyor navi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 overpasste vpye çok açık vermişlerdi, sanmıyorum sağlıklı bir şekilde geçeceğini son mapin navi bunu alırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Na'Vi HYPE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ty navi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 şu sitede 2 defa bet yaptım, 1 tane de yapmaya çalıştım yapamadım, 2'sini kazandım, yapamadığımı da (fnatic) yapsaymışım kazanırmışım lelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 st deagle crimson nedir ya direk patladı o satılmazda meh. gg navi, as always. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ben yüksek girecektim 15 dolar falan kadar. sonra dedim o tren VP maçında kactı, bu kez olmaz 3 dolar girdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 low tier karambit ya da mid tier bf varsa elinizde overpayle alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Lectre said: Vpnin throwlama şansı yok elimination o maçlar? ilk etaptada 40k dolars mı ne ödül var, reddit oku abi. VP throwlamayacak onu, kinguininde alabileceğini sanmıyorum takıma adaptasyon süreci vs var, birde confirmed bir şey göremedim ben forestla ilgili skipledim. ak şunu okusaydım keşke asdfsd beti alıp pc'yi kapatıp sahile indim, yeni geldim :( neyse 7 dolares gitti sadece ama içindeki bi five-seven'ı bayağı seviyordum :( 1-1.5 aydır falan oynamıyordum bir de işte ondan uzak kaldım daha da bir o kadar oynamam ara veririm sanırım ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 vp-tsm oynayacak var mı?consolidation finaliymiş, bo5.ben tsm gireceğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 bakayım iyi bir şey veriyorsa vpye all in girebilirim. başlamış abi, ama oynasam vpye girerdim 50 60 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 favori oyuncum HUNDEN space kebabsı tokatlamış puah http://www.hltv.org/?pageid=173&playerid=7415&gameid=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 türkiye-gürcistan maçı var yarın.ss'in de saat 2'de faceit maçı varmış, o yüzden kadroda ss'den kimse yok. ayrıca navi-vp pgl finali var, navi 1-0 önde başlıyor.vp'nin oran düşük olursa denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 gürcistana attım 2 3 dolar. go xabu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 tr maçı kaç kaç ya? başlamış ama kaç kaç olduğunu yazmıyor hiç bir yer hltvye göre göre 1-1 miş tamam, easy skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 http://www.hitbox.tv/GameAgentsTurkey burdan izleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 mtada bildiğim aimbot var? kim denetliyor uluslararası maçları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 paz ne yaptı? benim arkadaşın kardeşi, hatta buraya da üyelerdi ailecekte takılmıyorlar sddsfsad unuttum ben bu maçı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 tsm-navi bo3 var 45 dk sonra, navi girmeyi düşünüyorum. ayrıca ss-nerdrage maçı da var, ss'in oran düşük, denenebilir. ss'i dreamhack major turnuva elemelerine davet etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar