Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
he, ama ameliyattan yeni çıkmış ve bir süredir hiç oynamayan bir olof var. sanki şınaydır ile biraz daha devam etseler iyi olurdu.

gerçi çok ekstrem fiziksel gereklilik isteyen bir şey değil, oyun en nihayetinde. durumu ne kadar etkileyebilir ki asdfsd
Mesaj tarihi:
bugün bayağı iyi oldu ya, korkuyordum. gerçi nip iki maçında da gerilerden akıp geldi bala göte kazandık. adak olsun diye arkadaşa titan maçının droplarını komple hediye ettim resmen SDASDAS

keyd-nihilium'a çöpleri nihilium yapıp geceyi bitireceğim sanırım. yarın da güzel maçlar var bakalım.
Mesaj tarihi:
olm ben üç maç aldım, ikisi hadi yine underdog'du da all in girdiğim acer yatırdı beni :(

neopythy nefreti oldu yalnız ben de, mouz'a karşı ilk oyunu alıp, ikinci cobble da avantaj varken kullanamadılar. match roundda full eco rakibine eli verip uzatmaya götürdüler. ilk overtime sonunda da aynı boku yediler, full eco rakibe eli verdiler. ikincisinde avantaj kullanamadılar yine, sonuncuda verdiler gittiler.

izliyordum, resmen 20 dolares böyle gözlerimden kaydı gitti adamların embesilliğinde. sinirlendim kinguin girdim onlarda batırdı asdfasd

ağır koydu ya, acer en kötüsü oldu ama. aşırı güveniyordum...
Mesaj tarihi:
Kfish maclari lounge a konulmayacakmis artik.

"Recently we've been tracking the betting patterns behind all matches Killer Fish are involved in," CSGOLounge said in a statement.

"What we found was very suspicious activity, with over 100 accounts max betting either for or against them - and winning the bet with 100% accuracy.

"These betting accounts were all on the same i.p. and seems very suspicious to us - so much so, that we feel uncomfortable hosting any of Killer Fish's games going forward.

"We hope you understand our decision to protect the CS:GO scene and the integrity of CSGOLounge."
Mesaj tarihi:
günahımızı alıyorsunuz diye açıklama bile yaptı adamlar sonradan sadfsdf

yavşaklar ya, existance maçlarını izledim ki zaten oynamıştım da onlara. bildiğin sattılar. önündeki sırtı dönük adamı vuramıyorlar falan böyle saçmalıktı.

o maçın itemleri de bayağı geç dağıtılmıştı. beter olsunlar.
Mesaj tarihi:
yeni girdim eve, tüm gün dışarıdaydım da bayağı maç kaçırdım ya,

acer - penta da acer düşünüyordum. vp rakiplerine düşünüyordum. 2-3 gündür envy izledikten sonra bundan sonra her underdoglarına girerim diyordum vs... dün ağır patladık, bugün bay geçecek günü bulduk resmen...

envy bu arada bayağı toparlanıyor ya, çok formda hafta geçiriyorlar. major yaklaştıkça kafalarını toplamaya başladılar gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
MasterHapLo said:

Sk yine kazanmis

legendary ad adamlara resmen boost vermiş , hr dandik takım ama yine de 2-0 ele alırdı bu sk eski adlarıyla oynasalar asdfg

favori oyuncum hunden ilk kez plus k/d yapmış, 2-0 yendikleri maçta +1 aeuhheauuheahuae

Nicolai 'HUNDEN' Petersen34-33+1
  • Yeni Oluştur...