Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 nv'nin en iyi maplerinden biri dust2, vp'nin en kötülerinden. nv'nin kesin kazanmaya ihtiyacı vardı vs. yine de oran çekti gel gel VP'ye gitti :D neyse NV, dignitas'ı da yenerse 6. sıraya yükselecek. sonraki galibiyette 5. sıra otomatik yanılmıyorsam. dönemeç maçı, infernoda sıradaki maç. yenilmez gibime geliyor. alması gerek. dignitas'ta gerçi tam takım oyunu sergiliyor bilemedim.
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 fnatic vp macında da vp'nin oranlar "gelll gelll" yapıyo. valla bi daha girdim asdf.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 valla bana da deli gibi yapıyor, ben de gireceğim asdfasd
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 nv dig i de yenmiş. fnatic vp macına gore basıcam nv fnatic macına. %35 - %65 ten %50 - 50 e gelmis oranlar asdf.
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 fnatic yener ya, lan finalini kaçırmaz adamlar.
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 problem fnaticte olof olmaması. schneider hep bottom fragliyor nerdeyse. olof un yerine oldugu icin boyle arada iki iyi hareket yapınca oh bak kotu degil falan diye dusunuyoruz da olof macın basından sonunda aktıgı icin buyuk fark oluyor. Ha bu sefer krimz var. dunku gibi 16-4 gibi bir map cıkacagını sanmıyorum.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 alır ya fnatic, dönüm maçlarında JW o kadar iyi ki geri kalanına pek iş düşmüyor. ben girdim bayağı yüklü fnatic'e, bugün bırakmazlar. bakmayın bir de dig'e fark attılar diye son oyunda da nv kötüydü. Ondan önceki oyunda da VP ciddi çok kötüydü. fnatic yargılar sanırım, yani inş lel diğer yüklüyü de hr'a bastım. mouz'un bu halini hiç beğenmiyorum. HR eli sıcak gelecek bir de maça gerçi yorulmuşta olabilirler bo5'tan gelecekler ama bakalım. riski de o olsun, normal şartlarda mouz hayatta yenemez çünkü.
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 fnatic vp ye karşı kötü oynuyor, nv maçında oranı düşüyor git gide.kararsız kaldım bende. %41'e indi oran.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bo3 olacakmış diye fnatic'e bastım ben. bu arada abv vp onuncuya yatırıyorsun beni. bi de bet change işi için belli bir süre var mı ? mesela bet yaptıktan X dk kadar veya maç başlamadan X dk öncesine kadar diye ? ben genelde maçların başlamasına yakın bet yapıyorum ve bet çevirmek için change team ikonunu hiç göremedim.
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 VP beni de mahvetti son 4 betimi falan yatırdı. ki altın kurala sadık betliyorum.
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 pistol'lu adama 2v1 eli verdi adamlar.
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 neyse d2'yi aldı fnatic.cache'de alır herhalde 2-0 biter.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 abi şu an fnatic-nv izliyorum da, skor 9-4 iken akıl almaz awp shotlar patlattı JW, bu kadarını görmemiştim cidden. herhangi birinde görsem direkt hack.
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 çok acayiplerdi cidden. schneider normalde böyle oynasa takımdan çıkarılmazdı zaten
madcow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 vp ve envy beni yaktı pazar gun resmen.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 g2-navi-nip sırayla ilk 3 maçın galibi
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 VP-NaVi -> VP Fna-NiP -> Fnatic Titan- Penta -> Tie HR-Fnatic -> HR Titan-NiP -> NiP
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 dün hem hr hem de fnatic'ten iyi kaldırmışım. bugün yine vura vura gideyim diyorum. misal vp - navi maçında yine VP yüklü girmeyi planlıyorum. cache VP'nin en iyi mapi, navi'nin en kötü oynadığı map. ne kadar formsuz ve eksik olsa da vp, cache'lerde hep çoşar. ucu ucuna falan kaybeder. ben girerim bugün yine. zaten dünden sonra kazanmaları gerekiyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 hr - dignitas 'ta HR a orta karar girdim. cache de çok iyiler. bayağıdır herkesi yeniyorlar orada, dignitas ise eh işte oynuyor orada genelde buradaki iyileri yenemiyorlar. tek terslik çıkma ihtimali var o da bo1 olması da işte riski olsun. 1'e 0.63, %61 de aldım. gayette yeterli ve ideal.
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 butun maclar ertelenmis. esea client i mi patladi yine noldu
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bugün ne oynamaya niyetlendiysem gitti. şimdi kalanlarda çekimserim... pff girmesem mi hiç ne
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 tsm v navi varmis. map train navi ye low girilir.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 TSM cıldırmıs gibi oynuyor 15-0 ct olur mu acaba
Öne çıkan mesajlar