dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 oranlar yüksekse takımın ismi virtus throw oluyor ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 %30 vp icin cok dusuk desem daha mantıklı bir cumle olacaktı aslında. 1dolar attım maca hala karar vermedim fnatic mi vp mi. fnatic kaybedecek gibi gelmiyor. ama vp nin oranı da cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 1 mi sddsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Fnatic alir gibi ya ama yakın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 total inv ustunden low 1 e geliyo bende suan icin. eger fnatice cevirirsem ekliycem med to high yaparım heralde. pardon duz all in random basmayı tercih etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Jwp tsm macinda çok berbatti öyle oynamazsa alirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 geçen turnuvada fnatic ile vp oynadı mı ? bi de böyle istatistikleri falan takip edebileceğim bi site falan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 http://www.csgonuts.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 hltv'den bak direkt. Lan eve gidene kadar yetişemeyeceğim galiba, mobilden login olsam 1 hafta oynatmayacak şimdi off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 benim inventory'e 85. denemeden sonra falan ulaşabilmeye başladı artık. neden böyle oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 o herkeste sıkıntı galiba da, steam açıkken deneyince daha rahat giriyor sanki, eğer kapalıysa bi de öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 yigit kime bascaktın la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Aha valla izin verdi. Dün fnatic maçına baktım hızlıca, VP'ye güvendim ya oran güzel. 5 dolar attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 son 4 maçın 3ünü VP almış, bi de fnatic kaybetse bile loser bracketinden rahat yürür pek sallamaz bu maçı diyenler var, bi de tabii VP'nin online performansı biraz sallantılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: son 4 maçın 3ünü VP almış, bi de fnatic kaybetse bile loser bracketinden rahat yürür pek sallamaz bu maçı diyenler var, bi de tabii VP'nin online performansı biraz sallantılı. her oynanan oyunda da vp'nin oran %30 civarında, fnatic her zaman favori çıkmış ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 çok dandik turnuva iki takım da iplemezse kim kazanır onu düşünmek lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 vp'ye attım 5 papel bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ben de low vp denedim. bu oranları denemeyip high fnatic girmek zaten mallık olur. 3 kuruş için VP'yi karşıya almayı değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 vp'nin ne yapacağı belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 knoxville said: çok dandik turnuva iki takım da iplemezse kim kazanır onu düşünmek lazım sanırım dandik dediğin turnuvanın 16k ödülü var, gayet iyi bir ödül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 gecenin diğer denenmeliği de piter - killerfish kf'ye %38 şuan da, 1,56 oranı var. Piter'ı da killerfish'i de ben hep underdog takımlarım olarak paso oynuyorum, ikisini de bol bol izledim. hani tier 3 takımı olarak gayet gelişmeye açık takımlar ama killerfish niyeyse daha hoşuma gidiyor oyunları. isteyen deneyebilir. vp maçıyla birlikte flipside'a all in alsam mı diyeceğim de returndeki silahların top 4'ünü bassam 1.5 dolar getiriyor. gerçi sermaye olur ne olacak sdafasd çekmeseydim keşke silahları pff edit: ayrıca lgb - property maçı da varmış. iki takımda yine kendi tierlerinde sağlam takımlar. En iyi performanslarında hemen hemen denkler ama Property genelde o performanslara ender çıkıyor. schneider falan bayağı iyi adamlar da işte throw kovalanacaksa denenebilir. onun dışında bo2 bu map, yani 1-1'te iade geliyor. Çok zor lgb'ye karşı iki map üst üste alıp drop almak ama 1 map rahat alırlar gibime geliyor. risk almak isteyen varsa bana göre en az %70 iade alırsınız buradan, gerisi de işte takım performanslarına bağlı. denenebilir burası da eğer istiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 vp kaybedecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 mirage'da bu kadar saçmaladıktan sonra cbble'da nasıl böyle iyi oynayabildiler anlayamadım. 1-1 oldu durum. son map cache. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 pasha mirage da saçmalamasa 2-0 dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 pashanın stabil bir oyunu yok zaten, ara ara çok saçmalıyor. mirage'da ot öncesi son roundta yaptığı salak agresiflik yüzündnen oyunu verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar