Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

DRaGoN_SLaYeR said:

son 4 maçın 3ünü VP almış, bi de fnatic kaybetse bile loser bracketinden rahat yürür pek sallamaz bu maçı diyenler var, bi de tabii VP'nin online performansı biraz sallantılı.

her oynanan oyunda da vp'nin oran %30 civarında, fnatic her zaman favori çıkmış ilginç.
Sosyal ağlarda paylaş

gecenin diğer denenmeliği de

piter - killerfish

kf'ye %38 şuan da, 1,56 oranı var. Piter'ı da killerfish'i de ben hep underdog takımlarım olarak paso oynuyorum, ikisini de bol bol izledim. hani tier 3 takımı olarak gayet gelişmeye açık takımlar ama killerfish niyeyse daha hoşuma gidiyor oyunları.

isteyen deneyebilir.

vp maçıyla birlikte flipside'a all in alsam mı diyeceğim de returndeki silahların top 4'ünü bassam 1.5 dolar getiriyor. gerçi sermaye olur ne olacak sdafasd

çekmeseydim keşke silahları pff

edit:

ayrıca lgb - property maçı da varmış.

iki takımda yine kendi tierlerinde sağlam takımlar. En iyi performanslarında hemen hemen denkler ama Property genelde o performanslara ender çıkıyor. schneider falan bayağı iyi adamlar da işte throw kovalanacaksa denenebilir.

onun dışında bo2 bu map, yani 1-1'te iade geliyor. Çok zor lgb'ye karşı iki map üst üste alıp drop almak ama 1 map rahat alırlar gibime geliyor. risk almak isteyen varsa bana göre en az %70 iade alırsınız buradan, gerisi de işte takım performanslarına bağlı. denenebilir burası da eğer istiyorsanız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...