benjani Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 fnatic uzun süredir kötü oynuyor, geçen hafta finalde vp'ye kaybettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 eski dignitas'tan daha iyiler hacı, nitekim çekirdeğin üstüne çok daha iyi adamlar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 csgolounge icin browserdan log in oldum diye 7 gun trade yapamazsin diyor steam bu ne ak ya basamadim fnatice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 DarKRideR said: eski dignitas'tan daha iyiler hacı, nitekim çekirdeğin üstüne çok daha iyi adamlar geldi. sadece karrigan var la yeni. tam açtım flusha 1v3 aldıahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 adamlar çok iyi çalışmışlar derslerini tsm yardırmaya başladı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 tsm ez.mapi fnatic seçmişti bi de, sırada d2. tsm rahat almalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Kafama sıçayım ya güvenemedim 5 dolar attım TSM'e. Bassana 50 dolar arkadaş ne korkuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 flsuha bile p90 oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 jwp les gibi oynuyor kaybederlerse onun yuzunden olacak heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 tsm verdi kösküyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 benjani said: diğer maçı fnatic alır.fnatic-tsm finali izleriz, tsm kazanır. bize güvenenler kaybetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 ez, thx fnatic fanplebleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 2 gün sonra faceit lan finalleri başlıyor.güzel maçlar bizi bekliyor. http://league.faceit.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 bugün navi-tsm maçı var, lan turnuvası.navi'nin ezici bir üstünlüğü var tsm'e karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 tsm alır bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 hep tsm'e bastım, hep yenildim. Yine TSM'e basacağım, yine yenileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 NiP vs Fnatic. Ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 ben fnatic bastım o yuzden nip kazancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 akşama da TSM vs VP var. TSM iyi bu aralar oran fırlamış, VP'ye bi ICB basılır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 inventory'de bazı itemler gözükmüyor, 1 haftalık trade yasağı da bitti, neden böyle bir şey var fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 force refresh dedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 denedim, logout olup tekrar girdim falan bi türlü olmadı. trade yasağı olduğu için itemler gözükmüyordu fakat aynı zamanda aldığım itemlerin bi kısmı gözüküyor bi kısmı gözükmüyor.(steam inventory'den baktım, trade yasağı da gözükmüyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 chroma case dropları olduğu için satılamıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: NiP vs Fnatic. Ne diyosunuz? Ben ortalama silahları NIP gömdüm, oranı fazla iyi. Fnatic alır çok büyük ihtimal ama NIP'in lan gamelerde beklenmedik performansları olabiliyor. Ayrıca allu falan da formda bu aralar diğerleri de isterse zor değil. Fnatic biraz dengesiz bu aralar. Immunity bekliyorum şuan da ama zerre güven yok. Gelirse eğer bütün dropu direkt TSM'e vuracağım. VP'nin pek şansı yok kağıt üstünde, dün Navi'yi alıp zincirlerini de kırdılar resmen asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 ben de bastım valla NiP e. Maçı izlesem mi izlemesem mi onu düşünüyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar