DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 CLG vs eLevate maçı var 4 saat sonra, eLevate e bastım, zebbehe kadar uyku yok dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: CLG vs eLevate maçı var 4 saat sonra, eLevate e bastım, zebbehe kadar uyku yok dsf şunu görseydim yapma derdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Çok basmamıştım Allah'tan fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 0,4 dolarlık itemlarla başladığım yolda şu an 50 dolarlık falan item var. :)-D ama 0.xx ya da 1 dolarlık falan baya bişi birikti, bunların hepsini satıp 3-5 dolarlık itemlar alayım diyorum, bet yaparken rahat olsun diye. ne alayım hiç bilmiyorum halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 kaybedersin canım emrak etme geçtik o yollardan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: 0,4 dolarlık itemlarla başladığım yolda şu an 50 dolarlık falan item var. :)-D ama 0.xx ya da 1 dolarlık falan baya bişi birikti, bunların hepsini satıp 3-5 dolarlık itemlar alayım diyorum, bet yaparken rahat olsun diye. ne alayım hiç bilmiyorum halp http://csgobackpack.net/lounge.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Sağolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 underdoglara bastım bugün. iyi kaybettim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 katowice betleri açılmış 2. olma oranı falan da koymuslar iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 fnatice basın bi 50 dolar en kötü 2. olurlarsa 30 küsür dolar kazanırsınız, kaybetme ihtimali yok leeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 havuzda 20 tane 4 ila 20 cent arası item var. isteyen varsa yollayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 NiP basicam ben. allu ile birlikte kaybetme ihtimalleri sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Aiko said: havuzda 20 tane 4 ila 20 cent arası item var. isteyen varsa yollayayım lordum gold plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=rVdhR0A2ah4 pahaha şöyle bişey yapıyolarmış,ekipmanlara sticker falan ne diyonuz fnatic patlarmı dfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ne iyi maç oldu ya. cobblestone'ı görünce meh demiştim başta ama baya zevkliydi. ayrıca happy çok iyi ya. en iyi igl benim gözümde bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 işyerinde gizli gizli 2 browserda izledim. happy baya iyiydi ctde. magnetar ne düştü koy bakalım gözümüz şenlensin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 http://i.hizliresim.com/LpNqvJ.jpg 35$ siftah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Aiko said: işyerinde gizli gizli 2 browserda izledim. happy baya iyiydi ctde. magnetar ne düştü koy bakalım gözümüz şenlensin :D Ben dun geceden acmistin ofis pcsine 2 stream. 27 gundur acikmis zaten streamleri bitene kadar kapatmam her turnuva gibi. Hepsinde en az 2 souvenir dustu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 maç izlemek için habire channel mı değiştiricez ya. yorum yapıcaz diye maç yayınlamıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ilk kanal en taşoklu maçları yayınlıyo galiba http://i.hizliresim.com/lkpVpB.jpg bi 27$ daha (dandik maçlara ufak girmek lazım fds) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 f0rest coştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 NV-VP maçı var. oranlar biraz kıllandırdı, VP nasıl bu kadar yüksek oran alıyor NV karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 applev0dka said: NV-VP maçı var. oranlar biraz kıllandırdı, VP nasıl bu kadar yüksek oran alıyor NV karşısında twitchten izlenebiliyor mu ? yayın göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 3 saat var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 kime basalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar