DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 bet yapamıyorum ya yoğunluktan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 item ları lounge da bırakacaktın artık çok geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 titana basacaktım ya tüh, süprüz kupon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 ben bıraktım yine basamadım. lounge ağır sıçtı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 şerefsiz throwcular lan turnuvada bile vazgeçmiyorlar huylarından... LGB - VP de VP'ye all in girmiştim. Yok yani diyecek bir şey yok artık... Bunların throwlayacakları maçları bir tek ben mi seçemiyorum ya. Rakibine girsem kazanıyor, kendisine girsem paso kaybediyor. Şimdi baktım 12 kere VP'ye bet girmişim 10 kere lost... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 o kadar çok kazandım ki 50 item liminiti geçtim, return de kanser ediyor finallere oynayamazsam yıkarım siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 bu turnuvada da inventory'yi boşalttık çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 2015 win streak gg benim de asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 çok acayip turnuva oldu ya. hani şu maçta kaybetmemiş olsaydım desem bile, 3 maçtan falan kesin patlıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 deli gibi para kazanıp, nv titan a nv, vp titan a da titan oynayarak hepsini kaybettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 titan karıştırdı ortalığı ya. envy vp, titan nip maçı ile çok çılgın başlamıştım yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 son maç titan vp kurwaların alacağı belliydi, titan her şekil 1. çıktı, kurwaların da galibiyeti yoktu şeref sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 kalan son skin leri nv/nv yaptım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Titan konusunu yazmıstım 2 sayfa önce, EnVy'yi yenmisler helal olsun. best of 3 baska olay tabi, happy cok iyi bir ingame leader. bu maçtan fnatic cıkarsa Titan sampiyon olabilir, yoksa ex-LDLC alır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 dreagloth said: deli gibi para kazanıp, nv titan a nv, vp titan a da titan oynayarak hepsini kaybettim :) lossları koysana bi acımı hafifletmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 http://i.imgur.com/LfgdghW.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 apex'in gözü seyirir inşallah. losslar aynıymış. sende daha bunun 3 katı falan vardır ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 vardı da o da geçen hafta w throw a gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 bu arada bu LBG çok değişik bir takım, ct fav haritalarda 2 haftadır t iken eziyor, tamam diyorum maç geldi, sonra ct iken veriyor maçı, fnatic e de aynı şekilde kaybettiler bugün cache i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 http://i.hizliresim.com/XyOyz7.jpg şu turnuvayı geç fark ettim,son maça oynadım sadece 20$ ez sdfsd bu arada kennys baya 50 kill falan aldı yazık lan herife sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 İlk kez chest açtım 200 liralık silah çıktı negzel oldu keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 versene bi bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 sattım sfd http://i.imgur.com/CuYAiyq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 lan onu 1 milyar yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Milyar mi Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar