Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Akşama ldlc-nip finali var, ldlc dig i yenerek geldi, nip fnatic i aldı, tüm turnuva boyunca tek kaybettiğim bet te o oldu :(

şimdi akşama fntic-dig e dig bastım 5 dolares, final maçına karar veremiyorum, oranlar çok iyi ikisinin de, düşünmeden ldlc basmak istiyorum 50$ ama nip`in sağı solu belli olmuyor. Ne yapıyorsunuz siz?

şimdi 2 tane ödül maması aldım kediye,birini bi tasa diğerini öbür tasa koycam bunlardan birine nip,birine ldlc yazan kağıt koycam,kedi hangisine yumulursa ona basıcam
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

ldlc nin geçen turnuvadan üstünlüğü var nip e, tabii hırs da yapabilir nip bunun için. Grup maçlarında ldlc clg ye yenidi (fena takım değil aslında clg), nip te c9 yenildi, kafamdaki tek soru işareti nip fnatic i nasıl yendi, bulup izlemeye çalışıcam şimdi maçı.

http://www.youtube.com/watch?v=RDYvAXPZb6Y

dk 38 de başlıyo
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

ldlc nin geçen turnuvadan üstünlüğü var nip e, tabii hırs da yapabilir nip bunun için. Grup maçlarında ldlc clg ye yenidi (fena takım değil aslında clg), nip te c9 yenildi, kafamdaki tek soru işareti nip fnatic i nasıl yendi, bulup izlemeye çalışıcam şimdi maçı.

kan aldı kan

meikekekekellelele cok acayip vuruyordu dun.
gerci dignitas macında shoxie de öyleydi ama dignitas noob oldugundan sayılmaz.

get_right ve friberg zaten zirvede oynuyor, acayip clutchlar yaptılar.
friberg king of banana söyleyecek bişey yok adama 1 kere dustu sadece inferno banana da

bireysel performanslar olarak NiP önde baya, ama LDLC de iyi takım oyunu oynuyor güzel yardımlaşıyor adamlar o tarz hataları NiP'e göre daha az.

mapler belirleyici olacak 7 map 2 şer ban 1er pick ve son kalan olacak.

nip nuke-d2 banlar (tabi ldlc ilk pick d2 yapmazsa)
LDLC inferno banlamayı deneyebilir. cache de banlayabilirler. mac burda kazanılacak bence :D

inferno
overpass-(cobble)
cache şeklinde olursa NiP alır

Dust 2
overpass-(cobble)
mirage falan gibi bir pool olursa LDLC alabilir.

ben NiP basıcam sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...