Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 lucky shotguns incidenttan beri oynamıyordum bet, o ara +100 küsür kardaydım. şimdi sahalara ldlc niple geri dönsem mi, ldlcye fazla basasım var ama 10 falan bascam. izlemedim ama nip fnatici yendiyse ldlcyi de yenebilir rahatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 dreagloth said: Akşama ldlc-nip finali var, ldlc dig i yenerek geldi, nip fnatic i aldı, tüm turnuva boyunca tek kaybettiğim bet te o oldu :( şimdi akşama fntic-dig e dig bastım 5 dolares, final maçına karar veremiyorum, oranlar çok iyi ikisinin de, düşünmeden ldlc basmak istiyorum 50$ ama nip`in sağı solu belli olmuyor. Ne yapıyorsunuz siz? şimdi 2 tane ödül maması aldım kediye,birini bi tasa diğerini öbür tasa koycam bunlardan birine nip,birine ldlc yazan kağıt koycam,kedi hangisine yumulursa ona basıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Ben çoluk çocuk ne varsa hepsini NiP'e bastım. Özellikle final maçlarını çok acayip bir konsantrasyonla oynuyorlar adamlar. Diğer maçta da low attım dig'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ldlc nin geçen turnuvadan üstünlüğü var nip e, tabii hırs da yapabilir nip bunun için. Grup maçlarında ldlc clg ye yenidi (fena takım değil aslında clg), nip te c9 yenildi, kafamdaki tek soru işareti nip fnatic i nasıl yendi, bulup izlemeye çalışıcam şimdi maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 glglgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 dreagloth said: ldlc nin geçen turnuvadan üstünlüğü var nip e, tabii hırs da yapabilir nip bunun için. Grup maçlarında ldlc clg ye yenidi (fena takım değil aslında clg), nip te c9 yenildi, kafamdaki tek soru işareti nip fnatic i nasıl yendi, bulup izlemeye çalışıcam şimdi maçı. http://www.youtube.com/watch?v=RDYvAXPZb6Y dk 38 de başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Ben nip'e 30 dolar falan attım, değiştirsem mi lan? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Video ya baktım da maçın sonuna kadar değil, izlediğim kısma kadar fnatic kötü olduğu için vermiş muhtemelen maçı, 9-6 bitirmiş t iken cache i, ki ct tarafları en güçlü, nasıl vermiş acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 13-13 iken get_right almış resmen maçı 1v3 clutch ile, awp clutch hem de. Fnatic'ten ziyade nip o kadar aptalca hatalar yapmış ki, resmen yok yere zora sokmuşlar maçı. Nip'e güveniyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ilk bahsimi yaptım. Holey. Silphatos said: glglgl Slip, Doğrular mısın anladığımı? LDLC takımı kazanırsa şu altta listelediğin itemların değeri x 1,04'lük kadar item'ı csgolounge botları sana verecek. Yani 10.77 dolar kadarını di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ldlc kazanırsa 9.84'lük item verecek ve oynadıklarım geri dönecek. 1.04 nip'in oranı, onlar kazanırsa ve oynara bassaydım 10.77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ha ben sağ tarafı görmemiştim. oldu şimdi, saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 dreagloth said: ldlc nin geçen turnuvadan üstünlüğü var nip e, tabii hırs da yapabilir nip bunun için. Grup maçlarında ldlc clg ye yenidi (fena takım değil aslında clg), nip te c9 yenildi, kafamdaki tek soru işareti nip fnatic i nasıl yendi, bulup izlemeye çalışıcam şimdi maçı. kan aldı kan meikekekekellelele cok acayip vuruyordu dun. gerci dignitas macında shoxie de öyleydi ama dignitas noob oldugundan sayılmaz. get_right ve friberg zaten zirvede oynuyor, acayip clutchlar yaptılar. friberg king of banana söyleyecek bişey yok adama 1 kere dustu sadece inferno banana da bireysel performanslar olarak NiP önde baya, ama LDLC de iyi takım oyunu oynuyor güzel yardımlaşıyor adamlar o tarz hataları NiP'e göre daha az. mapler belirleyici olacak 7 map 2 şer ban 1er pick ve son kalan olacak. nip nuke-d2 banlar (tabi ldlc ilk pick d2 yapmazsa) LDLC inferno banlamayı deneyebilir. cache de banlayabilirler. mac burda kazanılacak bence :D inferno overpass-(cobble) cache şeklinde olursa NiP alır Dust 2 overpass-(cobble) mirage falan gibi bir pool olursa LDLC alabilir. ben NiP basıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 arrg çok kararsızım ya elim nip e gidiyor sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ldlc yine sevinmeyecekse kazanmasın. adamlar ilk girdikleri majorı aldılar, hmmmm ok diyip otele döndüler geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 managerleri delridiydi nasıl sevinmediler, herkesin üstüne şampanya boşalttıydı ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 adam çıkıp ben bir şeyler yapayım bari dedi ama sıçtı tabi. yoksa baya south park sessizliği olmuştu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 dignitas mi ne onlara bastım kazandı. 0,73 USD iyi para asdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ilk harita daha dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 nası ya :) kaç harita oynayacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 asdfgjhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 bo3, dig bir sonrakini de alırsa bitecek, değilse 1 tane daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 b iara tip verin de elimdeki 50$ lık awp yi basayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 bas işte bu gece, %50 şansın var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ikinci harita mirage, dig ct side, alırlasa 27 dolar gelir, finale gönlüm rahat oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar