Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

k1nJo said:

oynanan toplam oyuna göre değişken bi katsayı varsa bir süre sonra az puan kazanıp/kaybetmeye başlıyor olabiliriz.

satranctaki ELO hesaplamalarinda var. K coefficient. oynanan mac sayisina gore bir sure sonra kazanilan rating in katsayisi duser. dolayisi ile yuksek rating getirecek maclar bile oynasan, az macli birine gore daha cok kazanman ve kaybetmen gerekir. bu nedenle sonradan rating yukseltmek cok daha zordur.
Sosyal ağlarda paylaş

khazadum said:

Ruslarla birlikte oynamak ne kadar kötüyse, Türklere karşı oynamakta bir o kadar eğlenceli oluyor.

Adam oyun başında profilime bakmış demiş bu Türk, hemde tek girmiş. Başladı sallamaya,

"Bak şimdi nası a.koycaz, bak şimdi nasıl a.yalıycaz, seni n00b seni, vs. vs. vs.". Tabi ki maç 16-5 bitti.

Bu maçta bir çok güzel haraket yaptım ama en iyisi buydu;

ahahah süper bro, mustafa çimen çıldırmıştır sadafds
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

Abi o bodoslama atılan flashler genelde bir işe yaramaz, israf olur. Adamların havaya bakıyor falan olması lazım yemeleri için. Özellikle d2 B'de.

Bu yorumuna pek fazla katılmıyorum. Yukarıda patlayan flash bombaları daha fazla etki ediyor gibi geliyor bana. O videoda benim attığım flash bombaları da yukarıda patlıyor. d2 b kapı arkasındaki ve o kutunun altındaki flashtan etkileniyor.

Çoğu izlediğim turnuva / bireysel oyunlarda da oyuncular genelde yukarıda patlatmaya çalışıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...