k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 oynanan toplam oyuna göre değişken bi katsayı varsa bir süre sonra az puan kazanıp/kaybetmeye başlıyor olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Hmm GPA hesabı gibi diyorsun. Çok mantıklıymış. Peki böyle cidden mid rush oynarsam paso ban yeme gibi bir ihtimal var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Tenkyu o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 en fazla takımın troll diye kickleyebilir başka bi şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 k1nJo said: oynanan toplam oyuna göre değişken bi katsayı varsa bir süre sonra az puan kazanıp/kaybetmeye başlıyor olabiliriz. satranctaki ELO hesaplamalarinda var. K coefficient. oynanan mac sayisina gore bir sure sonra kazanilan rating in katsayisi duser. dolayisi ile yuksek rating getirecek maclar bile oynasan, az macli birine gore daha cok kazanman ve kaybetmen gerekir. bu nedenle sonradan rating yukseltmek cok daha zordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 maç atanlar varsa eklesenize beni.mge'yim şu an, yabancılarla oynamaktan sıkıldım. http://steamcommunity.com/id/benjani1907/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 beni de http://steamcommunity.com/id/kizilsakal bu arada elo muhabbetinin en sonunda bile ibre hareketli baya, gecen sarhos girip ust uste 6 mac kaybettim mg 2 den nova 4e dustum aashadh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ha bir de benim eski hesapta kalanlar vardı. Elimden geldiğince hepinizi ekledim ama yeni hesap; http://steamcommunity.com/id/khazax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 khazadum said: Ruslarla birlikte oynamak ne kadar kötüyse, Türklere karşı oynamakta bir o kadar eğlenceli oluyor. Adam oyun başında profilime bakmış demiş bu Türk, hemde tek girmiş. Başladı sallamaya, "Bak şimdi nası a.koycaz, bak şimdi nasıl a.yalıycaz, seni n00b seni, vs. vs. vs.". Tabi ki maç 16-5 bitti. Bu maçta bir çok güzel haraket yaptım ama en iyisi buydu; ahahah süper bro, mustafa çimen çıldırmıştır sadafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ahahaha onur abi next play yapmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 illallah geldi hilecilerden ya.. çift keleş kaldım çıkamıyorum , tam 3 maç kazanıyorum , hilecinin biri geliyor kesin karşıya.. adam ya hile yapıyor yada kennys gibi awp kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Ozaman taktik akacan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 suBzer0 said: illallah geldi hilecilerden ya.. çift keleş kaldım çıkamıyorum , tam 3 maç kazanıyorum , hilecinin biri geliyor kesin karşıya.. adam ya hile yapıyor yada kennys gibi awp kullanıyor. Сука Блять abi Сука Блять Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ahahah ; abi cyka lar yine düzeldi biraz öğrendiler oynamayı ; almanlarda çok hile var bi de bizim türkler çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 khazdum ne güzel atmış öyle flashları falan ya. ben de bodozlama üstten atıyorum artık allah ne verdiyse lkajfsasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Abi o bodoslama atılan flashler genelde bir işe yaramaz, israf olur. Adamların havaya bakıyor falan olması lazım yemeleri için. Özellikle d2 B'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 genelde ses için kullanıyorum ya, kör etme olayını çözemedim tam anlamıyla. işte o b ye girerken atıyorum sonra zıplıyorum taşın üstüne, maksat adamlar delikte olduğumu anlamasın. (gerçi çoğunlukla atmadı demesinler diye atıyorum kaflsjad.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Emin ol anlamiyordur adamlar .d orda yapılacak çok güzel bir şey var. CT isen pencereye 2 kisi gidip boost yapcaksin. Adam pencerr bakarken duvar ustunden vurcaksin. T isen kapiya smoke atip icine girip flash tutcaksin elinde. pop flash ile pencereyi temizleyip iceri geri donceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 bu sıçık infernoda A bomba tarafındaki balkondan hiçbişey görmeden ölüyorum pitteki adamdan. harita mı bozuk benim gözler mi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 gözler de bozuk değil de, orada çok ince bi görüş açısı var oradan bakıyo sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 grafik ayarlarını arttır. düşük grafikte parmaklıklar arasından adamı göremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 oyunu hard modeda açtım sanırım http://i.imgur.com/pQUfrVw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Spidee said: Abi o bodoslama atılan flashler genelde bir işe yaramaz, israf olur. Adamların havaya bakıyor falan olması lazım yemeleri için. Özellikle d2 B'de. Bu yorumuna pek fazla katılmıyorum. Yukarıda patlayan flash bombaları daha fazla etki ediyor gibi geliyor bana. O videoda benim attığım flash bombaları da yukarıda patlıyor. d2 b kapı arkasındaki ve o kutunun altındaki flashtan etkileniyor. Çoğu izlediğim turnuva / bireysel oyunlarda da oyuncular genelde yukarıda patlatmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 http://i.imgur.com/L0Hfgmw.jpg tam rezalet, hile yüzünden zevk alamıyoruz.adamlar 2 saat cs oynamış daha, mge oyuna nasıl giriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar