Namessar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 sipeyskeyk said: Nuke den sonra inferno oynadık ya? Hatta çok pis koyduk ve hepimiz yattık hazır yenmişken... onda yoktum ben. lobby degistirdiniz, cagiran olmadı :( hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 olm name nerede dedim ben, kimseden ses çıkmadı başkasını aldılar ASDADASDAS BU NASIL BİR TAKIMMIŞ, NE LEŞ BRİ TAKIMMIŞ Ayrıca Nuke'den sonra Dust2 oynadık, orada da elimize aldık sonra Inferno geçtik asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Aiko said: libe sende kartallara karşı oynarken 1 sayılıyorsun biliyosun di mi :) YAV HE HE Evlenmeyeydim iyiydi Ya tam elim alıştıydı derken ggnormk olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Ben çok kötü değilim dmi dark, name? Hatta infernoda oyun başında ben taşıdım lan sizi, utanmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 k1nJo said: mesela dün siz mirage ilk round'da c4 kurup 4v1 kaybettiniz, ben ct'nin gözünden izliyordum siz de baya komik görünmüştünüz. olay bir de nereden izlendiğine bağlı. hayal meyal hatırlıyorum sanki :) dün d2'de t iken resmen şov yaptık. her el ayrı bi fail. 5 kişi b'ye girip c4'ü kurduk. adamlar 10 sn kala plante girdi sona kalan kişi bizden 3 veya 4 kişiyi alıp c4 ü çözdü. 13 2 bitti ilk yarı ama çevirmesini bildik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Sonunculuğu her daim aldım bırakmadım kimseye. Gerçi gold arkadaşlardan sonra silverlar haifif kaldı ezdik son maçta ama neye yarar düştü rank bikere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Namessar said: Claiborne said: sipeyskeyk said: Adam çift keleş geldi tek keleş yolladık hamdolsun. ahahah bu çok iyiydi. 1 haftaya silvera çekeriz. nuke dan sonra kimse cagirmadi. o kadar mi kotuydum? :D aramızda silver 1'i zorlayan arkadaşlar var şimdi isimlerini vermek istemiyorum........ ben oynarken natanyal ile reigin vardı. senin yerine ben girmişim. böyle elimize vereceklerini bilsem girmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Str git bir daha girme o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 OKE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ALIŞTIK ARTIK KOYMUYOR OKE? OKE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 KOYAN DA OKE KOYMAYAN DA OKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 mehehehe cs ciler ağırlık yarıştırıo klasjdaslj :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Akşam görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 bende şöyle bişi yaptım sabah sabah, sayfa sadece 8 maç alıyomuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 silver scrubs sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 silver zor ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Silver da her şey gerçek, upper rank lere benzemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 maç boyu erene sövdük train açtı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 dat laglı kambek 13-2'den 15-15, yenebilirdik de la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 nereye yeniyoduk yaa biz saldık adamlar saldı deathmatch a döndü oyun. apple kendini flashladı fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 appleın merdivendeki imtihanı iyiydi ama vidya yapmaya uğraşmaycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 apple niye önüme flash patlattın diyorum, sen de flash atıcaksın sandım ondan attım dedi ya. dsjhgs bence içten içe pisliğine attı. kerimi bi sinirlendirim diye fhkjdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 bu maçta vidya yapılcak birşey varsa o da B de gelen flashlara kafa atıp arkaya aşırmam ve kör olmamamdı. adamlar orda bi zırladı zaten nası kör olmuyorsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 5000 doları varken bana p250 atmadı.300 dolar lan. merdivende kendini kör etti diyo flash geç patladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 benim cache'deki clutchlarım video olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar