Namessar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 novalarda tufek rutbelerin aksine rakibin sana nisan alma suresi cok uzun. bir saat awp zoomunun açılmasını bekleyip nisan alabiliyorsun, cunku adam seni hemen vuramıyor. bu awp kullanmayı cok kolaylaştırıyor. o yuzden tufek-serif arasındaki rutbelerden daha cok awp kullanan adam var novalarda. sırmalı tufek falan oldugum donemlerde adamı gordugum anda ıskalarsam yuzde yuz ölüyordum. tek mermi tık atıveriyorlardı kafama. hele bir de silah hazır degilse, ates bile edemeden oluyordum. nova ya geri düşünce öyle dertler kalmadı :P adam seni idrak edene kadar vuruyorsun :P tepki süreleri daha yuksek novaların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 iyi ki bi vidya yaptık he asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 herşey sliple başlamıştı dünyadaki ilk videoyu yaparak bu yolun önünü açtı ve artık novalarda video yapıyo saol slip gdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 birazdan silver video yapıp atıcam eksik olmayayım hemde daha güzel şarkı koyucam arkaplana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 silver donemimden videom da var :P ister misin ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 yapmayın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 silver run a 2 lazım var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Şu rank sistemini nerden öğrenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Adam çift keleş geldi tek keleş yolladık hamdolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 taze bi video daha. çok güldüm ya asdasdasd. dmg'de bu adamlar var, umudunuzu kaybetmeyin. http://www.youtube.com/watch?v=ANuY-GFogkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 bunlar global oyunlarında bile oluyor abi, proları izleyip beklenti çıtanızı yükseltmeyin o kadar. mesela dün siz mirage ilk round'da c4 kurup 4v1 kaybettiniz, ben ct'nin gözünden izliyordum siz de baya komik görünmüştünüz. olay bir de nereden izlendiğine bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Ninja iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 of çok kötüymüş adamlar ya sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 müzik oyun için vesaire şu kulaklığa ne dersiniz? http://www.amazon.com/Sennheiser-Momentum-On-Ear-Headphone/dp/B00DKPXVEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Baba sen yanlış geldin yandaki topikte ilgileniyorlar senin işle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 sipeyskeyk said: Adam çift keleş geldi tek keleş yolladık hamdolsun. ahahah bu çok iyiydi. 1 haftaya silvera çekeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 son 4 dmg maçımda 126 adam vurdum toplam. sonra train girdik patladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Aiko said: taze bi video daha. çok güldüm ya asdasdasd. dmg'de bu adamlar var, umudunuzu kaybetmeyin. http://www.youtube.com/watch?v=ANuY-GFogkk aha yaktım seni alper eco adamların karşısına head armorsuz cıktı kac el ard arda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 aynen hiç yapmadığım şey. silah alıyosam kesinlikle armor alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Claiborne said: sipeyskeyk said: Adam çift keleş geldi tek keleş yolladık hamdolsun. ahahah bu çok iyiydi. 1 haftaya silvera çekeriz. sorun onda demekki haketmemiş... kendinden düşük rankli adamlara ölüyorsa öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Claiborne said: sipeyskeyk said: Adam çift keleş geldi tek keleş yolladık hamdolsun. ahahah bu çok iyiydi. 1 haftaya silvera çekeriz. nuke dan sonra kimse cagirmadi. o kadar mi kotuydum? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Nuke den sonra inferno oynadık ya? Hatta çok pis koyduk ve hepimiz yattık hazır yenmişken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 şimdi silverlara 1 dersek, çift keleşe 5 dersek: 4 silver 1 çift keleş girince karşıya 3-4 adamlar doluyor. bu 3-4 adamlara tek başına yetme şansın olmuyor öteki 1 lik adamlar zaten bot gibi geziyor haritada :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 libe sende kartallara karşı oynarken 1 sayılıyorsun biliyosun di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 yiyosa baskete, futbola, voleybola gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar