Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 her mapde 1v5 t aynı olur aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Silver'lar easy ya. Hele dust 2 falan girersen, 1 tane flash ile B ye giriyorsun keleş 2 mermi 2 kill free bomb site lel. sonra 10 round hack demelerini dinliyorum adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 applev0dka said: Silver Silver'ı vurunca kendini Global Elite ambarında sanarmış sen kendini ne sanıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 silver öyle de 4silver+1akye full ak geldi geçen. öyle olunca imkansız oldu site girişi, güvenlik almadı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Aiko said: applev0dka said: Silver Silver'ı vurunca kendini Global Elite ambarında sanarmış sen kendini ne sanıyosun :D çünkü apple stronk you wronk http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bu video ile ilgili gayet legit bir açıklamam var benim :D hatta neden suan EMG olduguma neden Global Elite olmadığıma dair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 nedir bu açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 13 senedir sağ kulağımda işitme kaybı var, %100 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 yalanz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 olm bu gümüşler de bana invit attı demin, lobbye girdiğimde kickleyeceklermiş ama sallamadım bile huehuehuehue lan bana adolfluk yaptırmayın, keleş altı herkesi sabun yapıp ari ırka özel yaparım konuyu. BANA BUNU YAPTIRTMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 yalan borcum mu var sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 hadi volpur noobuna ses et oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bu h.sonu full dolu ya yoksa bu silver vs elite ler maçına girmeyi isterdim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 applev0dka said: yalan borcum mu var sana :) O ZAMAN GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 maça gitmektendir o, hararar bağırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 yok gayet 9-10 yaşlarında falan oldu sagol :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 %100 çokmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Lan ben de diyorum sagindan gelene niye tepki vermiyor. Gecmis olsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bütün sinir hücreleri ölü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 geçmiş olsun:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 applev0dka said: bütün sinir hücreleri ölü işte Allah kalanlara ömür versin kardeş. Neden oldu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Bilmiyorum açıkçası, yani 10-11 yaşları civarında oldu, böyle bir gün sağ kulağımın duymadıgını fark ettim, doktorlar,tedaviler falan filan faydası olmadı. Sonra o şekilde yaşamaya alışmak zorunda oldugum için cok üstüne durup düşünmedim, neden oldu nasıl oldu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Tabi zamanla alışılıyordur da, ben geçenlerde 1 hafta kadar ortakkulak iltihabı yüzünden sağ kulağımı kullanamadım, tam bir işkenceydi. İşitme duyusu çok önemli harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 öyle ya, günlük hayatında sürekli dikkat etmek zorundasın, insanları süreki solumda tutmak zorundayım ki iyi duyayım, bir masaya oturulcaksa sağ uca oturayım ki muhabbetten kopmayayım falan filan. neyse konu dağılmasın :D tek kulakla bile burdaki 5 tane silveri üst üste koyar patates ederim sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 geçmiş olsun van. ben s3'e düşmüşüm. artık herhangi bir hak iddia etmiyorum. kendinize iyi bakın. elveda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar