k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 @Aiko şu an düzelmiş olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 benim de x sene önceki bi accountum h@klendi diye mail geldi, ukraynadan sifre ve mail deistirme islemi yapmışlar. o accountu locklıyım derken asıl accountu lockladım. mail attım, 3 gündür supporttan mail bekliyorum. tşk gaben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 applev0dka said: Aiko said: k1nJo said: @Aiko bana da oluyor arada o biraz bekle sadece. inş böyledir bildiğin korkuyorum suan. item'larım sıfırlanmış gözüküyor. steam support su an itibariyle devre dışı diyor. hadi acc gitti diyelim item'lar neyse 10 yıllık hesap oyunlar vs ona yanarım :S bütün itemlerin gider, bana 1 tanecik 0,02 lik bile item hediye etmediğinden lanetim üzerinde http://www.reddit.com/r/Steam/comments/2oakc5/cant_connect_to_steam/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 k1nJo said: @Aiko şu an düzelmiş olması lazım. yok hala giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 evet arkadaş listesinde başkaları da vardı senin gibi de biri online şu an ondan demiştim ama yavaş yavaş düzeliyordur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 beyler bu operation passlarını almadan oyunları oynayabiliyorum neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 abi o bir bug, oynadıysan 99 gün vac ban yiyeceksin, geri dönüşüde yok, forumlarda herkes ağlıyor görmedin mi? hani vac şey comp. giremiyorsun casualda sorun yok. yani 3 ay rütbe vs alamıyorsun comp. oynayıp, hayır valve bir işide düzgün yapsa... benim alt banlandı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 benim listede gözüküon abi aytımlarda yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 gece gece uykusuzluktan yanlış görmüşüm ya marquis diye community mapte get pass diye popup çıkıyomuş ben de tabi oynayamıycam heralde diye cancele basıp oyuna devam edince şaşırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 düzelmiş hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Eve dönüyorum çok düşmediniz di mi gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Ben silver elite master'dan silver 4'e indim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 sen baya kötüsün normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ben görev yapayım derken aptal haritalarda aptal maçlar yapınca nova ya düştüm imdat lan gerçi oynamıyorum şu ara nereye imdat meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 dreagloth said: sen baya kötüsün normal +1 ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bu akşam silver - nova parti kurulursa bi oynayalım madem. epılvotka da gelip izlesin de "böyle kötüsün, şu halin rezil" fln diyebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 yani hayır uzaktan konuşması kolay, geliyorlar 10 kill yapıp gidiyorlar, karma parti fikrine bende varım. ciddi ciddi oynayalım accountuna ahah. 5v5 yapalım ortaya skin koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 beyler benim bide silver hesabım var aklınızda bulunsun. garanti galibiyet vaadediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 adam haberlere düşmüş http://www.noob.co.in/applev0dka/the%20casual%20counter-terrorist/music/none Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bizden 5 silver-nova çıksa girsek bi maça, prolardan 1 2 spectator olsa sonra bize deseler işte mesela "lan get stream izle adamın asabını bozma" fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 solo takılayım az rank alırım belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bize bir şey demeye mi çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Anaaaa 3 hesabının rankları toplayınca benimkinin yarısı yapmayan adamın iddiaya bak asadadss nerden geliyor bu özgüven çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ranklarla sidik yarıştırmak (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Neyle yarıştırıcaz Olm adam hepimize laf sokuyor bi serverda toplanalım bari sdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar