dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 var mı gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 çok az comp oynuyorum inactive veya görev ayağına; oyundaki herkesin maçın bi anında çok iyi iş yaptığı yakın skorlu bi maçı ilk defa oynadım, müthiş zevkliydi. kazandık ama kaybetseydik veya berabere kalsaydık dahi çok üzülmezdim herhalde. ben de 4v1 bi el aldım terrorken. gerçi pek 4v1 sayılmaz ilkini bizim adamı indirirken aldım da neyse. baya eğlendim ya. http://i.imgur.com/nyLdXjw.jpg bi de ilk defa 50 altı ping gördüm hayretler içerisindeyim sdf. hep şöyle olsa belki ben bile müptelası olurum competitive'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 DoruK said: ....b yi tutuyorum longda silah sesi duydugum an... dust2? b de dururken long da silah sesini duymak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 duymayan da sorun var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 dur merak ettim deneyeyim akşam. hayır ses duydun diyelim, b de duruosun, duruşuna göre solunda arkanda da duydun da o sesin mid den mi short mu long mu olduğunu nasıl anlıosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 sesin şiddeti, ekosu vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Vay amk. Silver lar, bize ne kadar yabancı kavramlar değil mi???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ben alttan pitbull açıyorum ne ses dinlemesi. silver powa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 herhangi bir takım oyuncusunun görüşündeyse zaten minimap te görünüyor adamın yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Ben de mapten bakıyorum. B ye gittim mesela. Map i açıp bekliyroum bir yere pusup, long da kırmızı gördüğüm an tünel-t base basıp arkalarından yakalamaya çalışıyorum. En tatlısı da long savunan varsa kapının orada takıldılarsa arkadan yakalayıp orgy yapmak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 a yı bekleyenler gel diyene kadar gitmeyin olm, çıldırtmayın insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Sanırım tüm silverlar dust 2 oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ben solo oynarken dust seçmiyorum kesinlikle. Çünkü %100 türk ve hileli rakip çekilmiyor. Bi de çok ezberlendi harita piksel piksel. mirage cache inferno favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 dreagloth said: sesin şiddeti, ekosu vs yuh lel ahhahahaha sesin ekosundan adamın nerede olduğunu anlasam wh açmış gibi olurum bence hey maşalla yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 office oynayın almanlar geliyor çok güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Rasmon said: ben alttan pitbull açıyorum ne ses dinlemesi. silver powa ahaha o byi kontrol edişinden belli infernoda zaten adamın magazine 20 bullet her köşeye 2 mermi sıktı geçti en son adamı indirdi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Abi o çok iyiydi ya her köşeye 2 mermi bırakıyor adam uzun zamandır bu kadar ofansif oynayan görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Akşam 7 gibi gelicem ben bu arada, get redi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 evde olursam katılırım bende, şimdi 1 comp atıcam var mı gelen? ilk oyun ama 15 kille bitiririm haberiniz olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 beni ekesenize v0ys nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 steam id link versene birsürü v0ys vardır şimdi ^^ demin 6 kille oyun bitirdim of. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 sağa sola sıkarım ben ya niyeti belli etmek lazım karşı tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 az önce bir mirage oynadım pllerle cidden çok iyi oynadık herkes ortalama 20 kille yakın oynadı, son el byi komple smokeladık, silah kullanmadan hepsini knifeladık ctnin t iken ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Lectre demin izledim seni nuke'de önce cz ile 2 tane güzel kill yaptın sonra kendi adamına sıktın sonrada acele edip son adamın peşine düştün ikinizde öldünüz. Acele etmesen bomba patlayacaktı orada yada adam çözerken alacaktın aceleciliğinden yada aldığın 2 killin gazından atladın oraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar