Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok az comp oynuyorum inactive veya görev ayağına; oyundaki herkesin maçın bi anında çok iyi iş yaptığı yakın skorlu bi maçı ilk defa oynadım, müthiş zevkliydi.

kazandık ama kaybetseydik veya berabere kalsaydık dahi çok üzülmezdim herhalde.
ben de 4v1 bi el aldım terrorken. gerçi pek 4v1 sayılmaz ilkini bizim adamı indirirken aldım da neyse. baya eğlendim ya.

http://i.imgur.com/nyLdXjw.jpg

bi de ilk defa 50 altı ping gördüm hayretler içerisindeyim sdf.
hep şöyle olsa belki ben bile müptelası olurum competitive'in.
Mesaj tarihi:
Ben de mapten bakıyorum. B ye gittim mesela. Map i açıp bekliyroum bir yere pusup, long da kırmızı gördüğüm an tünel-t base basıp arkalarından yakalamaya çalışıyorum. En tatlısı da long savunan varsa kapının orada takıldılarsa arkadan yakalayıp orgy yapmak oluyor.
Mesaj tarihi:
ben solo oynarken dust seçmiyorum kesinlikle. Çünkü %100 türk ve hileli rakip çekilmiyor. Bi de çok ezberlendi harita piksel piksel. mirage cache inferno favorim.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

ben alttan pitbull açıyorum ne ses dinlemesi. silver powa

ahaha o byi kontrol edişinden belli infernoda zaten adamın magazine 20 bullet her köşeye 2 mermi sıktı geçti en son adamı indirdi ahah
Mesaj tarihi:
az önce bir mirage oynadım pllerle cidden çok iyi oynadık herkes ortalama 20 kille yakın oynadı, son el byi komple smokeladık, silah kullanmadan hepsini knifeladık ctnin t iken ahahaha.
Mesaj tarihi:
Lectre demin izledim seni nuke'de önce cz ile 2 tane güzel kill yaptın sonra kendi adamına sıktın sonrada acele edip son adamın peşine düştün ikinizde öldünüz. Acele etmesen bomba patlayacaktı orada yada adam çözerken alacaktın aceleciliğinden yada aldığın 2 killin gazından atladın oraya :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...