Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Revangelis said: abi onlar öyle yapacak çok bişey yok önceden uyarımı yapıyorum ben sana zaten çağırırken artik bagimlisi oldum. Gunde 1 ogun yemeden yatamiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Revangelis said: 15-0 iken friendly firedan banlanmak http://i.imgur.com/qmSpQbR.gif keşke ts kasdetseydim ama sdf oynamış olduğu roundlardan puan alır ki yine. kicklenilirsen de aynı mantık. belki galibiyet bonusu alamaz o kadar. hatta onu bile almış alabilir son roundda gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 smurf hesap zaten alsa ne farkeder silphin açgözlülüğünü ortaya koymaktı gifteki amacım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 o d2 degil mi ya. ben tasidim t de sirf carpilirsiniz. bikeyy kotu oynamadi ama bu sefer ben rage e hazir bekliyordum. tunelde adam bana hs atti bikey e sardim sen vurdun diye sfsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Revangelis said: smurf hesap zaten alsa ne farkeder silphin açgözlülüğünü ortaya koymaktı gifteki amacım sdf puah, hepsi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 AtlaraFisildayan said: o d2 degil mi ya. ben tasidim t de sirf carpilirsiniz. bikeyy kotu oynamadi ama bu sefer ben rage e hazir bekliyordum. tunelde adam bana hs atti bikey e sardim sen vurdun diye sfsgs işte herkes hazır bekliyodu kaos için mtn sen lurz. bi kıvılcım lazımdı, gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 lurz hatırladığım arkadaşsa onunla oynayacağıma csgoyu bir daha yüklememek üzere silerim olm asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 kaç gün maç atmayınca rank gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 rank gidiyor ama rating gitmiyor. o yuzden dert degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 30 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 aranizda baska fpslerde (0.x-1.x cs'lar da dahil) iyi olupta csgo'da suckzballz olan var mi? bi turlu alisamadim gitti su oyuna, var midir bi yolu yontemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 slifi 4 maç taşıdık hala qlobal yapamadık. ne kadar kötüyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 2. el nasıl negev çekilir http://www.youtube.com/watch?v=Fp0jSEk2GcI&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 hax ile adamın geldiğini görüp bıçağını çekmen cok güzelmiş. haxor cohh iyi ömööö bönö ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 adam koşa koşa geliyor gayet duyulabilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 bıçak yiyen ne kötüymüş ya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 silver game galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 doritos stickerlar gelmiş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 daha once de yazmistim, tekrarliyorum. mg1-mge arasi rankler su anda hile kayniyor. alt hesabimla oynadigim maclarda 30 frag civari yaptigimda dahi karsida 30-40 fragli bir adam oluyor. son 7-8 macimda bu durum hic degismedi. bugun son 10 macimi kontrol ettim, bu adamlardan 3 u OW ban yemis durumda. hile yine costu. dolayisi ile rank-vacuum olayini bitirecekler. bosluklari doldurmaya basladilar. dmg ustu seviyeye su anda ulasamiyorlar cunku mge-dmg civarinda birbirlerini yiyorlar mevcut durumda. yakinda oralara da varir, haberiniz ola. kartalda bir tane hile gordum dun. LE-LEM maclarina ulasmis durumdalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg0NTgxMjIxOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDM0MDY1OQ@@._V1_SX214_AL_.jpg direk şunu hatırlattı üstteki mesaj fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Aiko said: slifi 4 maç taşıdık hala qlobal yapamadık. ne kadar kötüyse artık 3'ünde top fraggerdım ayıp lan taşımış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 benjani said: silver game galiba yok supreme maçı. hatta 1 maç sonra global oldum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Aiko said: 2. el nasıl negev çekilir http://www.youtube.com/watch?v=Fp0jSEk2GcI&feature=youtu.be gerisini niye koymadın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar