Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 applev0dka said: p90 ve sadece dust 2 oynayarak global elite olanlar klübü diye clan kurun siz, turnuvalara katılırsınz :D sadece dust2 oynamiyoruz. d2 ile ilk acilisi yapariz, sonra baska mapler oynanir. d2 isinma gibi bir sey. deathmatch oynamiyoruz, direk d2 competitive oynuyoruz onun yerine. Ancak nuke, mirage, inferno, cache gibi klasik maplerde kaliyoruz mecburen yoksa 5 e tamamlayamiyoruz cogu durumda. Bir overpass oynatamadik kimseye, nadiren cobble oynuyorlar farkli olarak. ayrica p90 d2 diye dalga gectiginiz adam tasima suyla eagle ve uzeri olmus bir kacinizi susuz getirir susuz goturur. paticik ahalisinde kendisi ile beraber oynamis vardir. sahitlik ederler sanirim burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 aim map gelsin 1v1 gorelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 http://i.imgur.com/j6FSjOB.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ben şahsen şahidim. bomba defuse edemeyen arkadaşlar amcaya laf etmesin, ayrıca Namassar'ların ekip takdire şayan. Birçok kez birlikte oynadık. Yaşları oldukça büyük olmasına rağmen pek çok gence taş çıkaran 10 numara adamlar, yensen de yenilsen de keyifli vakit geçirtiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 silver/nova aptalların yiyece rrank kasmak için ucuz taktikler ögretin bana nereye gideyim nereye pusayım nerden pushlıyım dust 2 için tabi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 flash o seviyeleri taktikle değil, aim le geçmelisin. Yoksa üst seviyelerde işin zor... Temelde olay: Ct de iken pozisyon ile alakalı (kafa kafaya girmemeye özen göster... tabi bazı yerlerde avantaj sende olabilir. Örneğin A da.. Adamların bir anda bakacağı çok yer var. Fakat B tarafında kafa kafaya girersen ct de iken, karşısı mal değilse ölürsün.. Gereksiz risk) Örneğin adamlar gelirken biraz saklanıp, adamlar senin olduğun noktaya baktıklarında, kafayı uzatıp hemen birilerini öldür. Sürekli bakıyor olursan nalları dikersin. Silahına göre davranmayı öğren. T tarafında iken, olay düzgün smoke ve flash atmak.. Yere çaptırarak flash atmayı öğrenmelisin köşeleri dönerken. Biraz aim, biraz spray bilgisi.. Biraz reflex derken iş kolay. Pratik yapabileceğin haritalar var bunlarla ilgili. Hedef tahtası vurdğundnan, geri bildirim anında oluyor. yok ille taktik dersen. youtube senin dostun. T tarafından Long a smoke atabilrsin. Mid T tarafından ortayı kapatıp, a dan veya ct den görmelerini engelleyebilirsin.. al sana örnek bir tane : http://www.youtube.com/watch?v=wVK7Z9Y4hKQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 şunu kullanan bir tane adam bulamazsın. adam content yaratıcam diye sıkmış baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 bol bol smoke kullanıyorum atıyorum tüm girişlere smoke, zaten teamde smoke kullanan bi benimdir herhalde digerleri hep cimri videolara falan baktım bi kaç flash spot falan ögrendim ama genelde sıkıntılı daha calısmam lazım atmaya. bazen çok iyi yediriyorum bazen içimde patlıyo aim konusundacidden kötüyüm, headshot çok nadir atıyorum, genelde en az yarım sarjor bosalt kafasındayım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Flassh said: silver/nova aptalların yiyece rrank kasmak için ucuz taktikler ögretin bana nereye gideyim nereye pusayım nerden pushlıyım dust 2 için tabi hehe warowl un serileri yeni baslayanlar icin hic fena degildir matchmaking academy https://www.youtube.com/playlist?list=PLHF999pjo89Nu55Ep1Y0UHHLKluF5c-IK tutorial guide tip serisi https://www.youtube.com/playlist?list=PLHF999pjo89OKE2X_sudbAqQonX6Kz_BI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 senin aradigin smoke flash vs turu tip ler ikinci seride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Flassh said: aim konusundacidden kötüyüm, headshot çok nadir atıyorum, genelde en az yarım sarjor bosalt kafasındayım haha işte o yüzden hep diyorum şu oyuna alışmaya deathmatch oynayarak başlayın diye. hatta mm atmadan önce de bi 15dk dm atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Namessar said: totemic said: tamam lan vurmayın artık öldüm.. bir suredir hareketsiz ve comelmis durmuyorsan (ki ozaman bile silahina gore ilk 1-3 arasi mermi direk cross ortasina gidiyor), normalde tam crosshair ustune gitmiyor mermiler. Sacilma (recoil) var. Ates ettikce ya da kipirdadikca artiyor. Ondan vuramiyorsun ama o seni vuruyor. Zamanla alisirsin. aynen dediğin gibi oynadıkça alışılcak gibi. teşekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Namessar said: Flassh said: silver/nova aptalların yiyece rrank kasmak için ucuz taktikler ögretin bana nereye gideyim nereye pusayım nerden pushlıyım dust 2 için tabi hehe warowl un serileri yeni baslayanlar icin hic fena degildir matchmaking academy https://www.youtube.com/playlist?list=PLHF999pjo89Nu55Ep1Y0UHHLKluF5c-IK tutorial guide tip serisi https://www.youtube.com/playlist?list=PLHF999pjo89OKE2X_sudbAqQonX6Kz_BI teşekkürler paylaşım için, bi ara gerekli temel bilgileri öğrenip başlıyıcam ranked oynamaya ama ders çalışır gibi saatlerce şu videoları izlemeye üşeniyorum gerçi şimdi düşündüm de sırf öylesine gire gire bi haftada 50 saat oynamışım 2 saat video izlesem nolacak sonra keyifli keyifli ranked oynarım :) bir yandan da ultima oynuyorum on yıl önce de ultima strike takılıyordum şimdi de ultima strike takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 yok mu kimse cs oynicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 boş server vardı bi tane kimse takılmıyor mu orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ben ve bi arkadaşım varız. adam varsa toplanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Namessar said: applev0dka said: p90 ve sadece dust 2 oynayarak global elite olanlar klübü diye clan kurun siz, turnuvalara katılırsınz :D sadece dust2 oynamiyoruz. d2 ile ilk acilisi yapariz, sonra baska mapler oynanir. d2 isinma gibi bir sey. deathmatch oynamiyoruz, direk d2 competitive oynuyoruz onun yerine. Ancak nuke, mirage, inferno, cache gibi klasik maplerde kaliyoruz mecburen yoksa 5 e tamamlayamiyoruz cogu durumda. Bir overpass oynatamadik kimseye, nadiren cobble oynuyorlar farkli olarak. ayrica p90 d2 diye dalga gectiginiz adam tasima suyla eagle ve uzeri olmus bir kacinizi susuz getirir susuz goturur. paticik ahalisinde kendisi ile beraber oynamis vardir. sahitlik ederler sanirim burada. p90 diye dalga geçerim. sen eagle seviyede elinde p90 varken longdan kafayı cıkardıgın zaman adam A site'dan tek headshot ak47 cakar kafana, cakamıyorsa novadır zaten orası. sen global olsan p90 ile ordan adamı daha seri alamazsın aynı aim seviyesinde. o yüzden burda yanliş şeyleri güzelmiş gibi övmeyelim, nova arkadaslara kötü örnek olmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 1vs5 mi oynuyoruz bu oyunu? sacma sapan konusma yahu. uzuna yatani cikip p90 la vuruyor. ben cikiyorum base i ve altinda yatan varsa onu vuruyorum awp ile. smokeluyoruz, gidip shortu ve yatan varsa arabayi vs yi vuruyor. p90 la da 25-30 frag yapiyor her mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 d2 uzun ornegi verdin diye veriyorum. siz her round ortasinda silah mi degistiriyorsunuz? takim dedigin birbirini tamamlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 karşı takım 1v5 oynuyor o zaman, p90 kullanan adamı elini kolunu sallaya sallaya böyle gezdiriyorlarsa lel. abi ciddi ciddi gelmiş p90 ne kadar da iyi bir silah bak böyle böyle yapıyoruz diye savunuyorsun farkındamısın ? p90 dediğin silah eco'ya karşı alınmayacak kadar bile değersiz silah, cünkü yarı fiyatına aynı işi yapan mp7 gibi bir efsane silah var. hele buy roundda m4'lere karsı p90 kullanıp 30 kill almak, so much nova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 http://i.imgur.com/2cdbOlY.jpg dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 p90 yakın mesafe dışında yalan, silver maçlarında işe yarar ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 p90 cok yetersiz kaliyor bazi spesifik durumlar disinda boyle cok yorgunken/sarhosken oyuna girdigimde aim alamadigimi falan farkedersem 4-5 round sonra, veya karsi takim tum cikislari hatasiz tutuyorsa adamlar kalite olarak bizden cok ustteyse smurf falan, dayiyorum p90'i, smoke falan gecince adamlarin durdugu spotlara prefire acarak daliyorum sitelara, genelde ilk bir kac bullettan biri kafaya denk geliyor, oldurmuyor ama adamin aimi sasiyor sonrasinda oluyor zaten. opening killeri almak icin ise yarayabiliyor ama iyi kullanmak lazim aleti. gerci ustteki bahsettigim durumda daha cok scout/deagle gidiyorum daha iyi is goruyor, hele karsi takimda cok iyi awper varsa aglatiyor kosarak ziplayarak attigin headshotlar. biraz alisinca super opening kill almak icin peek yapan varsa. sonrasinda aldigin yeri korumak icin birden fazla kisi crossfire acarak girdiginde cok kotu ama onun icin de takima bagli kaliyorsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 sizde cok abartmissiniz p90 isini. Flusha nin olof un turnuva maclarinda p90 la rifle li adamlara karsi cikip double kill aldigi vodlari bir izleyin madem :) yakin mesafeden m4 e karsi her turlu avantajli. fire rate i daha yuksek silahin cunku ve mobilitesi var. Yerdiginiz kadar kotu degil silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 burdaki herkes pro zaten abi, aim sasmaz, sorsan yarisi nova pleb dmg'de de karsilikli crouch etmis halde m4a1s sarjor bosaltip reload eden tonlarca adam gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar